• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    SEDMIKRASKA: zitra nebo pozitri, rada. Mam 38, tak nekdo mensi nebo vetsi :-)
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    SEDMIKRASKA: Tak já se tam zítra nakonec nedostanu, škoda.
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    PINK_CICINKA: To nevadí, mě nevadí si koupit zimní:-)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    SEDMIKRASKA: Ano, 50kč za 1kg oblečení :-) Ale šaty jsem tam žádné neviděla.
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    PINK_CICINKA: A prosím tě, to kilo za 50kč mám chápat tak, že 1kg oblečení? Fihaa:-)) ja bych se tam zitra jela podivat, nechce nekdo se mnou? V jine konfekcni velikosti, at si to nekradem pod rukou? :-)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Dnešní report z Brit-texu v Řepí. Strašně moc lidí, ale taky strašně moc věcí. Myslím, že se vyplatí vyrazit klidně i zítra. Kilo za 50 Kč. Velikosti všechno možné 34-20. A hlavně neplánovat, co si koupíte. Měli spoustu kabátů a zimních bund, chápu, že když je venku 36°C, nebude se vám moc chtít kupovat zimní kabát, ale vyplatí se to. V listopadu ho budou shánět všichni :-) A poslední postřeh - pokud máte čas, prohrabte i koše s dětským, jsou tam zamíchané pěkné dospělácké kousky, které maminy neberou a nákupčí do sekáčů se tím neprohrabují. Hodně zdaru, dámy! :-)
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    SEDMIKRASKA: oni tam maju aj outlet a ten je drahsi no... som rada, ze si nasla, ja mam z tych dvoch svoje najlepsie ulovky, zasadne ked tam nakuknem pred vyplatou, tak vtedy maju najlepsie kusy :)
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    Tak jsem dneska byla v těch dvou sekáčích!
    Blíž k IPáku teda nic moc, spíš nic. V tom druhým second street či jak se to nazývá, strašně moc věcí, ale takový napůl šifónový a střihy takový babkovský. Našla jsem tam jedny, tělové s rukávkama, pásek kolem pasu na zavazování vzadu na mašli a černá sukně nad kolena. Pěkný, ale takový až slušný a na to mě moc neužije, nehraju si na paničku. A taky cena, psaly jste tu za 200-300, tyhle sice byly nové, ale i 380 už pro mne bylo hodně. Maximum jsem měla ty 3 kila. Nakonec jsem se šla zeptat, zda tam ještě někde nemají regál se šaty, měli hned u dveří, z druhé strany, tak jsem tam vlítla a našla!! Červenotmavomodrý, do pasu pruhovaný, tmavomodrá sukýnka, střih stejný jako ty předchozí. Prý vypadám jako včelička:-)) Fotky budou nejspíš na blogu, až zítra, ale jsem strašně šťastná. Teď si už jenom přeju, aby léto nikdy neskončilo:-))

    Děkuju za tip, ženský! :-)))
    HEPTA
    HEPTA --- ---
    Ahoj, je tu někdo z brandýsa nad Labem? Funguje tam nějaky sekáč? Díky za info...
    BARA78
    BARA78 --- ---
    Doporučuji nově objevený second hand a bazar pro rodiče a děti (dětské oblečení od mimin po nácitleté, boty, kočárky, autosedačky, hračky, sportovní potřeby a pod.)
    Šternberkova 17, Praha 7 - Holešovice (nedaleko Veletržního paláce).
    Úvodní stránka | Dětská burza U krtka
    http://www.bazar-krtek.cz
    LUBOMIR_PTACEK
    LUBOMIR_PTACEK --- ---
    Nevíte, zda funguje sekáč ve Vosmikově ulici v Libni? Šel jsem dnes kolem, cedule tam mají, ale vchod byl zamčenej a ani žádná cedulka.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    SEDMIKRASKA: Pak se nezapomeň pochlubit s úlovky. :)
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    JESTERKA_AIENE:
    PINK_CICINKA:
    Vy jste mě utahali za nudli, že tam sjedu hned zítra! :-)
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    SEDMIKRASKA: Já pořídila úžasné šaty (vel. 16, jako nové, asi za 250,-) nedávno v Blanické.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    SEDMIKRASKA: Až se trochu se sekáči seznámíte, rozhodně zkus Brit-tex. Když si zafiltruješ, vedly se tu o něm dlouhé debaty a větší velikosti si tam vyhrábnu dost často. Nosím UK 12-16. A já už se hrozně těším do Prahy, až si tam zase zajdu :D
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    SUURJA: Já tam nikdy nebyla, ale podle webu, to vypadá zajímavě. Mají tam pěkné zboží? A cenově? Díky!
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    GENEVIEVE: A velikosti jsou jaké?:-)
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    nevíte někdo o nějakém pražském sekáči, který vykupuje za slušné ceny? Mám tu pár věcí, kterých bych se chtěla zbavit, nejsou ve špatném stavu, jenom je prostě určitě nevyužiju, špatné velikosti a podobně.
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    Hola, jestli nekdo shanite lodicky (resp. strevicky na podpatku) ve velikosti 42, tak v Chizu na Andelu (Stefanikova) meli dnes nejmene 5 paru. Jedna se o New look outlet a staly okolo 390 penez.
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    SUURJA: Promod je marný. Já se do těch jejich velikostí nevejdu, ani do té největší. Sice píší, že je to 44 (a to ještě není u všech výrobků) ale přijdou mi ty věci užší, a taky další problém. Prsa, většinou mi tam ani tričko nesedí. Jediné, do čeho jsem se tam nasoukala byla halenka, volná úplně všude (2 roky zpět). Škoda, no.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam