• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    stihla jsem jen tu Unimodu, ale vse za 49kc plus nahoda mi prinesla dve krysi (kancelarske) sukne moji velikosti a.tmavemodry svetyrek, takze spokojenost. dik za tip. skoda jen, ze nemeli zadne saty.
    RENNFRI
    RENNFRI --- ---
    GUDRUN: roh baráku kousek od zast. šumavská směr od centra, jméno sekáče nevím, ale býval to můj oblíbený
    MALKE
    MALKE --- ---
    ELISHKA: Tak to jsem blbě koukala, nebo se to tam vylíhlo za tu dobu, budu to muset otestovat:) Ď:)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    (možná jednou udělám mapu, kam to všechno nahážu a vyznačím, možná bychom takovou mapu ve spolupráci mohly udělat spolu... )
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Jedu zítra do Brna, budu končit někde poblíž Semilassa. Nástěnka je perfektní, ale je tam toho hrozně moc. Pojedu pak jedničkou na vlak. Nehodíte mi prosím někdo brněnský tři - čtyři tipy, co neminout, kde se zastavit? Navigaci i net v mobilu mám, takže ve dvě, až skončím, tak se sem kouknu a vydám se na lov, než mi pojede vlak. V Brně se nevyznám, takže podle jmen ulic se neorientuju, musím všechno googlit. Pokusila jsem se prokousat nástěnkou a pár tipů jsem si napsala, ale všechno to neprojdu :-( Děkuju.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    TERRA: viz nástěnka * V Jirchářích 6 | Fru fru (i výkup)
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    MYDRIM: to nevím...
    MALKE: je tam výtah, co staví jen nahoře (u restaurací) a dole. a tohle bylo dole, když jsem vystoupila z toho výtahu...
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    KAROLKA: Hurá hurá! Půjdu se tam odpo podívat a zahlásím, jak to tam vypadá! Díky za upozornění.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    vcera na kohinorce 30 procent na vse... a velmi slusnej vyber. dve sukne, ze 160 na 106Kc to myslim vychazi, salu a kabatek cernej s vysivkou na zadech, 77 procent vlna. Bohuzel vse cerne, ale pekna cerna sukne se nikdy neztrati.
    KAROLKA
    KAROLKA --- ---
    Na Palmovce je nový sekáč! Na proti tram. zastávce směr Krejcárek, mezi drogérií Pemi a českou pojišťovnou na rohu, v domě, kde ještě donedávna býval fotograf.Jmenuje se to second hand outlet, nevím, co tam mají, ale vypadá to docela velké.jela jsem okolo v neděli a bylo zavřeno.
    MALKE
    MALKE --- ---
    ELISHKA: V přízemí? Já žiju v dojmu, že tam jsou hlavně kabelky, boty, a šmuky, hadry jsou v prvním patře...?
    MYDRIM
    MYDRIM --- ---
    ELISHKA: ty mansestraky maji i pansky?
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    SESTRENICE_HADA: s tím "sekáčem okolo popelnic" mám výbornou zkušenost i v Praze :)

ještě informuju, že jsem včera v Praze v obchodním domě Bílá Labuť (přízemí) zakoupila manšestráky za 39Kč. sekáč to teda není, ale dávám to sem, třeba to bude někoho zajímat :) když jsem se ptala prodavačky, jak je možné, že je to tak levné, tak prý "loňská kolekce, už to nefrčí" :)) měli tam i spoustu dalšího oblečení za nízké ceny, většina se mi nelíbila, ale koukala jsem jen zběžně a ani jsem to neprošla celé.
    TERRA
    TERRA --- ---
    IBERIA: Bohuzel ale kdyz uz jsme u toho, prosimte kde je to Frufru?
    V jednom sekaci na starym meste jsem to zkousela a oni si chteli delat nark na polovinu vydelku a jeste si urcovali ceny...mam dojem, jestli to nebylo tohle prave...
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Má někdo zkušenost s výkupem v Šatně nebo Frufru?
    BABETA
    BABETA --- ---
    Nevím, jestli jste zaznamenaly výběrový sekáč v Brně v ulici Mezírka (v tom nákupním centru, či co to je). Dnes jsem tam byla a je to krása. Atmosphere, Next, ..., šaty, botky, šperky... Ceny kolem dvou set a berou i do komise. Má to moc příjemn slečna a nikdo jí tam prý nechodí, tak honem, at se na to nevykašle.
    REBRA
    REBRA --- ---
    MARINNE: Věci tam maj povětšinou kvalitní, nezničený, ale taky se nebojej říct si přehnaně vysokou cenu (na sekáč) - ale je to zase na dobrou věc...
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    LUCIASHECK: Sue Ryder na ulici Ke Karlovu. Aspon ich vidim vo vylohe, ked chodim okolo. Co do cien a kvality neviem, nebola som vnutri.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Dneska jsem Na Knížecí v hrabárně viděla nádhernou hnědou sukni s takovou fialovou sametovou výšivkou, velikost 36-38 a letní sukni, s knoflíčky, červenou ve velikosti 18. Oboje na tom dražším stole a moc pěkné.
    SESTRENICE_HADA
    SESTRENICE_HADA --- ---
    Kdybyste někdy jeli na výlet do Barcelóny, koukejte okolo popelnic, tam je nejlevnější sekáč na světě! Mám už parádní sako, svetr z rayonu a hedvábí, kdysi drahou kabelku a nejnověji pěknej štos National Geografic (i když to není oblečení, rozhodně je to úlovek). To vše za 0,-Kč :).
    Jinak tam sekáče fungujou spíš na povel: někdo zorganizuje prostor, dá se vědět - asi přes nějakej fb či co, to se mi nepodařilo zjistit - a kdo se přihlásí, může se tam nahrnout a prodávat svoje starý oblečení nebo co kde schrastí, nebo se tam může nahrnout jen tak beze všeho a něco si pak odtamtud odnýst. Ceny 1-20€, nejčastěji okolo 7€.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam