• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Máte prosím nějaký tip na sekáč, kde bych mohla sehnat halenku podobného stylu? Potřebuji na kostým

    http://cdn.tvwise.co.uk/wp-content/uploads/2012/07/Hell-On-Wheels-Season-Two.jpg
    http://www.hdwallpapersfly.com/wp-content/uploads/2013/08/Hell-on-Wheels-6.png
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MARINNE: Bohuzel ne, jen jsem mela moznost jak tu aukci zrovna zadava
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    SOLEI: vieš pod akým heslom ju na ebay nájsť?
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    SOLEI: Aha! Tim se ledasco vysvetluje
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MIFKAL: Ona se soustředí na výkup pozůstalostí. Vzhledem k tomu, že na Vinohradech je dost starých lidí, kteří byli často dobře finančně zajištěni tak jí tam občas potomci přinesou netušené poklady. Pak to přeprodává hlavně do divadelních představení, filmů a ty nejlepší zajímavosti dává na ebay. Normálni lidé ji opravdu zdržují protože to není klasický sekáč ale spíš takový antik na hadry. Když se člověk podívá na ceny, tak je má v mnoha případech dost nelogicky přestřelené. Já k ní vlezla ještě v době kdy ten krámek měla otevřený o několik domů blíž směrem k Míráku. Vážně se k ní nedá vlézt - megačokl vyložený přímo ve vstupu do krámu, smrad a nepřehledná halda věcí, hlouběji do krámu vejít nejde. Má smysl jí tam donést hubertus po dědečkovi, ale nemá smysl chtít něco koupit.
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    ahoj, tak ja se taky zeptam: vite, kde sehnat velke panske, tedy minimalne xxxl a vic? za pripadne tipy diky :)
    GREENCAT
    GREENCAT --- ---
    MART1NKA: MARINNE: děkuji :)
    NEJVICLEF
    NEJVICLEF --- ---
    Dotaz - kam po Praze zajit do dobreho detskeho sekace? Holcici obleceni, velikost 120-140 (10 let); velikost bot 34-35.
    Klidne drazsi, ale hezke odevy, ale je to asi jedno; hledame zejmena kalhoty, kozenou bundu, ... proste veci na nadchazejici podzim. Mam zmapovany akorat Rej veci v Uralske a sekac na Dejvicke, ale to je tak vsechno. Dik.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    GREENCAT: TH Háje má tiež veľa oblečenia v plus size. Veľkosť 16 tam vôbec nie je zriedkavá, posledne som tam videla aj pomerne zaujímavé kúsky. Naposledy som tam však bola v štvrtok.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    GREENCAT: V TH Koh-i-noor maju plus size stojanky, ale nepozerala som, medzi akymi velkostami sa to tam pohybuje.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MIFKAL: Onehda tam ten jeji cokl vyjel na matku s ditetem jdouci kolem. Pani vybehla vynadat jim, ze ho drazdej a at se klidej... Hrabe ji cim dal vic
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    MIFKAL: Diskuze už tu o tom proběhla. Paní je nejspíš magor a v zajmu zachování zdraví lepe se ji vyhnout
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MIFKAL: Pardon, ale... :)))))

    ("Nejdřív si otevřel hospodu u silnice na Písek. Ale chodili mu tam lidi.")
    MIFKAL
    MIFKAL --- ---
    Prosímvás, nemáte někdo představu, jakým způsobem (ne)funguje sekáč Second móda na Korunní (naproti zastávce Šumavská)? Já to nějak intenzivně nepochopila - je to poměrně malý prostor, ve kterém je hrozná hromada věcí, některé opravdu zajímavé, ale majitelka působí poněkud padle na hlavu. Otvírá naprosto eklekticky, jednou jsem to našla otevřené, tak jsem se šla kouknout, podruhé mě odtamtud po dotazu "co jdete kupovat?" extrémně nepříjemně vyhodila, že to je prý jenom po domluvě a prohlížející lidi ji strašně zdržují (pro představu - seděla v rohu a cosi tvořila na počítači, nesnažila se to tam typově nějak přeskládávat). Když jsem se zeptala, co bych teda měla dělat, kdybych si chtěla něco koupit, odvětila, že se domluvit přes eshop. Když jsem se zeptala, jaký je teda eshop, vysvětlila mi, že eshop neexistuje a pracuje se na něm a bude o tom informace ve výloze. Na další dotazy (třeba proč tam teda má rozcapené dveře a po celé výloze nápisy o tom, co vykupují a prodávají, popřípadě čím přesně bych ji asi tak strašně zdržovala nebo jestli se inspirovala Hlavou XXII.) už jsem nějak nenašla energii. Netušíte někdo, jestli existuje nějaký způsob, jak se tam propašovat? Je tam opravdu hodně pěkných věcí, mj. spousta různých historicky vyhlížejících šatů za slušné ceny.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    MART1NKA: dobre vediet, chcela som sa tam stavit dnes. Ja som bola vcera na hajoch a mam bundicku do pasu, tenky sveter s kratkym rukavom a bezove saty do poly lytok u ktorych sa neviem rozhodnut, ci v nich vyzeram dobre, alebo ako debil
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MARINNE: Mam cerne lakovane lodicky za 60 z Koh-i-noor. V obleceni som sa nechcela hrabat, pretoze tam bolo po praci tak narvano, ze sa mi z toho urobilo spatne. Davova psychoza. Ale co som pocula holky v kabinkach, ostali uz len velkosti 42 a viac.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    ze ja do toho th lezla, teda v pondeli vse za 90 - dve halenky, a z exklusive za pulku pruhledka ala viktorian halenka.
    jo a na pankraci maji plno letnich satu, sice ne uplne levne, ale pekne, muj ulovek namornicke prouzkovane 50tkove za 220
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    Podla TH webu by malo dnes byt vsetko za 60.
    LADY_CANDAR
    LADY_CANDAR --- ---
    Tak vcera jsem prolezala Textil House na Kohinooru a na Horkach. Na kohinooru meli velky vyber letnich satu, bohuzel me z toho nic nesedlo. Na Horkach jsem ulovila s 50% slevou dve sukne. Jednu ruzovou s potiskem kvetin a motylu ve spodni casti a druhou naprosto dokonalou dvouvrstvou dvoustrannou hedvabnou zelenou zavinovaci. Dohromady za 250 korun :) Jak prselo, skoro nikdo v obchodech nebyl :)
    PINK_CICINKA
    PINK_CICINKA --- ---
    Včera Textil house Háje. Ulovila jsem krásnou červenou sukni Cubus a letní kytičkované kalhoty. S těžkým srdcem jsem tam nechala tuhle krásku. Je to vel. 40, ale zkoušela jsem si ji a byla mi velká, takže by padla tak 42-44. Cena 160 Kč- 30%.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam