• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    WOCKOO: no já právě hledám víceméně všude, prošla sem i různý obchody a prostě nikde nic, jen samý hipizácký hadry...vysočanská mě nenapadla, díky !
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    ATARKA: zkus Vysočanskou, mají tam docela dost šatů, které by se daly vzít jakože společenské, dokonce i něco takového červeného jsem tam viděla, ale asi to bude větší velikost
    /vim, že ti to bude k ničemu, ale dle mého je největší peklo hledat v sekáčích, když si mezitím uděláš konkrétní představu, co chceš :-)
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    Ještě možná ušít, pokud se to stihne. Já jedobarevné neviděla nikde. :(
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    PAJUSAK: no to by mě právě zajímalo, kde takový najdu, páč tam, kde maj mít vintage sekce maj jen odporný hadry z padesátejch let v kterejch bych nešla ani s odpadkama .)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    ATARKA: rada , která ti bude k ničemu :) ale zkus sekáče, kde mají vintage sekce.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    shánim šaty kámošce na svatbu lehce ve stylu pin up a sem už zoufalá, všude maj jen nějaký plesový modely nebo letňáky s kytičkama, já bych nejradši sytě rudý, jednoduchý, nejlíp jen na ramínka, obepnutý...nemáte někdo typ,kde něco takovýdleho sehnat ? oblítala sem TH na národce, blanickou, na floře, revenge na národce a už mě nenapadá kam ještě zajít...někdo nějakej typ ? když už sem narazila, tak pro změnu velikost 42 a víc, já potřebuju 38 max 40 ...díky holky
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    Tááák... typ na hrabárnu, kam se vyplatí vyrazit v sobotu dopoledne?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    TH Háje -50 %, výsledek - tři kabelky, jedna bude potřebovat opravu, a sakdálky zn. Geox, prakticky v bezvadném stavu, za 135 Kč
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    KALE_VAN_THEER: Ve Vietnamské tržnici.
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    hrabárna na knížecí? kde? mám to skoro za rohem...
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    V hrabarne na knizeci meli dneska velke slevy a vypada to, ze to jeste par dni vydrzi (slysela jsem je mluvit o tom, ze maji nizke trzby).

    Jinak ja mela lneny tyden a za posledni dve navstevy ulovila uzasnou kolovou lnenou sukni s vysokou gramazi za 10 korun, lehoucke lnene kalhoty za 20 a pro babicku lnenou halenku za 40. Tech bavlnenych a lnenych veci tam maji ted celkem dost, vetsinou tak velikost S, ale videla jsem tam stat nove pytle, tak nevim, jestli nebudou vymenovat zbozi za novou varku.

    NEJVICLEF
    NEJVICLEF --- ---
    hele, neni nejakej sekac v Praze, kde by meli "dostatek" veci v malejch cislech, 6-10 (36-40) max? Nebo nejakej dobrej detskej - vel. 158, 164, 172? At vlezu kam vlezu, malych cisel pomalu, vsude samy 10 - 16. Kolikrat nadherny, ale strasny stany proste :)
    Ja po tech sekacich zas tak moc casto nelitam a kdyz uz, tak jdu spis najisto.
    Byla jsem dneska v TH na K. Jarose a parada. Nova kolekce z 23. veci v 12 - 14 tam maj hromady a fakt hezky barevny kousky, krasny saty a sukne. Takze doporucuju, prej maj otevreno i so+ne (so 7-16, ne 7-12?) a na 1. maje jako v nedeli.
    JANIEN
    JANIEN --- ---
    Vcera jsem narazila na novy sekac na rohu Budecske a Slezske v Praze, nemela jsem cas vic zkoumat...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    jinak th na narodni od zitra 50%, ja jsem neodolala a s 30% koupila perfektne barevny trickosaty.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    jojo, tohle mi rikala i kamaradka, ze zazila na Smichove v TH, proste chvili bylo vse za polovic nebo tak neco. Ale myslim, ze tyhle jejich obcasne hura akce na systemu postupneho zlevnovani nic nemeni, ne?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    FRANCINE: jo ty happy hour minimalne na Narodce fakt jsou!
    Jednou sem tam prisla a prodavacka zrovna vyhlasovala HH s 30% slevou na vse (tusim,ze na vse;nebo mimo tu sekci luxus, nebo jak se to jmenuje).
    A je to uz nejaky ten mesic,co to bylo!
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    PAJUSAK: Mně to také tak přišlo, že je to jejich strategie (a docela úspěšná imho). Ale třeba ještě někdo upřesní, jak to s tím je.

    Jinak jsem našla na webu, že sekáč v Ruzyni má mít přes sváteční dny (1. + 8.5.) otevřeno. Což je dobrá zpráva pro ty, kteří se tam přes všední dny nedostanou.
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    FRANCINE: po pravdě mě to docela překvapilo, protože jsem si celou dobu myslela, že si na tom pravidelném cyklu (to zní horzně :) slev zakládají strategii
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    PAJUSAK: Dlouho jsem nikde nebyla, ale včera prolétla narychlo TH Národní. Prodavačka zrovna křičela na celou prodejnu, že teď nevyhlašuje žádné slevy, ale blíží se zavírací hodina. Třeba zavedli něco ve stylu "happy hour"?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam