• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    PULNOCNICE
    PULNOCNICE --- ---
    SHAHLAH: Ta Radošovická je na netu zde: http://highness.cz/ Ta laciná kalhotová část je místo, kde já ze zásady sháním kalhoty pro sebe.
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    A já jdu také s dotazem, na nástěnce je velmi dobrý seznam sekáčů v Brně, kam se chystám následující týden. Mohly byste mi prosím však konkrétněji poradit, v jakých bude asi nejpravděpodobnější, že najdu věci ve velikosti 14-16? Děkuji pěkně, kdyby chtěl někdo na kafe, ráda zajdu:-)
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    Většinu prac. týdne budu nově trávit ve Strašnicích a po zjištění, že mám po cestě 3 sekáče hned u zastávek, jsem v pátek do dvou zašla.
    1. U tram. zastávky Radošovická. Pokud máte velikost 10, tak tam určitě zajděte, většina věcí, co se mi líbila, je právě v téhle velikosti (grr). Na holky s drobnou postavou tam obecně nic moc neměli (i když dva pěkné svetry jsem našla). Mají i slevovou část, kde měli dost široký výběr slušných kalhot za max. 90 kč (ovšem valnou většinu ve velikosti 10 a víc). Věci jsou z VB, takže často M&S, Topshop, H&M...
    2. Biskupcova - tam jsem hrabala hodnou chvíli, všemožné velikosti, všemožné kousky oblečení, ale chce to mít čas a prohrabat i (vlastně hlavně) spodek košů ;) Mají dost věcí od River Islandu, což mě hodně potěšilo a narazila jsem i na jednoho Teda Bakera.

Lov byl velice úspěšný, za 160 kč mám vlněné kalhoty, dva svetry, tričko z organické bavlny a sukni, vše jako nové :)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Ahoj, promiňte za trochu spamu - kdybyste se někdo z Prahy a okolí měl v plánu zbavovat oblečení, ale i jiných věcí, můžete třeba u nás na blešáku v Roztokách (15 minut z Dejvické nebo Masaryčky)... plus vypadá to, že tak polovina všech věcí budou dětské oblečení, hračky, knížky a tak... www.blesak-roztoky.cz
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Jo a mela tam bozi kabatek (za 350 tusim), fialovy, takovy pohadkovy. Kratsi rukav, zapinani pod prsy,teda spis zvyseny pas a to este na pasek,ktery ale vedl jen z klopy leve na klopu pravou,kde na koncich mel velky knofliky. Pote se rozsiruje a je dvouvrstvy (jakoze prvni vrstva tak k bokum a pod tim druha niz)
    Velikost je US6, UK 10.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Zasla jsem tedka do sekace na nadrazi Liben (viz: MOUNTBATTEN) a doúporucuju! Pani je moc mila, mela sem u sebe jen 120,- a vybrala si svetrik za 130,- (plus este kousek za dvacku) a kdyz sem zjistila, ze nebere karty, tak sem ho smutne sla vratit.
    A pani, at si vezmu teda jen ten svetrik,klidne jen za tech 120,- (nakonec sem v penezence vyhrabla este 5,-, tak "dluzim" jen bura:-)) )
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    HITOMI: tak mi je dej k tomu kabatku :D

I kdyz s tim 3/4 rukavem jsem trochu mystifikovala. Je spis lehce nad lokty.
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    GABBIANO: Nebyl to kabatek zubni vily? ;)
    GABBIANO
    GABBIANO --- ---
    LADY_CANDAR: Já jsem jednou našla v kapse kabátu šifonový sáček se sbírkou mléčných zubů.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    LADY_LEIA: to bys mi ten kabatek mohla dat, ja mam prave uzasny vysoky kozeny rukavicky a nevim, co k nim :)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Díky za tipy, nakonec to vyřešila půjčovna kostýmů.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    A dalsi v Palackeho ulici, to je ta, co vede z Jungmannky do Vodickovy;-)
    SAL
    SAL --- ---
    MOUNTBATTEN: Nebpo normální karnevalový potřeby, jedny jsou třeba kousek pod zastávky 135 Slovinská.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BARA_ONLY_ONE: bysem nepocitala, ze to jebezny zbozi v sekacichj!
    Zajdi tam, kde mivaji maskarni veci (detske, ci i dospele)
    Takze zkus Chizo a 5. element v Husitske ulici, detsky maskarni vidavam v sekaci v Blanicky (v ty laciny casti), kdyz jsem chodivala do Modreho pabvilonu v Krci, tak tam byla obsahla sekce maskarniho (detske i dospele), ale jak je tomu ted, netusim ....ale priznavam, ze sem ruzovy tutu nevidela snad nikdy:-)
    Cena? Hmm,zalezi asi na sekaci, v ty Blanicky do 90,-, jinde spis par stovek bych rekla.

(mozna bych zkusila tu Blanickou a kdyz nebude tutu sukne, koukni se,zda nemaj za 90,- nejaky spolecensky saty se spodnickou, tylovou, ruzovou. S bledemodrou, ci bilou se tam sezene, ale ruzova nevim)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    ELODY_MELODY: A cena?
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    BARA_ONLY_ONE: hm v dětském :)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Potřebuji během pátku někde v Praze sehnat růžovou tylovou sukni.. vzhledem k tomu, že to má být jen sranda kostým, nemusí být vůbec krásná, ale musí být růžová. Kde je největší pravděpodobnost, že budou mít?
    ABSINTH_DREAM
    ABSINTH_DREAM --- ---
    jestli to uz tady probehlo tak se smazu, kazopadne blesak pro dobrou vec, uz tudle sobotu! :)
    [ VEGGIE BLEŠÁK ...a je z tebe fešák.. II / festivalfestival / 1.10.2011 / CR - Praha - Šlechtovka (venk. hospůdka ve Stromovce) ]
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    BUCHVI: Ahoj, panske klobuky v pocte kusov viac ako jeden maju v bohemia vintage shope, na Zizkove. O inom neviem, mozne to je, ale toto je tutovka (vzdy nejake klobuky maju). http://www.bohemianretro.com/
    Stranka je hrozna, ale obchod je fajn, vlastni to velmi sympaticka pani. Nejedna sa o sekac v pravom slova zmysle, ceny su trochu vyssie, klobuky su za 450Kc....ale v prevaznej vacsine sa jedna o znacku Tonak, velmi dobry stav. Novy Tonak klobuk stoji tak 1200-1400, takze imho dobra kupa. Ma skor sortiment mensich cisel, velke cisla sa vypredavaju velmi rychlo. Good luck :)
    BUCHVI
    BUCHVI --- ---
    Ahoj. Poraďte mi, prosím, kde v Praze sehnat za rozumnou cenu pánské klobouky..?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam