• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HAWLISDomácí zprávy a komentáře - co se stalo, co se děje a co bude dál
    VANEK
    VANEK --- ---
    Tak už dost.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    musis mit porad posledni slovo? :))
    ORTIGA
    ORTIGA --- ---
    Asi jsis me s nekym spletl. Bagatelizoval jsem jen tu jednu scenku z Novy. Ta nezmenila muj nazor, ze je Langr kokot, ani o kousek. Jen je to nafouknuta kachna bez souvislosti.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    malem jsem si nevsiml, ze se snazis za kazdou cenu najit nejqakou omluvu pro Langera a bagatelizovat to, ze je to proste peknej *********** *******
    ORTIGA
    ORTIGA --- ---
    Malem jsem si nevsiml, ze jen provokujes. Osobni vypady si odpust, na ty jsem haklivej zas ja.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    jj. jak ti policajti, jak rikali tem zbitejm na ulici - muzete si za to sami, proc chodite takhle provokativne obleceny...

je to jasny... zname Bursika... jojo...

Kuciii, tim proste to buranstvi langerovo a mnohejch ODSaku vubec stejne nezamaskujete.... ani tim svym...
    ORTIGA
    ORTIGA --- ---
    Pockej pockej, bavime se porad o tom jejich rozhovoru, ktery zachytila pokoutne televize a cast ho odvysilala? Rozhovoru mezi Langrem a Bursikem? Nebo jsi to slysel ve verejne rozprave? Ted nechapu o co ti jde a proc to ze me dela lidoveho pravicaka ;]
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Bursik se tvaril ze moc dobre vi o co jde
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    aha, takze picovani ministra na volbe prezidenta je v poradku, pac napadenej se nechova jako buran..:))))
    (Bursik s tim nema probuh co delat i kdyby s tim neco spolecnyho mel, spis zase jde o reakci na nejakou pletichu).

Och, i ty lide lidove-pravicovy :))))
    ORTIGA
    ORTIGA --- ---
    Predne teda zalezi, co mysli za cernoty a kdo pujde brucet, zejo. Dokud neni jasny o cem vlastne mluvil, tak je to jen vytrzena cast rozhovoru ... a potud je to naprosto v poradku. Bursik evidentne vedel o cem je rec a ani se moc nebranil. Takze to beru jako rozhovor do kteryho by mi nic nemelo bejt, ale jsem zvedavej co zatim stoji. S postem ministra a verejne cinne osoby to ale nema v tuhle chvili co delat.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    (zkonstatovala jsem, ze nema cenu vas ted krotit :))
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    a) - Paroubek je paroubek, to je kapitola sama pro sebe
    b) - resim tu ted Langer a jeho vystup na Bursika
    c) - bejvam haklivej dost na to, kdyz nekomu neco vyctu a on (nebo nekdo ve snaze ho branit) mi odpovi - tamdlecten to dela taky a vic. Nechtelas doufam neco takovyho naznacit, ze ne? ...vy zase bijete cernochy...
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    VIR_KENNY: Hysterky má pravidelně Paroubek, ne? Taky je Klémovi dost podobný...
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    tak jako tak od ministra vnitra tohle neni zrovna vhodny. Ani ne to slovo prdel, ale to o tom bruceni.
    Ja si picovat dovolit muzu :), ale ja nejsem verejne cinna osoba.

A vite kdo posledni se takhle neumel chovat a mel tyhle hysterky? Gotwalld (pak pozdejsi bolsansky vklady nepocitam, to uz bylo programove lidovy :)))
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VANEK: ja si to taky sjizdel nekolikrat, a to R tam pro zmenu neslysim. ale kvalita zaznamu neni moc dobra...
    ORTIGA
    ORTIGA --- ---
    VIR_KENNY: Sorry. To se cist neda, tise aktualizujou kazdy dve hodinu klidne cely tyden jeden clanek. To bych ho pak musel znat nazpamet, abych si vsimal zmen ...
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    ctete do pici ty zpravy na idnes, mluvil jsem o clanku
    VANEK
    VANEK --- ---
    _BENNY: Noviny vesměs tvrdí "bručet", já když jsem si to poslechl několikrát, taky tam to r spíš slyším.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    _BENNY: Tak já ti to povím, jaká hra kolem toho byla. Jaká špinavá hra kolem toho byla, kolik lidí půjde bručet!" (Původně zde bylo bučet, jak uvedla TV Nova - viz fotografie.)
    ORTIGA
    ORTIGA --- ---
    a] ... ted teda nevim jestli se debatuje tady, nebo v Debaty k news
    b] Pouzil sloveso bucet a ne brucet. Myslel tim zrejme reakci naroda na nikam nevedouci volbu ... asi ho vinil za obstrukce ve spojeni s CSSD.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam