• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    CNV
    CNV --- ---
    GEISHA: Tak jsi o nic nepřišla. Přebráno, pár hromádek letních zbytků a mezi tím kožichy. Našla jsem si akorát jeden svetřík.
    Mimochodem, kdyby někdo chtěl takovou tu kožešinovou šálu tvořenou zvířetem, viděla jsem tam hned dvě :)
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    nevíte do kolika(pokud vubec) má second hand market na praze 4 v sobotu otevřeno?
    CNV
    CNV --- ---
    Nejdete někdo zítra v Brně hrabat do Brittexu?
    PULNOCNICE
    PULNOCNICE --- ---
    QUAACA: Pár měsíců
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    aha - děkuju! tak to už snad najdu. a to je nějaký nový sekáč, ne?
    PULNOCNICE
    PULNOCNICE --- ---
    QUAACA: Ne-e. od tramvajové zastávky na druhou stranu. Je to na hlavní ulici - trošinku dál směrem jako k Vršovickému nádraží, nebo prostě po trase sedmičky, šestky nebo čtyřiadvacítky směrem do města.
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    PULNOCNICE: a kde je to na tom koh-i-nooru? v bývalé fabrice, jak je ten bazar nábytku? (dlouho jsem tam tudy nejela)
    dík :)
    PULNOCNICE
    PULNOCNICE --- ---
    Kostýmně: dnes jsem na Koh-i -nooru v TH našla ve vintage/retro sekci úplně úchvatné zlatě dekorované "asijské" šaty za 240,-. U krku šikmé zapínání se stojáčkem, délka nad kolena-nosit asi spíš s kalhotami. Velikostí dost dobře přizpůsobené rozměrům nás Evropanek. Já se svou velikostí cca 38 (a relativně ženskými tvary) jsem se do nich v pohodě vešla.
    Sama doma už jedny mám a navíc nejsem zrovna při penězích, ale zamáčkla jsem slzu v oku. Tak kdybyte některá měla zájem, nechala jsem vám je tam =)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    PAJUSAK: bývá nejdřív 90, pak 75 a postupně se to snižuje.
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    MOUNTBATTEN: takovou odpověď jsem potřebovala:). Jelikož tam kamarádka bydlí, tak předpokládám, že dlouho tam viset nebude, protože by si toho všimla. Díky moc za vysvětlení a hlavně za potěšující odpověď :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    PAJUSAK: (vetsinou) dokud tam ta cedule visi! (byva to tyden vetsdinou, tedy bych rekla pondeli-sobota. Taky sem si toho nedavno vsimla, ale nevim kde, tento tyden sem pres P3 nejela. Nebo to tam bylo uz minuly tyden?)
    Ale bacha, este tam byva stojan,kde ta sleva neplati!)a na kterem jsou jedine pouzitelne veci vetsinou:-))) )
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    dámy omlouvám se za možná zybtečný dotaz, kamarádka si dnes všimla, že je v Textil House (Praha 3) vše za 75,- Kč. Nevíte zda se to vztahuje pouze na jeden den nebo "jedou" prostě do vyprodání? Předem děkuji
    HERGOTOVA
    HERGOTOVA --- ---
    jednoznacne Textil House...Mam svuj oblibenej na Kohinnoru...Mam doma veci od Mamba,Volcom,Benetton,Diesel a Guess...Nektere veci jeste s cedulkou..
    PULNOCNICE
    PULNOCNICE --- ---
    SHAHLAH: Ta Radošovická je na netu zde: http://highness.cz/ Ta laciná kalhotová část je místo, kde já ze zásady sháním kalhoty pro sebe.
    SEDMIKRASKA
    SEDMIKRASKA --- ---
    A já jdu také s dotazem, na nástěnce je velmi dobrý seznam sekáčů v Brně, kam se chystám následující týden. Mohly byste mi prosím však konkrétněji poradit, v jakých bude asi nejpravděpodobnější, že najdu věci ve velikosti 14-16? Děkuji pěkně, kdyby chtěl někdo na kafe, ráda zajdu:-)
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    Většinu prac. týdne budu nově trávit ve Strašnicích a po zjištění, že mám po cestě 3 sekáče hned u zastávek, jsem v pátek do dvou zašla.
    1. U tram. zastávky Radošovická. Pokud máte velikost 10, tak tam určitě zajděte, většina věcí, co se mi líbila, je právě v téhle velikosti (grr). Na holky s drobnou postavou tam obecně nic moc neměli (i když dva pěkné svetry jsem našla). Mají i slevovou část, kde měli dost široký výběr slušných kalhot za max. 90 kč (ovšem valnou většinu ve velikosti 10 a víc). Věci jsou z VB, takže často M&S, Topshop, H&M...
    2. Biskupcova - tam jsem hrabala hodnou chvíli, všemožné velikosti, všemožné kousky oblečení, ale chce to mít čas a prohrabat i (vlastně hlavně) spodek košů ;) Mají dost věcí od River Islandu, což mě hodně potěšilo a narazila jsem i na jednoho Teda Bakera.

Lov byl velice úspěšný, za 160 kč mám vlněné kalhoty, dva svetry, tričko z organické bavlny a sukni, vše jako nové :)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Ahoj, promiňte za trochu spamu - kdybyste se někdo z Prahy a okolí měl v plánu zbavovat oblečení, ale i jiných věcí, můžete třeba u nás na blešáku v Roztokách (15 minut z Dejvické nebo Masaryčky)... plus vypadá to, že tak polovina všech věcí budou dětské oblečení, hračky, knížky a tak... www.blesak-roztoky.cz
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Jo a mela tam bozi kabatek (za 350 tusim), fialovy, takovy pohadkovy. Kratsi rukav, zapinani pod prsy,teda spis zvyseny pas a to este na pasek,ktery ale vedl jen z klopy leve na klopu pravou,kde na koncich mel velky knofliky. Pote se rozsiruje a je dvouvrstvy (jakoze prvni vrstva tak k bokum a pod tim druha niz)
    Velikost je US6, UK 10.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Zasla jsem tedka do sekace na nadrazi Liben (viz: MOUNTBATTEN) a doúporucuju! Pani je moc mila, mela sem u sebe jen 120,- a vybrala si svetrik za 130,- (plus este kousek za dvacku) a kdyz sem zjistila, ze nebere karty, tak sem ho smutne sla vratit.
    A pani, at si vezmu teda jen ten svetrik,klidne jen za tech 120,- (nakonec sem v penezence vyhrabla este 5,-, tak "dluzim" jen bura:-)) )
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    HITOMI: tak mi je dej k tomu kabatku :D

I kdyz s tim 3/4 rukavem jsem trochu mystifikovala. Je spis lehce nad lokty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam