• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    NEJVICLEF
    NEJVICLEF --- ---
    ha, tak v TH maji nove zbozi, ulovila jsem zelene sacko Benetton :). Na Husitsky maji lepsi vyber obleceni - krasne svetry, vel. L a na k. Jarose maji cervenohnedou tasku rocco barocco (prava, narozdil od zaplavy "vuittonek" asi za 190,- takze kdo mate zajem honem utikejte. A taky jsem tam zahlidla neco ve stylu http://www.modapietro.cz/showimage_shop.aspx?xpix=270&ypix=270&src=1/8/034.png
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    NEJVICLEF: Taky jsem se zastavila v TH na Nábřeží, nalákalo mě že je všechno za dvacku. Už to tam bylo dost přebraný, ale našla jsem tam úchvatný kalhoty! Tak obří kalhoty jsem v životě neviděla! A úplně nový! Vzala jsem je, protože tam bylo spoustu pěkný džínový látky. Doma jsem to vybalila a můj přítel z nich byl nadšený, zakázal mi je rozstříhat a už máme vymyšlenou masku na masopust, půjdeme za siamská dvojčata! Vejdeme se totiž do nich pohodlně oba a to on není žádný vyžle :D Fakt sranda.Někdy sem hodim fotku.
    ALLENA
    ALLENA --- ---
    Rada bych vas pozvala na jiz treti dil akce MYRIORAMA, jehoz soucasti je bazar obleceni a modnich doplnku :)
    kdy: 2.10.2011 od 14:00
    kde: Final klub
    Příběnická 8 - Praha Žižkov
    vice info tu:
    http://www.facebook.com/event.php?eid=148156485278414&ref=ts
    MAKII
    MAKII --- ---
    dneska Pátý element na Husitské - hnedé vyšívané střevíce Clarks, 4 1/2 za 350,- - chtělo se mi brečet, ale chodit bych v nich nedokázala, byla bych jak popelčina zlá sestra..
    NEJVICLEF
    NEJVICLEF --- ---
    KEMENTARI: tak minisukni burberry tise zavidim :) Chtela jsem se v sekaci na k. Jarose zastavit, ale odradil me vyprodej (nikdy tam nic nevyberu)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MISMAS: nedavno tu byla rec o panskych sakach - viz: [ MAGI @ Second handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct? ]
    Plus Nastenka, ze!:-P
    MISMAS
    MISMAS --- ---
    Slečny, ženy, dámy, dívky atd atd....Nevíte prosím o nějakém dobrém sekáči, kde se dají koupit i dobré pánské hadry?:)...díks
    MAKII
    MAKII --- ---
    ženy poraďte, kam v praze na střevíce? :-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    th kohinoor vse za 75kc
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Já jsem v průběhu posledních týdnů zakoupila v TH na Nábřeží Kapitána Jaroše (nebo se tam to velké "N" nepíše?) dvě krásné sukně: vlněnou šedou od pasu po kolena s padacím mostem na knoflíky a minisukni Burberry v klasickém vzoru. Dneska jsem si je přinesla z čistírny a udělalo se na ně i počasí, tak si je užiju. :)
    NIKK
    NIKK --- ---
    RENNFRI: Tak to já přesně naopak. Z TextileHousu jsem odcházela pěkně zklamaná, nenašla jsem tam vůbec, ale vůbec nic...asi si půjdu spravit náladu do sekáče nad mírákem. :)
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    CHANNAH: Tak přesně z tohoto důvodu bych si přála mít normální velikost chodidla. :D Klaním se tvému vkusu, nádhera. (až mi cuká palec při pohledu na pár vpravo dole, miluji kombinace barev)
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    teda poslední... ty vpravo dole
    CHANNAH
    CHANNAH --- ---
    přírůstky ze sekáče a e-baye, juch! (až na ty poslední všechno kůže - jenže ty poslední mi přišly neodolatelné...)

BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    to brno je fakt dobrý:) dneska v unimodě na cejlu kašmírový svetřík a v sekáči u dany (není na nástěnce - Sekáč u Dany, Merhautova nevímkolik, mezi zastávkami Zdráhalova a Venhudova, v tomto směru po levé ruce) bavlněnej baloňák ze zary a zítra si tam ještě dojdu pro retro botky, mmch bot mají dost, sem tam i pěkné, od 40 do 200
    AIJA
    AIJA --- ---
    Byla jste některá na tom Jarmarku v Brně v Hansence?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MARINNE: presne tak, Chizo nas Husitsky furt je, otevreno ale jen do 17:30!! (na webu maj furt 18:30 coz mne minuly tyden vypeklo:-( )
    Nad nim je PATY ELEMENT, otevreno do 18h.
    BUCHVI
    BUCHVI --- ---
    MARINNE: Funguje, a dokonce je ob jeden nebo dva baráky vedle ještě jeden novej, podobnej, větší. Výběr fakt mají velikej.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    Sekac na Husitskej orientovany na divadelne kostymy apod este funguje? Kde by ste mi poradili hladat klobuky, damske i panske? Diky :)
    ULILIA
    ULILIA --- ---
    Textil House na Knizeci aj na Nabr. kap. Jarose dnes aj zajtra vsetko za 20Kc + veci s cedulkou Excluvise so zlavou 75%. Je to uz dost prebrane, ale sem-tam sa este da nieco najst.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam