• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MOUNTBATTEN: je to pravda, jsou opět noví majitelé a úchylný hadry tam nechtěj
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LIMONADA: onehda tu probehla poplasna zprava, ze v Chizu kabaretnim zmeni sortiment, tzn. bude to normalni Chizo, ne specialka na ulitly hadry.

    Jak tomu je aktualne, nevite nekdo?

    Jinak k te "protivne" zenske - zazila sem tam asi 3, jedina se tvarila neochotne, ale stacilo poprosit o pytle a bez reci podala a vse v poho. Ostatni radej a pomahaj hledat (asi je bavilo,ze shanim hadry pro muze,tak mi v zime pomahaly vybirat budnu a kalhoty:-)) )
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    spis jak psala trans ten na Strasncich
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    BARA_ONLY_ONE: jobyla, jako na me nic moc, ale na velikosti 38-46 oekbny veci akorat dost predrazeny
    ale na malou jksem sehnala pekny veci hm kloboucek, sukynku ,kalhoty a tazku na nadobicko za 200:)
    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    BARA_ONLY_ONE: jop, klasika jako v ostatních Textil Housech, dokud nemaj slevy daj se tam najít hezký někdy i nový věci a výběr mají fakt slušný, v těch slevách je to pak už přece jen horší, ale to je klasika a i tak se tam dá sem tam něco ulovit :-)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Už jste některá byla v second handu na Koh-i-nooru? Včera jsem jela kolem, vypadá obrovsky a pro mě je to novinka, nevěděla jsem o něm.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    QUORRA: no ona vypadá protivně, trochu bručí, ale dá se s ní dát do řeči. je fakt že naposled jsme tam byli s riwou, takže jsme při zkoušení začali mluvit o korzetech a byla milá a hodně se zajímala (sama šije)
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    LIMONADA: Tak já se zeptám :). Ale posledně tam byla tak protivná ženská, že bych se bála, že mě kousne, když promluvím.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    QUORRA: pravidelně, ale ne všechny položky. vždycky jednou za čas jim dojde třeba víc kůže, pak zas kostýmy. stačí se zeptat;) ale hodně věcí dávají bokem pro divadlo a další stálé zákazníky.
    LUBOMIR_PTACEK
    LUBOMIR_PTACEK --- ---
    Jessi Arrington: Nenosit nic nového | Video on TED.com
    http://www.ted.com/talks/lang/cze/jessi_arrington_wearing_nothing_new.html
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    hele a v CA maj ted slevy:D
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Btw, nevíte kdy do toho kabaretního Chiza dodávají nový zboží? Nějak pravidelně nebo prostě jak to přijde? :)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ja som sa minuly tyzden stavila v Thrift Store na Vinohradoch... veci tam maju pekne, rozvesane na vesiakoch podla farieb a druhu, neposkodene, ale drviva vecsina Sko, ceny tak 50-300 podla urovne, okrem toho tam maju celu sekciu detskych veci, hracky, knihy, kabelky, veci do domacnostni a hromadu zbytocnosti... ma to prijemnu atmosferu, odniesla som si velmi peknu brosnu a hodvabnu satku :)
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    Vcera jsem zoufale selhala a ackoli jsem se zarekla, ze nejdriv vyprodam stare veci a pak teprve koupim cokoli noveho, stavila jsem se v tom sekaci na Horkach (meli akci vse za 60, predtim to bylo za 90, tak mozna v pondeli to bude jeste levnejsi? ;)) a odtahla odtamtud krasnou sukni z nejake tezke indicke latky, halenku a skutecny poklad - japonsky designovy rucne zdobeny hedvabny satek ke kimonu. :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Hm, tak jsem prozkoumala secondhandy v mém novém působišti - v Jeseníku a nutno naznat, že tu žádný kouzelný není. Jedinné co jsem našla byl použitelný hedvábný šátek, ale za 60 kč.

    Zato jsem ve zdejším bazaru ulovila celoocelovou pánev http://www.iittala.com/web/Iittalaweb.nsf/en/products_cooking_all_steel_frying_pan_28_cm za 80Kč.

    Ale na hadry se budu muset vydat do Geishova...
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    QUORRA: ja mam vybrano,jsem si vcera nkoupila hadry v FF jelikoz maj 70, ale jeste jsem byla na kohhinoru v tom sekaci, a Gitce tam poridila kloboucek HM za 60kc, sukynku, riflicky :)
    QUORRA
    QUORRA --- ---
    Do prkýnka, jsem si myslela, že jsem dneska v Chizu ulovila koží koženej korzet, ale pak jsem na něj sáhla a vylezla cedulka, co všechno polyněco v tom je...grrr...doufám, že jim brzo přivezou nový úchylný zboží.
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    dvoje fungl nové Clarksy, jedny za 180, druhé za 360, hurá!

    MONJIE
    MONJIE --- ---
    PERTAKOIN: no to je prave dobrej relax:D ale.. :D ja dneska sehnala svete div se saty na tankini k zabkam az pujdu s ditetem k vode abych se nemusela citit menecenne:D za 50kc a diteti tazku na nadobicko:D
    OIIIK
    OIIIK --- ---
    hola! nenajde se tu nejaka statecna zena co by se mnou zkusila jit prodat oblecky na blesak na kolbence (v nedeli)? mam stary obleceni co nenosim, na vyhozeni je to skoda, fotit a prodavat po netu to fakt nemam cas, tak bych to tam zkusila nez to daruju nekam na charitu? a samotny se mi moc nechce, prip. posta, dik!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam