• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    ACOMKA
    ACOMKA --- ---
    PAJUSAK: Sakris promin, preklik, to melo byt na POZITRON :)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    ACOMKA: určitě, aby nedošlo k mýlce, můj příspěvek nebyl myšlen ve smyslu, že se v TH vždy něco najde. Naprosto souhlasím s ID Gudrun, je to o náhodě a hledání atp., někdy se mi tam za plnou cenu nelíbí nic, ale za 40 nesu domů spoustu věcí.
    ACOMKA
    ACOMKA --- ---
    PAJUSAK: Souhlasim s Gudrun, je to jak kdy, v TH se to obleceni hodne toci a me uz se taky stalo, ze jsem z TH za Majem sla s krasnym cernym sportovnim sackem a skoro novym svetrikem od Zary za tricet korun a o tyden pozdeji jsem v nove kolekci nemohla za boha najit nic, co by mi sedlo. Je to, jak se podari a jak zrovna natrefis.
    MALKE
    MALKE --- ---
    MOUNTBATTEN: Zas já jsem v obojím našla docela dobré věci - na Kohinoorce za asi 140 a la japonský top z Vero Mody v perfektním stavu, na nábřeží svetr "akorát pro mě" s nějakým podílem kašmíru a sako, ale obojí ještě v dražších dnech. Naopak u Máje jsem nenašla nic. Ale třeba na té Kohinoorce jsem viděla sice relativně pěknou a koženou, ale dost jetou "doktorskou" tašku za, nekecám, 1400, to jsem si říkala, jestli žertujou:) To se prostě fakt nedá říct (což není žádný převratný objev, pravda:)) )...
    SEMTELE
    SEMTELE --- ---
    MOUNTBATTEN: teď jsem byla v sekáči na Vysočanský a koupila jsem si dvoje super povlečení, odpo pošlu foto, peru to :) Jinak flex tex znám a moc sem si to neoblíbila. Vadí mi ta obsluha tam, otrávený báby nemusim. Ale občas tam stejně nakouknu ,)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    No mne obliba TH prekvapuje, takze chaopu Pozitron - z nabrezi u Strossu i z KohInoorky sem odchazela ze stejnym pocitem, v obou tehdy byla jen naka mirna sleva. Knizeci mi uz prijde lepsi (protoze tam meli uzasny modry boticky v pidivelikosti,evidentne nenoseny:-)) ), i kdyz taky nic moc - v mych ocich se vyplati, jen kdyz je 40,-/kus a to casto maj prd:-)
    Snad jen TH za Myem mi prisel, ze sem tam i neco objevila
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    POZITRON:
    hele jsou dny takove a makove,nekdy maji jeste veci za 90 a mam pocit, ze tam nic hezkeho neni, nekdy je vse za 20 nebo 30 a nesu si plnou tasku... z jedne navstevy zaver nedelej.
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    este jsou super charity shopy, daji se tam obcas najit zajimavy a kvalitni latky, napr. z pozustalosti, ale chce to stesti....
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SEMTELE: jeste bych Ti doporucila FLEX TEX u Holtrznice. To je prodejna levnych latek a krom toho, ze tam maji krabici "kus za 9,-" tak i jiny latky tam maj za hubicku -koukam ted do inzerce v Metru a hned 4 latky (vetsinou uplety)tam inzerujou 9,-/metr. A jsou novy ty latky!:-)
    Mne to na pokusy nakonec vyslo levneji, nez ty sekace, koupit pokusnou za do dvacky za metr a je to;-)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    POZITRON: tak jsem to samozřejmě nemyslela, to bych si nedovolila :)! Taky jsem našla svetr či co, co mělo díru velikosti dětské hlavy :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    PAJUSAK: neco takovyho jsem si sice trochu myslela (ze najdu x neznicenejch veci za par korun), ale hledala jsem dukladne, takze snaha se uprit neda :)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    POZITRON: já tam byla ve středu a odnesla jsem si sako, hedvábnou hnědou košili, žlutý svetr a šedo/béžovou košili, sestra úpletovou košili, černé sako a elegantní vestu. Musíš hledat, někdy mi přijde, že si někteří lidé myslí, že jim to hezké nezničené zboží ze sekáče bude lítat samo do rukou :)
    SEMTELE
    SEMTELE --- ---
    MOUNTBATTEN:
    AKI4CE: Oukej, díky. Bydlíme kousek od Vysočanský, tak vim co dneska budu dělat :)
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    Jugoslavská, kraťasy, 50Kč, modrobiela kocka, sú síce až do pása, ale taký ten strih, čo robí peknú prdelku, pomerne dosť krátke, ale neva. A muž vyzerá, že ich zbožňuje :)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    PINK_CICINKA: Já jsem podlehla šálu za celých 120,-. Ale je tak krásnej, nemohla jsem ho tam nechat. :D


    JESTERKA_AIENE: Ď.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    PINK_CICINKA: vcera TH v husitsky vse za 40, nove zbozi bude 19.3. chtela jsem to zkusit, kdyz tady th tak opevujete, ale samy hnusny hadry se zmolkama, tam uz nevlezu.
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    KEMENTARI: venku na ramínku za tím podélným pultem proti vchodu (teda jako vchodu do tržnice).
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Dnes v Textil House na Národce, slevy zatím žádné a všechno předražené jako prase. Šaty 350? Ojeté psaníčko 300? No kde to jsme, to je HM levnější.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    JESTERKA_AIENE: Kde přesně byl? Ráno na něj skočím kouknout. :)
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    Tak já dnes ulovila na Knížecí kabátek Topshop za 80,-. Tmavě tyrkysový, přesně tuhle barvu od podzima sháním. A kamarádka tam s těžkým srdcem nechala krásný šedohnědý - nabírané rukávy, větší knoflíky, kulatý límec, vel. 36, že ho nedopla přes prsa.
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    SEMTELE: stejne tak i v Ruzynskym Swissu, ale ten je vic z ruky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam