• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    LEA1
    LEA1 --- ---
    Na Ohradě v Second street mají za výlohou 3 kabáty, které vypadají jako desigual, kdybyste měl někdo zájem. V pondělí mění výlohu, tak budou k prodeji
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    NIKK: hele zrovna sem v Holesovicky trznici narazila na tamany, co nabizej fakt velky velikosti, nekoukala sem, jak ty veci vypadaj a kvalita bude tam, kde u nich vzdycky, ale treba furt lepsi nez nic.. je to kousek od Megasekace smerem k lekarne a poste.
    NIKK
    NIKK --- ---
    TRANQUILITY: No, když ono to není ani tak o vyžřání, jako spíš zanedbané štítné žláze..:( Ale to je jedno, díky všem za snahu! :)
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    PULNOCNICE: jj, dřív jsem moc v sekáčích nenakupovala, ale vzhledem k tomu že v poslední době jsem měla kalhoty na měsíc a kupovala jsem menší, tak jsem se to docela zdařile naučila. A občas mě maličko mrzí že už nemám tolik kil co dřív, když to tam vidím:) A hlavně jak jsou to věci z dovozu, tak ani v těch větších velikostech to nebývají neforemné pytle, což se o XL oblečení v našich obchodech bohužel říct nedá.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    NIKK: možná je to tu trochu OT, nevím, jestli je to sekáč, kdyžtak mě smažte, nebo ideálně doplňte - posledně jsem cestou z brna viděla z autobusu nápis na ohradě, něco jako Prodej nadměrných velikostí (100m) - je to u Vaňkovky, jak staví 9, tak od tesca přejít koleje na druhou stranu a tam je ten nápis se šipkou. Je to nějakým sprejem na zdi, takže to asi nebude žádný nóbl obchod. Znáte někdo?
    PULNOCNICE
    PULNOCNICE --- ---
    Mám taky pocit, že sekáče jsou vždycky plné krásných věcí ve velikostech, které jsou v porovnání s tou mojí poněkud sloní. Málem (ale vážně jen málem) bych si občas přála, abych měla pár kilo navíc =)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    NIKK: aha, promin "hodne veliky" sem chapala jako vetsi vyber panskeho obleceni, tak jsem napsala ty, o nichz vim, ze tam nemaj jeden umrnenej stojan, ale ze tam je sekce panskyho zbozi, obstojna.

    Bohuzel co se tyka hodne velkych velikosti, tak jak pise Tranqui, vetsi velikosti jsou taky skoro v kazdem, at uz primo XXL stendr, tak hledas hledas a kdyz konecne najdes neco boziho, je to velikost UK 18 minimalne:.-)))
    Ale jako hodne moc velke, to bych rekla, ze je jak v nesekacich - urcite velikosti sou jen v specialkach a priznavam, ze okolo UK 20 obleceni vidam, ale vetsi uz moc ne.

    Ja bych ti poradila Nadeje, Sue Ryder, jenze tam sice bych rekla, ze budou sirsi veci, ale na stary, no.
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    NIKK: je to hnusný, když to takhle napíšu... ale lidi, kteří jsou schopní se vyžrat mimo konfekční tabulky holt musí navštěvovat specializované obchody a za ty věci si připlatit.
    NIKK
    NIKK --- ---
    MOUNTBATTEN: Zmíněno to sice je, ale bohužel XL věci jsou malý....potřebuju sehnat aspoň 5XL a na to jsem se konkrétně ptala, jestli nemá někdo vychytanej nějakej konkrétní sekáč, kde se toto občas zjevuje a ne že mají jednu věc na celý krám a ještě navíc extrémně hnusnou....případně kdyby někdo věděl i o "normálním" obchodě, kde nestojí kalhoty 2,5k a bunda 5k jen kvůli té velikosti...:(
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    mě spíš fascinují dotazy typu... kde sehnat černý kalhoty, nebo kde je sekáč s výběrem XL věcí:)

    Boha Jeho... když lezu do sekáče, čekám překvápko:) Můžu sice něco konkrétního hledat, ale vždy je to o štěstí.
    Nehledě na to, že ve spoustě sekáčů už mají věci rozdělené podle barev a snad v naprosté většině mají stojany s XL věcmi.
    Btw. od té doby co jsem něco zhubla, tak mi přijde že je všude spousta krásných, ale velkých věcí:D
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    NIKK: specialni sekac pro muzske hadry uz neni (byval), ale celkem OK vyber rikali muzi, ze je v ty zmineny Blanicky a pak pochvalu lety ziskaval velky Second hand na Vysocanske (hned vedle vylezu z metra, vedle potravin).

    Ostzatne.....tady se budou rozdavat cerny puntiky za dotazy pred nectenim nastenky!! Toto tam zmineno je:-P
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    KALE_VAN_THEER: sekac Blanicka je kupodivu v Blanicke ulici
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    KALE_VAN_THEER: Ne, je to nad Mírákem, jak zatáčí tram 10 a 16 směrem na Korunní.
    KALE_VAN_THEER
    KALE_VAN_THEER --- ---
    Pulnocnice: Blanická, to je ten angl. sekáč vpravo, když jde člověk od Ipáku nahoru na mírák?
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    PULNOCNICE: Jojo, sehnala jsem tam minulý týden za 90 Kč naprosto perfektní šaty. Sice jsou trochu přezdobené (vršek krajka pošitá perličkami A růžičky na ramenou A velká mašle a růžičky vzadu nad zadkem), ale sukni mají hladkou, padly mi skoro přesně a za tu cenu.. Takže díky všem za tipy :))
    PULNOCNICE
    PULNOCNICE --- ---
    Pokud by teď někdo sháněl svatební šaty na zničení/kostým: v pátek jsem jich zahlédla hned několik v Blanické v sekci 30/60/90Kč. Některé střihem vážně odporné, některé trochu špinavé, jiné šílené šlehačky a tak. Nic normálně nositelného, ale pokud by to člověk chtěl třeba jen pokecat umělou krví a jít na zombiewalk za mrtvou nevěstu (nebo co já vím), rozhodně by se to vyplatilo.
    NIKK
    NIKK --- ---
    Prosím, nevíte čistě náhodou, jestli se někde v Praze nespecializují (nebo nemají aspoň nějakou sekci - víc než 3 košile a 1 hnusný dědkovský kalhoty) hooodně velikýho pánskýho oblečení? Ideálně kalhoty s min. 140 cm v pase...:(
    GALE
    GALE --- ---
    TERA79: Vetsi velikosti jsem videla ve Vysocanech. Dost kalhot v ruznych barvach. Kousek z kopce od metra Vysocanska.
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    TRANQUILITY: veci tam maji opravdu moc pekne. Nastesti pro moji penezenku je jich tam mizive mnozstvi ve velikosti 34 :)
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    ELISHKA: a ještě si musím odpovědět sama: velký výběr černých věcí byl dnes i v Textile House na Michelské - zvláště kalhoty a košile, kdyby někdo sháněl :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam