• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    E_T_
    E_T_ --- ---
    FRANCINE:
    KEMENTARI:
    TERRA:
    včera jsem byla v Textile House za Tescem. Styl přesně takový, jaký potřebuji, nicméně ty ceny! Všechno co by se mi hodilo, tak přes 250 a sako za 450. A to bez doplňků. Investice do jednoho 80s večírku dost vysoká.

    To by člověk nevěřil, jak je pracné sehnat hnusné hadry :D :D :D
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    E_T_: Dneska jsem byla v Ruzyni; divného oblečení tam mají dost, ale jestli to má být výrazné, barevné a ulítlé, budou asi lepší ty TH po Praze.
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    E_T_: Jestli sháníš po Praze, tak doporučím Swiss sekáč v Ruzyni, je to velká hrabárna (přesná adresa viz nástěnka). Asi před měsícem jsem tam koupila košili alá 80.-90., pestrobarevnou s ramenními vycpávkami za 8 korun (mají toho spoustu). Nebo bych zkusila pobočky Textile House, kde mají sekce Vintage.
    E_T_
    E_T_ --- ---
    sháním oblečení ve stylu 80s - aneb čím hůř to vypadá, tím líp. za odvoz, drobnost popř. i vypůjčení - barevné lesklé elasťáky, walkmana (i nefunkční), džínová vesta, kalhotové sukně, laury (dřeváky), cvičky (jarmilky), návleky, klidně i pionýrská uniforma.......prostě cokoli ať je na večírku sranda :)
    Pokud se u vás ve skříni tyto poklady najdou, ráda vás jich během víkendu nebo příštího týden zbavím.
    pokud znáte sekáč za pár šupů, kde by tyhle hrůzy prodávaly, tak prosím o info :) dík
    GAMETKA
    GAMETKA --- ---
    jasny no, ty pytle to tak je ... kdyz mam najem 4000kc, prumer hadr 200kc, musim za mesic prodat min. 20 ks + vyplata pro me ... hm, to nevim teda ... nepocitam ty vstupni vklady a nakup pytlu
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    GAMETKA: jo, jakoze provozovani. Bylo to jeho (nebo frenciza nejaka? uz nevim,ale myslim, ze ne.) Pronajal si prostor, prvni na Ujezde, druhy v Nuslich, sam si dojednaval vyzvednuti hadru, sam sedel za kasou, sam tridil a daval cenovky.... moc to nerejzovalo:-)

    Navic mam pocit i ze bylo omezeni, kdyz ma smlouvu s dodavatelem-velkoobchodem XY, tak nemuze mit jiny dodavatele, tzn.ani nemoh delat vykup satstva (sem mu rikala,ze mu dam do komise sve hadry a pry nemuze). Jinak vyber hadru probihal tak,ze ve velkoobchode byly v nabidce pytle s druhem zbozi. Ale on si nemoh vybrat veci z pytle, musel vzit pytel (moph se do nich kouknout, to jo) a na krame si to roztridit (proto sou levny sekace,kde z pytle vylozej vsecko a tak kus muze stat par fufni. Ty drazsi pytel proberou, vezmou z nej trebas jen 3 kousky, ale aby se jim pytel zaplatil,tak cena na tom haderku je vyssi)
    GAMETKA
    GAMETKA --- ---
    vedeni (osoby) kramu? vedeni jako otevreni? ... takze nic moc?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    GAMETKA: muj znamej, ale je to tak osm let zpet, mel sekac, vlastne v prubehu casu dva a esli mu vedeni (nejdriv v jednom, druhy v prvnim) vydrzelo dva roky, tak to je hodne:-(
    GAMETKA
    GAMETKA --- ---
    CAU,
    mam dotaz. Nemate nekde zkusenosti s otevrenim vlastniho sekace?Co to obnasi, zda se to dnes vyplati, kolik se da vydelat? Diky
    MASOO
    MASOO --- ---
    GUDRUN: to mas recht, me plete to tesco tam

    ale jarni bundicka nic, tak zkusim knizeci cestou z prace
    ISCH
    ISCH --- ---
    TH Husitská - vše za 60,--
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    KEMENTARI: to se mi libi vic :-)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    TRANQUILITY: si priste preslapnu... vchod ma teda z vrsovicke, ale jasne :-)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    GUDRUN: Kaštanová. :)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    včera prvně navštíven TH na Hájích, ulice Arkalycká (vstup přímo z Alberta), prostorově a uspořádáním velmi podobné TH u Národní třídy. Nová kolekce přišla 5.3., zatím tedy vše za plnou cenu. Nalezeno spoustu líbivých absolutně neponičených věcí za slušnou cenu. Velký výběr kalhot, sak a bot.
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    GUDRUN: moskevská = kohinoor;)
    MEMENTO_ISHMENE
    MEMENTO_ISHMENE --- ---
    GUDRUN: Vínová.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MASOO: texhouse kohinoor taky 75kc - jeste ze to maji vsude po Praze krome narodni v taktu, jinak bych se honila semo tamo, takhle se ukojim na kohinorce, kterou mam za rohem - dneska upletova italska hezky vypracovanou sukni v barve maroon, jak se te barve rika cesky...
    SHAHLAH
    SHAHLAH --- ---
    Na Biskupcově dnes začala (a v pátek končí) akce "v koších vše 10 kč za kus"!

    Koše s dámským oblečením jsou jen v menší místnosti (nějakých 8 košů), ale dá se tam najít dost pěkných věcí. Pokud někdo sháníte kalhoty (ne džíny, většinou hnědé do pasu) ve vel. 10 a víc, tak tam určitě vyražte, potkala jsem jich hodně.
    Jinak větší místnost je plná dětského oblečení - taky 10 kč za kus.
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO: tak nezklamal ani textile house na moskevsky:)
    vse za 75,-

    ale dotaz: kde v praze nejlepe na jarni bundicky a kabatky?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MOUNTBATTEN: jj ja jsem na to myslela, ale nemm moc cas, imho super napad
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam