• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    PINK_CICINKA: neměly to být likvidační výprodeje do 100? No, aspoň mě nemusí mrzet, že jsem to nestihla:)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    FIALOVYPUNTIK: Rozhodně ne! To, co je levné, je povětšinou hrozné. V tom nezlevněném bych si něco vybrala, ale 1200 za kabelku mi přijde na sekáč sakra drahé.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    FIALOVYPUNTIK: Mně se zdálo, že spíš ne. Taková normální hadrárna. Nikdy dřív jsem v tom sekáči nebyla, tak jsem možná měla přehnané očekávání.
    FIALOVYPUNTIK
    FIALOVYPUNTIK --- ---
    byl jste se někdo podívat na výprodeji ve Vodičkově? Stojí to za cestu?
    TERRA
    TERRA --- ---
    PUNKTURA: Ooo diky za info
    ADD
    ADD --- ---
    GOLDBERRY: Jestli Ti na ní hodně záleží, tak Javana (je nejdražší), prášek zalít ve skleněné lahvi vřelou vodou, promíchat, do pračky napuštěné vodou nalít, co je rozpuštěné, zbytek zase zalít vřelou vodou (případně opakovat) a dávat pozor, aby se tam nedostal nerozpuštěný krystalek. Ani tak to není stoprocentní, ale oproti Duze úspěšnost převažuje.
    Barvení oblíbených často nošených věcí skrývá háček, že často zvýrazní dávné, do té doby neznatelné skvrny. je to hlavně záludnost halenek, kde se odlišně obarví potem narušené podpaží, ale i na sukni či kalhotách může být zdánlivě dobře vypravený flíček, který při barvení zkazí výsledek.
    Doporučovala bych spíš batiku, která dává možnost ještě výsledek dokreslit - jednotlité obarvení je u obnošeného oblečení velký risk a většinou jen urychlí dílo zkázy.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    GOLDBERRY: Hod dotaz sem, je tam nekolik expertek na barveni: [ Pletení&háčkování, i další ruční práce ]
    MORGYSZ
    MORGYSZ --- ---
    GOLDBERRY: Iberia nebo Javana. Duha dela hrudky a blbe se vymyva,
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    Dámy, je mi jasné, že to sem úplně nepatří, ale nenapadá mě, kam jinam..mám oblíbenou sukni (silnější len, mačkaná), na které to začíná být bohužel dost vidět, a pojala jsem nápad, že ji obarvím. Nemáte některá prosím osvědčený tip na barvy? Iberia? Něco jiného?
    Předem děkuju!
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    ATARKA: me balerinkam prodavat nemusis, jsem fanda uz davno :) jenom si dej bacha, at maj poradnou podrazku, ale stejne bych si radsi poridila dobrou vlozku pokud nemas(to se doma neztrati). Ja mam par s tenkou podrazkou a na normalni provoz mi to nevadi (aby se nerozjel flejm - nemam ploche nohy a na moje klenby mi doktorka vzdycky peje ody :)) Jak budes skakat a radit, tak by to mohlo bolet... Kvalita je v pohode pokud jde o polocas rozpadu, ale dej si pozor aby te treba nerezaly. Nekdy se to neda vychytat, ale lesi se v nich poradne projit a treba v nich i chvili sedet...kazdopadne si vem do kabelky naplaste + prisun alkoholu se o bolest postaraji spolehlive :)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    ELODY_MELODY: myslim že balerínky budou asi ideální, vuheldem k tomu,že jako hudba budou hrát většinou pankový kapely .) jojo,kolem národky se chystám ve čtvrtek,snad něco seženu, na ejdnu noc je mi kvalita víš kde :))

    PINK_CICINKA: velikost mám 37,5, tančit budud na punk a hiphaphop, což si spíš umim představit v belrínkách než na podpadku .)


    díky holky za postřehy !!!
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MATHEA: jeste jsem zapomnela na nekolik seku na Belehradske, kdyz budes u toho Miraku, tak je to hned za rohem a jsou tam asi tri nebo ctyri. Kolem zastavky Bruselska.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    GUDRUN: ok, diky moc, mrknu na to:)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MATHEA: dobra koncentrace sekacu je kolem Holesovicke trznice, jestli to jeste plati, tak primo v trznici dva a dva potom na ulici za trznici smerem k Ortenaku, kde jezdi tramvaje. Podrobnosti na nastence nebo doplni nekdo, kdo tam aktualne chodi. Potom je to kousek docela do TH na nabrezi K. Jarose.

    Dalsi "hnizdo" sekacu je mezi Mirakem a Albertovem, mezi Mirakem a IP Pavlova 2, potom na rohu Stepanske a Zitne, nepletu-li se je dalsi a kousek odtamtud nejaky dalsi francouzsky. Pesky dojdes na Albertov a tam je jeden primo naproti zastavce a dalsi potom kousek zpet smerem ke Karlaku. Nebo je to kousek do TH na Narodni.

    To jsou takove moje dva okruhy, kdyz se zadari a mam cas v otviraci dobe sekacu, jinak jsem odkazana na ty, co maji do sedmi. V tech Holesovicich jsem nebyla bohuzel vic nez rok, ale zkoukni to na nastence.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Poradite mi, jakozto osobe Praze ne prilis znale, nejakou optimalni trasu po fajn sekacich? TH se mi zamlouva velmi, posledne jsem si na Hajich vybrala 2 supr novy trika a na Narodni bomba sukni (vse po 60Kc), ale ted budu mit v podstate celej den na prohrabovani se, tak at nelitam po Praglu jak camrda zbytecne. Jestli me odkazete jen na nastenku, tak se predem omlouvam za dotaz:)
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    ATARKA: hlavne ber radšej 5cm a širší podpatok, ako 3cm a úzky, tie sú často nestabilné
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    ATARKA: Záleží, jakou máš velikost. Baleríny bych nebrala, v nich se nedá tančit, ty 3 cm podpatek bude ideální, pokud si v nich nejsi jistá. Hodně společenských bot mají v divadelním chizu v Husitské, ale spíš větší velikosti.
    ELODY_MELODY
    ELODY_MELODY --- ---
    ATARKA: já bych boty vybírala, až budeš mít jasno co na sebe. Mně osobně se 3 cm a podobné malé podpatky moc nelíbí - buď pořádný kramflek, nebo placatý. Spousta místních nemá ráda baleríny, ale mě se líbí a podle mě nohy nehyzdí, ale vypadají líp na vypracovaných nohách, což ty asi máš. Jen je lepší si do nic vzít pořádnou vložku, aby netlačily a mohla jsi tancovat. Další varianta by mohl být klínek, který je na chození přátelštější, ale to bys musela zkusit. Už dlouho jsem tam nebyla, ale kolem národky ( od zastávky 9 až ke kavárně Slávie) je x vietnamců a třeba si vybereš - někdy se jim povede zajímavý design, ale kvalita nic extra, což by ti ale mohlo vyhovovat.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    tak sem se zatim do vintage sekáčů nedostala, enstíhačka, ale zaběhla sem tady na rok na újezd a měla sem celkem úspěch, krajkový korzet na ramínka ( když to nebude moc kurvoidní k sukni kterou bych si vzala, tak je to favorit jako top na tu svatbu ), takový to letní bolerko, který kreje jen ramena jako svetr, tričko na cvičení usa pro nový s cedulkama, takový ty džíno elasťáky divided, džínová minisukně punkyfish, to vše za 245 kaček

    se smutkem sem tam musela nechat černý úzký džíny punkyfish, velikost měli psanou 40, ale dle toho, že sem je natáhla jen pod zadek, tak si myslim, že je to dle český míry tak menší 38, větší 36


    tak a další kolo mě čeká...kam na boty ? v čudu je,že na shánění mám max jeden den v tejdnu a to až od pěti odpoledne, takže toho moc nestihnu...beru typy klidně i na vietnamce a podobně, protože se mi nechce vyhazovat majlant za boty, který vezmu na sebe jednou...chtěla bych otevřený sandálky, ale podpatek max 3 cm a širší, páč na tom vůbec neumim chodit, včera sem si zkoušela v humanicu krásný boty, červený lakovaný,ale měli osmicentimetrovej úzkej podpatek a po jendom kroku sem se prodavačce skácela do náruče, takže tohle nebrat :) díky moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam