• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    KAROLKA: Hurá hurá! Půjdu se tam odpo podívat a zahlásím, jak to tam vypadá! Díky za upozornění.
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    Na Palmovce je nový sekáč! Na proti tram. zastávce směr Krejcárek, mezi drogérií Pemi a českou pojišťovnou na rohu, v domě, kde ještě donedávna býval fotograf.Jmenuje se to second hand outlet, nevím, co tam mají, ale vypadá to docela velké.jela jsem okolo v neděli a bylo zavřeno.
    MALKE
    MALKE --- ---
    ELISHKA: V přízemí? Já žiju v dojmu, že tam jsou hlavně kabelky, boty, a šmuky, hadry jsou v prvním patře...?
    MYDRIM
    MYDRIM --- ---
    ELISHKA: ty mansestraky maji i pansky?
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    SESTRENICE_HADA: s tím "sekáčem okolo popelnic" mám výbornou zkušenost i v Praze :)

ještě informuju, že jsem včera v Praze v obchodním domě Bílá Labuť (přízemí) zakoupila manšestráky za 39Kč. sekáč to teda není, ale dávám to sem, třeba to bude někoho zajímat :) když jsem se ptala prodavačky, jak je možné, že je to tak levné, tak prý "loňská kolekce, už to nefrčí" :)) měli tam i spoustu dalšího oblečení za nízké ceny, většina se mi nelíbila, ale koukala jsem jen zběžně a ani jsem to neprošla celé.
    TERRA
    TERRA --- ---
    IBERIA: Bohuzel ale kdyz uz jsme u toho, prosimte kde je to Frufru?
    V jednom sekaci na starym meste jsem to zkousela a oni si chteli delat nark na polovinu vydelku a jeste si urcovali ceny...mam dojem, jestli to nebylo tohle prave...
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Má někdo zkušenost s výkupem v Šatně nebo Frufru?
    BABETA
    BABETA --- ---
    Nevím, jestli jste zaznamenaly výběrový sekáč v Brně v ulici Mezírka (v tom nákupním centru, či co to je). Dnes jsem tam byla a je to krása. Atmosphere, Next, ..., šaty, botky, šperky... Ceny kolem dvou set a berou i do komise. Má to moc příjemn slečna a nikdo jí tam prý nechodí, tak honem, at se na to nevykašle.
    REBRA
    REBRA --- ---
    MARINNE: Věci tam maj povětšinou kvalitní, nezničený, ale taky se nebojej říct si přehnaně vysokou cenu (na sekáč) - ale je to zase na dobrou věc...
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    LUCIASHECK: Sue Ryder na ulici Ke Karlovu. Aspon ich vidim vo vylohe, ked chodim okolo. Co do cien a kvality neviem, nebola som vnutri.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Dneska jsem Na Knížecí v hrabárně viděla nádhernou hnědou sukni s takovou fialovou sametovou výšivkou, velikost 36-38 a letní sukni, s knoflíčky, červenou ve velikosti 18. Oboje na tom dražším stole a moc pěkné.
    SESTRENICE_HADA
    SESTRENICE_HADA --- ---
    Kdybyste někdy jeli na výlet do Barcelóny, koukejte okolo popelnic, tam je nejlevnější sekáč na světě! Mám už parádní sako, svetr z rayonu a hedvábí, kdysi drahou kabelku a nejnověji pěknej štos National Geografic (i když to není oblečení, rozhodně je to úlovek). To vše za 0,-Kč :).
    Jinak tam sekáče fungujou spíš na povel: někdo zorganizuje prostor, dá se vědět - asi přes nějakej fb či co, to se mi nepodařilo zjistit - a kdo se přihlásí, může se tam nahrnout a prodávat svoje starý oblečení nebo co kde schrastí, nebo se tam může nahrnout jen tak beze všeho a něco si pak odtamtud odnýst. Ceny 1-20€, nejčastěji okolo 7€.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    MEMENTO_ISHMENE: nádherné

já dnes ulovila dvě pěkná nová trička a zánovní botky v textilhouse kp.jaroše, vše po 40kč=)
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    Musím se pochlubit výhodnou koupí šatů za 10 korun vhodných i k návštěvě dobového plesu.
    http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/311712_2505912861397_1660316376_2442840_523880260_n.jpg
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Prosím vás, je nějaký sekáč s pánským oblečením v Praze otevřený v neděli?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Zusko, viz zahlavi: TOHLE NENÍ BAZAR! PRODÁVEJTE SI V TRZISTI, NEBO V KLUBU [ Výměna hadříků ]
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    CONTINUITY: a este 3.ho nejaky dobrocinny bazarek s vytezkem pro psy. Ale jen sem to zahlidla, moc nevim.

Ja kazdopadne budu toho 4.ho ve Vypalenym kotatku;-)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ROLNICKATA: Dnes zavřeno, nicméně cedule vše az 60
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    Ládví dnes a v pátek vše za 10,-.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Nemáte tip na sekáč v Praze, kde by mívali pravidelně nějaké slušné kožichy (tj. ne v úplně dezolátním stavu)?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam