• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    NIGHTFURY: jestli sháníš šílenosti typu 80. a 90. léta, tak vřele doporučuji sekáč v Ruzyni. Celé druhé patro je hrabárna dovozového textilu z této doby. Mají tam velký stoly, kde si z hald textilu můžeš vyhrabat různý podivnosti (a mimochodem, kus za 8 Kč). Kamarád si tam pořídil na jednu stylovou akci velmi věrnou vizáž podnikatele raně 90. let (zelené sako, košile s pestrým vzorem, světlé kalhoty ke kotníkům a šálku k tomu:))
    http://www.oblecenisvycarsko.cz
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Nemáte tip na sekáč, kde by za opravdu nízké ceny mohli mít zvrácenosti typu zlatá halenka, červené sametové/saténové šaty nebo sukně a podobně?
    Zase se blíží moje narozeniny a vymyslela jsem si šílené téma na kostýmy :))
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZUZANA: v textile house na Narodce je stojan VINTAGE - krimplenove saty, plaste, dederonove halenky....no, vetsinou teda peknej kejkel:-D
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    Neznáte někdo sekáč kde je možné sehnat oblečení ve stylu 60s nebo 70s?
    TERRA
    TERRA --- ---
    Sukne sukynky?? posle me nekdo nekam ?prosiiiiiiim shanim vetsinou raseny- volankovy kratky ale hodila by se mi i nejaka ackovka z tvrdsiho matrose...kdybyste nekdo videl nekde budu vdecna velikost S:-)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Koleduje, nic jinyho na Nyx nenapsala:-(
    (onehda holky z votocvohoz slusne napsaly do posty nejprv a az pak sem info o votoci, tak sem nemela problem je pridat na nastenku)
    NEVENA
    NEVENA --- ---
    Nekoleduje si taky někdo o read-only? :-)
    MISSBEKY
    MISSBEKY --- ---
    Jukněte na http://hand-second.cz/ :-)
    ADD
    ADD --- ---
    A na Kapitána Jaroše nemá smysl chodit, nic tam není. Včera na Národní měli věcí spousty a často i velmi hezkých.
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    MOUNTBATTEN: Tak jest, dnes a zitra za 20 Kc, od pondeli 7.4. nova kolekce.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    kus za dvacku, ne?
    LUSY
    LUSY --- ---
    Nevíte jak je na tom dnes TH?
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    MOUNTBATTEN: díky :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ZUSKA: si popravde neuvedomuju sekace, kde by nejak obecne se casteji dalo narazit na korzuet (i "korzet"):-)
    I ty "uchylny" sekace, ted myslim Chizo,popr.5. element, ktere mivali v nabidce pytle s latexem, kuzi, PVC a podobnyma ujetostma, tak uz toto taky nemaj. No ale asi bych, a spis 5. element, je zkusila.
    Pak sem nejvic jakozekorzetu asi potkala (a potkavam) v tom prtavem vonavem sekaci na Albertrove (vedle pekarstvi)
    No ale sou to spis takoveto "korzety", nez takoveto.

Nebude nakonec lepsi si koupit nejaky z ebay, cinskej? Da se poridit i za trebas osm liber....

Jo a kdybys chtela svetle zeleny, s pruhem (prusvitne) krajky zlate barvy na prednim dile, tak toho se tak za osm petek zbavim (samozrejme konfekcni, plastove kostice, zapinani na podprsenkove hacky...)
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    Aloha holky, potřebuju tip.doufám, že to není moc OT
    Kde seřenu levně zelený korzet velikost 40, potřebuju na kostým, takže 2tis fakt ne :)
    Děkuju moc
    A ještě jedna věc, shaním černou tašku přes rameno, prostě něco univerzalního k sukni, kalhotum, keckám i podpadkám. Pokud se někomu toto valá doma, ráda zrecykluju :)
    RUDUS
    RUDUS --- ---
    Does anyone know about second hands where they would be selling fabrics? Thanks in advance.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LAURA: predevcirem na Michelske vse za 90, hrabali jsme se ve dvou trictvte hodiny a odnesly si jedny slusne leginy neurcite barvy. Achjo, nemuze za to ten sekac, proste to obcas jde a obcas ne.
    LAURA
    LAURA --- ---
    dnes TH na Michelské vše za 75 a luxus za 50%.. odnesla jsem si dvoje kalhoty benetton a šaty sisley, velká spokojenost :) měli docela slušný zboží, bývala bych asi toho našla víc, ale neměla jsem čas.
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    Diky vsem. Ja to tak trochu tusila. Chtela jsem se vyhnout tomu, abych do toho musela investovat vic casu :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    na blesak na kolbenku staci rano prijit (brzo, do osme, spis driv), zaplatit 150 kacek za 2x3 metry, blesaky jsou kazdou sobotu a nedeli. Ale rozhodne necekej, ze i novou vec prodas za 80% puvodni ceny. To spis tak za pajdu, lidi jsou zvykli na nizky ceny, smlouvaj....
    Blesaky na Tylaku budou viz jejich web, nutno si misto reservovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam