• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    NIGHTFURY: na cedulce je atmosphere, treba se veronica inspirovala .-]
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    SARKALINA: Nejsou to šaty Sophistic by Veronica? Ty se dají nosit asi na osm různých způsobů, viděla jsem je na Code:Mode a nebyly zrovna levné :))
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    MOUNTBATTEN: dik za tip, neznam
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    FRANCINE: z plavek budu sit 3uhelniky, protoze mi vcelku neslusej. boty jsou o'neil
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Jo a Modni kouc (viz MOUNTBATTEN) uz ma tu novou kolekci, takze uz zadny slevy.
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    SARKALINA: bezvadný úlovky, plavky nalevo fakt pěkný. A botky jsou sekáč nebo normál krám/net?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Mne Los Hadros docela zklamalo - vzdusny butik to je. Rozumej: malo veci:-)) Snazi se to vypadat alternaticvne, kousky zas takova bomba mi neprisly, ovsem ceny na mne pusobily, ze to hrajou na ten alternativni vesmir:-))
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    jo a znate LOS HADROS v Lidicky? vcera me tam par kousku zaujalo..
    MASOO
    MASOO --- ---
    MIAPAKA: v textile house na kohinorce maji docela dost satu
    SARKALINA
    SARKALINA --- ---
    jsme s mamcou objevily vybornej sekac v LTM (vyjma bot odtamtud pochazi vsechno)
    ledovy krystalky 90,-, plavky 150,-, saty 140,- (radost nejvetsi, daji se nosit asi na 3 zpusoby)

mamca nalovila do satni skrine asi 6 peknejch kousku, v pripade zajmu nafotim
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    Sháním šaty na promoci, vel. 34/36 délka ke kolenům - nějaký tip, kde v Praze by se daly sehnat? Pár sekáčů už jsem prošla a zatím nic.
    MASOO
    MASOO --- ---
    ja ulovila saty v sekaci u knizeci - moda z anglie, !!pan!!! jich tam ma hodne na vyber
    a pak klasika textile house tamtez
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SEkac MODNI KOUC mel v pondeli a dle vseho ma do konce tydne TOTALNI VYPRODEJ (nekoncej,bude nova kolekce). KUS za 30,-!!
    Ale uz toho meli probrano hodne, nicmene z hanbate sekce koupena lackova blbina, pak botky 35 na "kopytku", hnedy a, to beru jako mega ulovek, saty jakoze tricata-dvacata leta, charleston, cele posite koralky, kaminky (cerne a koralky cerne a bile-prusvitne). Sou dost tezky, ale za tricet kacek, to beru jako bomba (a uz vim,kam si je vezmu,hehe)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    WOCKOO: díky moc .)
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    MAKII: boli dlhé a zelené, to sa často nevidí :)
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    ATARKA: ještě mě napadly ty dva sekáče na Albertově- ten na rohu u kostela Na Slupi je dost drahej, ale zas by se tam dalo najít + ten druhej přímo naproti zastávce, to je o náhodě, ale mívaj tam taky zajímavý kousky
    MAKII
    MAKII --- ---
    MOUNTBATTEN: Podruhé na ramínku už neexistuje.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    MOUNTBATTEN: Sekáč na Bořislavce má jen dětské zboží, nic pro dospělé tam není. (a navíc tam už nejezdí tramvaj dvojka :) )
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    MAKII: tohle pravidlo se dá aplikovat i mimo sekáče, ale orientuj se podle barvy a materiálu - ideální je když se sejde dobrý materiál a barva která ti lichotí, ale záleží a občas se vyplatí i zkusit barvu na kterou nejsi zvyklá, u materiálu bych vyloučila hnusný uměliny absolutně. Pak se podívám na velikost a když padne, tak zkusím a občas jsem překvapená, že co jsem si zkusila jen tak a nic od toho nečekala vypadá líp, než na co jsem se třásla jak mi to geniálně padne. Postupem času vychytáš, že ti třeba sluší určité typy střihů více, ale občas jsou výjimky a když už jsi jednou svlečená, tak je to jedno, jestli zkusíš 3 věci, nebo 10 :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    TERRA: prelom Prahy 6 a Prahy 7?
    Hmm,kdyz nestaci Nastzenka, tak trebas nekdo jeste neco doplni:

Praha 6
    * Bořislavka, tram. 26, 20, 2 | Anglický značkový seconhand
    * Dejvická (nahoře pod stanicí metra Hradčanská, vedle indické restaurace) | dětský secondhand, drahý
    * Jaselská 32 | Méďa Sekáč - detsky i dospely, http://www.medasekac.cz/
    *Jugoslávských partyzánů, směrem k Podbabě | Dospělé - second hand
    *Karlovarská 814/111 (areál Koberce K+K,autosalón Klokočka) | Brit-tex (hrabárna)
    *Koulova ul. č 2 | Sue Ryder (charita; i bizuterie a doplnky!)
    * Mařáková | dospělé - second hand
    * Ruzyně (Z Dejvic 199 na Divkú Šárku u McDon. Na 108, 225 na Ruzynská škola) | velká hrabárna http://www.secondhand-swiss.cz/
    * Terronská 15, Bubeneč (u Vítězné nam.) | Levné oděvy (UK-CZ)
    * Uralská 6 | Rej věcí - i nové http://www.bazarek-rejveci.wz.cz (i výkup, vždy v úterý)
    *Veverkova | Milenka

Praha 7
    *Dukelských hrdinů 3 – naproti zastavce Nabrezi Kapitana Jarose | Textile House
    * Holešovická tržnice | Můj sekáč - celkem levnej, hrabárna, hala č.17 http://mujsekac.cz
    * Holešovická tržnice | "U Skrblika", vedle prodejny obuvi
    * Komunardů 7 (u stanice Tuzarova) | Chizo
    * Pplk. Sochora 9 | "Podruhé na ramínku"
    TERRA
    TERRA --- ---
    Dneska skocim asi na lov, prosim napada Vas nejaky zajimavy sekac v centru nebo pobliz na Letne?Krom TH Jarose, to znam, to je v planu:-)

Dik predem, klidne centrum- ale Satnu znam tez, neco dalsiho tam nekde?:-o

shanim sukne... a boty...myslite, ze se daj sehnat v sekaci nekde boty, nejaky lehce retro k sukni, na podpatku...:o

diky za Vase rady:-)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam