• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    Od zítřka do pátka výprodej Vše za 10Kč v sekáči v Ovusu na Řepích..
    MASOO
    MASOO --- ---
    GHOSTDOG: ten znam, tam sme jezdivaly na vylety;)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    Objevila jsem super second hand v Dobřichovicích v ulici 5. května (u zámku). Tři místnosti plné oblečení, dámské, pánské i dětské roztříděné podle typu a velikosti. příjemná majitelka bohémka s britskou modreou kočkou (která si hoví na nejvyšší kupě hader). Pokud budete mít cestu doporučuju
    MASOO
    MASOO --- ---
    PUNKTURA: budeme ho tunit, majiteli sou kratke rukavy a budu dodelavat kapucku, skritkovskou, takze to bude echte 50´s skritek:)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Včera mi maminka přinesla bavlněnou sukni do A se vzorem proužků a rozkošných květů.. prý za dvacku v hrabárně :) Začíná být lepší lovec než já, pod 30 za kus jsem se ještě nedostala :)
    PUNKTURA
    PUNKTURA --- ---
    MASOO: díky!!! :-) ,jo,on byl dost šik,jen chce vyžehlit(namočit a vyvěsit),já ho vůl prala v pračce .Je echte 50´s.
    MASOO
    MASOO --- ---
    PUNKTURA: bylo to supr a nakonec sme vzali i ten sileny zeleny kabat:)
    PUNKTURA
    PUNKTURA --- ---
    BRUSINKA: Kamenný obchod se zavírá,končí.Ale ve dvoře se akce bude opakovat,protože Josepha Retro&Vintage bude pokračovat online.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    PUNKTURA: opakovat pravidelně? Z inzerátu: "obchod RETRO&VINTAGE se zavírá,z toho důvodu vyprodáváme". Takže nezavíráte?
    PUNKTURA
    PUNKTURA --- ---
    PINK_CICINKA: Já zaznamenala jen pozitivní reakce,prodávala jsem nonstop dva dny,lidi byli nadšení a uvnitř v obchodě byl také velký výprodej,kdy jsme dávali slevy na věci smluvně,protože jsme prostě nestihli všechny ceny přepsat! Klasický sekáč jsme nikdy nebyli(obchod uvniř) venku pak se mísil second hand s naším Retro&Vintage zbožím.Akce jak pro mne,tak pro ostatní,byla tak povedená,že ji hodláme opakovat pravidelně!Ceny venku byly 10kč/50kč a 100kč
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    No moc tam toho v sobotu nebylo.. A to, za co bych tu stovku dala, mi bylo malé:(

    Nevíte jestli se vyprodalo fakt všechno? Líbily se mi tam jedny botky, mně byly malé, ale kámošce by sedly, jenže mi dala vědět v době kdy už jsem nebyla v praze a ani jedna jsme tam nestihly doběhnout:(
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    ADD:
    MORGYSZ:
    KEMENTARI: Děkuju, dámy.
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    BRUSINKA: No já čekala plný dvůr oblečení. Venku byly asi 4 věšáky a všechno bylo hodně hodně vintage - tzn. umělý materiály, divný střihy. Sem tam něco nositelného, ale nic, z čeho bych si sedla na zadek. A byl otevřený i ten obchod a tam bylo zboží za normální ceny.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    PINK_CICINKA: neměly to být likvidační výprodeje do 100? No, aspoň mě nemusí mrzet, že jsem to nestihla:)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    FIALOVYPUNTIK: Rozhodně ne! To, co je levné, je povětšinou hrozné. V tom nezlevněném bych si něco vybrala, ale 1200 za kabelku mi přijde na sekáč sakra drahé.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    FIALOVYPUNTIK: Mně se zdálo, že spíš ne. Taková normální hadrárna. Nikdy dřív jsem v tom sekáči nebyla, tak jsem možná měla přehnané očekávání.
    FIALOVYPUNTIK
    FIALOVYPUNTIK --- ---
    byl jste se někdo podívat na výprodeji ve Vodičkově? Stojí to za cestu?
    TERRA
    TERRA --- ---
    PUNKTURA: Ooo diky za info
    ADD
    ADD --- ---
    GOLDBERRY: Jestli Ti na ní hodně záleží, tak Javana (je nejdražší), prášek zalít ve skleněné lahvi vřelou vodou, promíchat, do pračky napuštěné vodou nalít, co je rozpuštěné, zbytek zase zalít vřelou vodou (případně opakovat) a dávat pozor, aby se tam nedostal nerozpuštěný krystalek. Ani tak to není stoprocentní, ale oproti Duze úspěšnost převažuje.
    Barvení oblíbených často nošených věcí skrývá háček, že často zvýrazní dávné, do té doby neznatelné skvrny. je to hlavně záludnost halenek, kde se odlišně obarví potem narušené podpaží, ale i na sukni či kalhotách může být zdánlivě dobře vypravený flíček, který při barvení zkazí výsledek.
    Doporučovala bych spíš batiku, která dává možnost ještě výsledek dokreslit - jednotlité obarvení je u obnošeného oblečení velký risk a většinou jen urychlí dílo zkázy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam