• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    na kohinooru maj boží kabát vel. M 100% kašmír, cenu si nepamatuju
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    nezahlédly jste někde pánský, tmavý, dlouhý, zimní kabát? Nebo aspoň nějaký pánský zimní kabát?:-D
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ALDEMIK: dik! Tam jsem kdysi byla, ale az pozde odpoledne. Nejvickrat sem byla na Boxhagner platz.

(btw:dobrej klub. Neznala jsem, diky!)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    MOUNTBATTEN: Doporučuju blešák na Arkonaplatz, přišel mi na hadry nejlepší.
    [ ALDEMIK @ Blešáky - chodíte nakupovat/prodávat? ]
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    a este, sem nasla z klubu berlin, ale je to 2 roky stary:
    [ ULTRAFIALKA @ BERLIN.....mesto andelu... ]
    LUSY
    LUSY --- ---
    Ahoj, nevíte jak je na tom dnes Textil House na knížečí? Nové zboží nebo nějaké slevy?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BERLIN: 1)nejake rady se objevovaly v klubu Berlin (tu na Nyxu). Minimalne ty lidi tam zijici/stuidujici budou vedet lip.
    2)ja tam na slusnej sekac nenarazila:-) Na Fridrichshainu jsou, ale jsou to taky vic drazsi vintage shopy. A pak je tam ooooobrovska HUMANA (u Franfurter Tor), ale ta mi prisla jako ojety hadry, vyssi cena.
    3)nejlepsi na shaneni slusnych, ne drahych, secondhand hadru jsou blesaky
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    GEISHA: Beru obdobné tipy na Berlín, znám vintage obchody v Przenzlauerbergu, ale brala bych něco levnějšího...
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Přidávám se k dotazu na sekáče ve Vídni a kdyby byly nějaké v Budapešti, beru je taky :)
    A mimochodem v Sue Ryder v Michli měli i několik velmi krásných klobouků, jen na menší hlavy, než je ta moje (a to mám hlavu relativně malou) :)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    NICOL: V pondělí. Slevy trvají do soboty, včera byl kus za 30. Ještě tam toho měli docela dost a v jiných velikostech bych i něco vyhrábla.
    NICOL
    NICOL --- ---
    Nepamatuje si někdo, kdy budou mít v TH na kohinoru nové zboží? Díky
    MONJIE
    MONJIE --- ---
    LOO: noo sakra prace, to jsme prosvihly!:D
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    K.Oukey už ve Vodičkově ulici už pár týdnů není, smažte ho z nástěnky.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Dnes jsem byla v Michli v Sue Ryder a mám krásnou lesklou stříbrnou halenku s krátkým rukávem (70 Kč) a pudrově šedorůžový top s tříčtvrtečním rukávem (120 Kč), oboje absolutně jako nové :) A ještě pro maminku krásný porcelánový omáčník za 30 Kč :))
    SARKAD
    SARKAD --- ---
    V sekaci na Sychrove mají otevřeno i v sobotu a mají webovky http://www.stextil.cz/
    BERUNA
    BERUNA --- ---
    MOUNTBATTEN: jj...maji tam tusim do ctyr ale nevzpominam si jestli v sobotu a nedeli...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BERUNA: super, na ten sem se ptala uz nekolikrat, nikdy sem nemela moznost se tam dostat v otviraci dobe (i sem vysilala jednoho ex co tam v tom arealu nekde pracoval, ale vykvak se na mne a sdelil mi jen informace z cedule, kery sem vedela i bez nej:-/ )

Takze proste v poho funguje i pro bezny lid, ne pro podnikatele se sekacem, jo?
    BERUNA
    BERUNA --- ---
    dneska sem se byla podivat v sekaci na Sychrove (kousek za cernakem) maji tam velkoobchod a u toho klasickou hrabarvu za 20/ks

veci tam sou na vesacich rozdeleny podle barev a typu obleceni....vybrala sem si peknou mikinovatou vestu s kapucou a nejaky bezny trika dlouhym rukavem do kalhot....cekala sem to vetsi a probehla sem svoji oblibenou barvu asi za 23 minut....pohoda
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Koukam, ze na nastence zadnej Liberec neni, nemate nekdo auktualni informace, predevsim oteviracky v sobotu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam