• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    KULA
    KULA --- ---
    MOUNTBATTEN: děkuju, já jsem prošel Karlín a ať jsem byl kde jsem byl, jen dámská móda, proto jsem se zkusil zeptat.
    Díky za tipy!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    KULA: i bych zkusila ten, tady jinymi muzi zminovany, na Vysocanske.
    Ja tam teda byla tak skoro rok zpet, pro muze vyber, tak min.40% sortimentu a to vcetne kuze (muzi jsem tam uz kozeny veci koupila;-) ). Jako zazrak s poklady to neni, proste sekac, tedy o stesti;-)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    KULA: doporucuju ten sekac u zastavky nademlejnska - hrabarna
    KULA
    KULA --- ---
    Ahoj, já jsem v bazaru nikdy nebyl, tak nemám idee, kde tu co je. Nemáte někdo tip na pražský bazar, kde bych mohl najít nějaký kabát v kůži? Nebo kde je zastoupená i pánská móda? Beru i superjeté, je to pro focení.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    BOROMIR007: tak uz vis:-) V pohode (proto sem k lemre dala velky smich;-) ), my tady tento klub mame uz docela dlouho, snazime se prave, aby nastenka byla updateovana (co vim, ci zde prectu tak jednou za mesic opravim, doplnim), i ji mame nastavenou verejne viditelnou, aby se dala linknout i lidem, co na Nyxu nejsou (a uz jsme se i dozvedeli, ze to je seznam nejakeho navrhare, ci co:-)) Na ruznych strankach a-la votocvohoz je ten seznam kopirovanej apod.)
    A (cizi) aktivita mapy sekacu je taky podporyhodna a uzivatelum prinosna, takze proste zamerem je, aby clovek se nemusel ptat, ale nasel dost informaci;-)
    BOROMIR007
    BOROMIR007 --- ---
    MOUNTBATTEN: jejda, tak to pardón, to se stydím :-), byla jsem tady poprvé a na nyxu nejsem dlouho, tak jsem ani nevěděla o nástěnce, tak teď už vím, díky.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    tak nsk th u veletržáku 30% sleva, mám velkou chlupatou kabelu, menší koženej batůžek rpo mámu k anrozkám, bílorůžovou košili zara, červený tílko pimkie s bílejma puntíkama, lackovej pásek s mašličkou, černej plastovej náramek = 600
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---


    fakt sorry, ale to tak moc boli kliknout na natenku? Kde se pise * Vršovická – kousek od stanice Koh-I-Noor, ve smeru do centra po leve strane |
    To byste jako umreli na vycerpani prstiocku kliknout na mapu sekacu https://www.zeemaps.com/edit/oErNz0i9m1RTDojZ-EmzbA# na niz je odkaz v zahlavi??

    (sorry, ale odpovidat na takhle liny dotazy, tvl lidi, nechcete nejdriv proste zkusit hledat a teprv, kdyz uz nevite, tak se zeptat?Lemry liny!:-P:-D)
    BOROMIR007
    BOROMIR007 --- ---
    WOCKOO: prosím kde přesně je ten sekáč na koh i noru a jaká je roveň...
    WOCKOO
    WOCKOO --- ---
    SOLEI: Koh-i-noor, Michelská, Horky
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    SOLEI: Michelska je taky prostorna a schod max jeden, prodavacky nikdy nebyly protivne, jen nablble
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    diky moc vsem, udelam si dobrodruznou vypravu ze Strizkova....tady neni nic, natoz aby clovek mohl i s mrnetem.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    SOLEI: jestli si dobre vybavuju ten na Vrsovicke, tak ten. S prodavackama nemam negativni zkusenost (ale byla jsem tam jen asi dvakrat nebo trikrat)
    PETATA
    PETATA --- ---
    SOLEI: ja jsem byla s kocarkem na Smichove, do prodejny je jen jeden schod, takze jak kdyz najizdis na obrubnik a vevnitr prostor byl a nikdo si nestezoval
    ADD
    ADD --- ---
    SOLEI: V zásadě ten na Hájích, jede se tam po chodníčku přes prodejnu Albert a je to tam relativně vzdušné. (Třeba naproti Veletržáku se mezi stojany neprotáhne člověk, natož, aby se tam vešel kočárek).
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Je nejaky TH bez schudku a s pratelskymi prodavackami, ktere preziji kdyz tam vjedu s kocarkem?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ZUZANA: Díky za tip, tam se stavím, mám to od bytu kousek.
    ZUZANA
    ZUZANA --- ---
    Byla jsem se podívat ve Fifty Fifty a bohužel žádný úlovek. Každopádně mají skvělý výběr pánských bot. Bylo tam pár pánů, kteří šli vysloveně po botách a chválili si, že takové v normálním krámu neseženou.
    Po cestě zpět po Slezský na Mírák jsem málinko níž na druhé straně ulice narazila na zajímavý větší sekáč nevím jak se jmenuje. Tam jsem ulovila hezké šaty a pestrobarevný šátek. Přijde mi, že tam ujíždějí na šátcích. A měli tam parfém Chanel Nr. 5 za nějaké 3-4 stovky.

    Každopádně jsem se úplně zamilovala do sekáče v Sokolníkách v Kobylisích (takový nenápadný v patře mini obchodního centra, vedle hospody). Mají to spojené s prodejem dárkového zboží. Mají tak tak hezké zboží! Dlouze jsem mluvila s paní majitelkou a je mi jasné, že to dělá s láskou, oblečení pečlivě vybírá, pere a spravuje když je třeba. Hezké věci srovnatelné s Revenge na Národce, akorát tam není narváno a člověk může projít úplně všechno. Zkoušela jsem asi 15-20 kousků a vybrala jsem si 5. Zelené společenské šaty za 180,-, krásnou červenou halenku, úžasný hnědý svetřík za 150,- (fotka), další svetřík a tričko. A to mám velikost XL a tím pádem docela omezený výběr. Kdybych mohla utratit víc, vzala bych si i další věci.

    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    dnes jsem se byla podívat v TH na Národní, měli celodenní slevu 20%, ale nevybrala jsem si vůbec nic:/ Revenge ovšem jako vždy nezklamal... a odnést si za 240 Kč luxusní svetřík a funkční triko je prostě bomba! A mají do 21 hodin;)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MAMET: docela te chapu, taky me mrzi, ze stare sekace mizi, ale delam do sesti a u me to vyhral TH otvirackou.
    HANELA
    HANELA --- ---
    MOUNTBATTEN: byla jsem v něm jednou, oni tam snad ani nemají ceduli, že je to SH, ale podle těch cen určitě jo :-) mají hezky udělanou výlohu, spíš jako butik. Vedle je dámský SH, ten je větší, a protože tohle má stejné popisky, tak mají asi stejné majitele....
    Až tamtudy zase pojedu, vyzvím víc :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam