• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Tak sepíšu sem pro vás postřehy z prodeje na Sellpy.

Takže:
    Jo, jako fotí to fakt podrobně a označují kdejakou blbost. Fakt věci, kterých sem si nebyla vědoma. Blbý je, že třeba nový kraťasy nám tady chvilku ležely, takže se na ně nachystaly kočičí chlupy, což tam hned bylo. No nic.

V každým případě to prvotní nacenění mi přišlo teda hodně velkorysý. Samozřejmě se ty věci za to ani omylem neprodaly. Nicméně i tak se prodaly za docela dost, já z toho samozřejmě dostanu míň než 50%, takže celkem prd. Berou se ceny jako za nový, samozřejmě ty věci byly koupený třeba ve slevě.

ZAtím se mi prodaly jediný dvě věci a obě byly nenošený. Prodaly se za docela dost, určitě minimálně nákupní cenu, spíš víc, jen my to teda nedostaneme.

Co je ale asi nejlepší je to, že jakmile se věc prodá, tak ty peníze dostanete. Takže když si to pak kupující rozmyslí, že mu to není, nesedí a vrátí to, tak to žu je problém Sellpy. Vám ty peníze už zůstanou. Tzn. v jejich zájmu fakt je, vše co nejlépe popsat, abyste neměli důvod tu věc vracet.

Věci, co jsou staré si zatím nikdo nekoupil. ale to jsou věci, který já bych asi někomu spíš věnovala nebo je dala na charitu, protože jsou fakt už pár let staré (jedny šaty asi 12), i když jsem je skoro nenosila. Ale ceny jdou furt dolů, tak třeba to ještě někdo vezme, své fanoušky rozhodně mají.

Jako asi bylo lepší si to prodat sama, možná se mrknout, za kolik se tak ty věci prodávají, protože jsem tam i ty svoje starý šaty Tommy Hilfiger našla, že jich tam bylo několik těch samejch. Vinted mi v tomhle přijde dost nepřesnej. No mě se moc nechělo s nikým dohadovat a popisovat mu to - jedno jsou např. nový plavky, ale s takovejma těma výkusama, jenže ve velikosti M. Jako nevím no, tydle plavky prostě nejsou dělaný na větší velikost než S, ať se na mě nikdo nezlobí. Možná na holky s postavou přesýpacích hodin. Každopádně se mi to nechtělo nikomu vysvětlovat. Navíc oni je šoupnou na tu panu a hned to vypadá líp.
    Fajn ot asi může být na nějaké víc niche, dražší a třeba udržitelné brandy. Nemá smysl tam prodávat věci z HMka. Já si říkala, že bude větší trh. Třeba tam mám svetr Armedangels, ale ten nikdo nechce, no on je takovej trochu meh no...

Ale pokud vás obtěžuje to fotit, s někým komunikovat atd. tak todle může bejt cesta, rozhodně lepší, než když vám to bude ležet ve skříni. Eště když pak nakoupíte zase na Sellpy, tak k těm penězům dostanete o 10% navíc.
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    Vite o sekaci v Praze a okoli kde maji i svatebni/spolecenske saty?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Sellpy dava 20% v ramci dnu Marianne
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Vinted jako nový Tinder: v online sekáčích se za obnošené kalhoty platí dick picem – Page Not Found
    https://pagenotfound.cz/clanek/vinted-jako-novy-tinder-v-online-sekacich-se-za-obnosene-kalhoty-plati-dick-picem
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    DEADSLUT: Diky zitra se tam stavim!
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ANCHIE: včera večer jsem potkala U Kaštanu na Bělohorský sekáč s výlohou plnou dětských i dospělých kostýmů: https://www.facebook.com/p/ReWear131-61573850218935/
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ANCHIE: na husitský býval super kostýmovej sekáč (mimo jiné tam chodívala madam z bordelu o kus vedle kupovat holkám hadry, ehm:D ale krom latexu tam měli i princezny a tak :)), je tam furt, ale nevím, jestli se zaměření nezměnilo, Žižkovská hrabárna, Husitská 23, mrkni jim na fb, vypadaj být aktivní a asi půjde jim napsat a zeptat se.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ANCHIE: hele na Koh-i-noor v textil hausu měly vždy stojan a na něm kostýmy.. hodně dospělé a dětské taky.. ale dlouho jsem tam nebyla..
    ANCHIE
    ANCHIE --- ---
    Ahoj, nemate prosim nejaky tipy, kde maji v Praze velky vyber kostymu pro deti??? Aka sezona karnevalu je tady.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Dnesni textile house, kus za 15

Fleecova mikina a sukne pro me, termotriko a teply nakrcnik pro deti.

CMLKA
    CMLKA --- ---
    HANELA: Díky, dětský ne....někde to maj ale podle mě jako sekci, jen si nemůžu vzpomenout...
    HANELA
    HANELA --- ---
    CMLKA: teď na mě vykouklo, ale je to dětský. Třeba by se něco našlo.
    Praha 7, Dělnická 71

CMLKA
    CMLKA --- ---
    Ahoj, nebyl náhodou sekáč na kostýmy? Mám pocit, že jsem někde něco viděla....Jakozže halloweenský
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Detsky tricko vypada na fotce hur, ten potisk je hezky. :) A leginy v realu nevypadaj prilis divoce. Imho dobrej komplet za 30 (15+15). :))

POZITRON
    POZITRON --- ---
    Dnesni textile house, kus za 15. Kratasy pro 3 kluky, tricko s Mariem pro prostredniho, leginy H&M sport a funkcni tilko decathlon pro me. Halenka pro mamu.

Jeste na fotce chybi plavky pro manzela a obyc cerny cyklo kratasy pro me.

9 kusu celkem za 135. 👍

ATARKA
    ATARKA --- ---
    Dnes TH národní vše za 25
    NEI
    NEI --- ---
    Doporučuju tuhle hrabárnu, na váhu se tam dají nalézt pěkné značkové kousky z kvalitních materiálů.

RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    V Michelské měli dopoledne za 65,- svatební šaty s vlečkou..... velikost tak 38....
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ANCHIE: to už byl jeden z nejstarších (nejdéle funkčních) sekáčů v Praze, ne?
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam