• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON: tady vyprano a ususeno, celkem 60 korun. :) ta malinka mikinka je bozi, navic jako nova a dle cenovky za ni puvodne chteli 99. sedivej svetr mel malej svetlej flek, kterej po vyprani zcela zmizel. :-o takze ho muj tata nebude muset mit jen na doma nebo na venceni, jak jsem puvodne zamyslela.
    tak zas za mesic. :)

    POZITRON
    POZITRON --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: dostala jsem se tam az dnes, kdy uz konci cyklus a pulka prodejny byla zavrena kvuli priprave novy kolekce, takze jsem nezjistila nic.

    a teda fakt ty posledni dny uz jsou to hadry na podlahu. presto mam mikinu pro starsiho syna, mikinu pro mladsiho a svetr pro dedu, kus za dvacku, takze vlastne nakonec dobry. :)
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    ADD: ano
    ADD
    ADD --- ---
    Prosim vas, posledni tyden v TH je ve ctvrtek po 30 Kc a az patek a sobota po 20 Kc? Diky.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    POZITRON: dej mi prosím vědět, až tam půjdeš, tak brzo se tam asi jen tak nedostanu :) Děkuji :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: v textile house na michelske mi pani prodavacka rikala, ze maj i tehotenske veci, jestli to vim. ja uz to ale mela v tu chvili za par, takze jsem se o to nezajimala a nevim, jake mnozstvi tam maj, jestli celej kout nebo jeden stojan.
    ale kdybys mela treba cestu kolem, tak se muzes podivat.
    nebo ja se tam chystam za cca 2 tydny, tak ti muzu dat vedet.
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: https://www.elegantstyle-sh.cz/obchody-a-hrabarny/praha/ nevim, jestli měli mezitim šaty nebo sukně, ale měli tam celej štendr těhotenských kalhot
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Ahoj, víte o nějakém sekáči, kde by mohli mít těhotenské šaty nebo sukně prosím? Praha :) Děkuji
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    WOLFGAR: V Humanicu mívají pěkné pánské kožené boty do dvou tisíc a v případě slevy i za míň.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    MATHEA: hele ja tam kupuju boty furt, na to moje chozeni mi to bohate staci, boty mi vydrzi tak dve tri sezony a imho za tu cenu / vykon je to fakt dobry.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    LEENVECKA: a v pripade rozpadu po tretim noseni je bez pyskovani berou hned zpet a posilaj prachy na ucet. Ale boty uz si tan teda nekoupim :)
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    WOLFGAR: boty bych klidne sla do deichmanna...jestli je moc nosit nebudes tak na takovy to obcasny vytazeni imho dobry pomer cena / vykon.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    WOLFGAR: boty mají v TH taky a osobně se toho neekluju. Dají se vystříkat dezinfekčním sprejem. Jestli budeš mít kabát nebo slušnou čistou bundu asi nikdo řešit nebude.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    GUDRUN: Díky, to jsou velmi cenné rady. Pozice sama není taková, že by vyžadovala nějaký formální oděv, nicméně pohovor co jsem pochopil nebude takový abych vyrazil full casual. Svetr a nějaký semi-formální styl zní jako velmi rozumné řešní. Aktuálně mám tak problém jen v oblasti bot kde mi asi nezbyde než návšetěva nějaké lidovější obuvi nebot kanady jakkoli nablýskané by jistě nebyly moudrým řešením a nějaká svrchní část oděvu bez které bych zřejmě po cestě umrzl nicméně snad budu mít štěstí na nějaké slušné sáčko v tom textil housu.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    WOLFGAR: Souhlasím s Gudrun, v dnešní době, kdy i do banky jsou schopní lidi přijít v kapsáčích/legínách a žabkách, nemusíš, až na nějaké specifické pozice, jít v komplet obleku, klidně to vyřeš tím svetrem atd.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    WOLFGAR: nejsem žádný módní arbitr, ale zpohovorovala jsem dost lidi, tak mám názor :-) na jakou je to pozici, do jaký firmy? klidně si místo oblekovych kalhot kup jednobarevné decetni chinos. košili s jemným vzorkem, žádný velký káro a dlouhý rukáv! pokud nenarazíš na vhodné sako, tak rozhodně poslouží tenký jednobarevný svetr s malým výstřihem do V, který si u krku pěkně upravíš. ten bys neměl mít problém sehnat a je to lepší, než nepadnouci sako nebo sako nehodící se k ostatním kusům. držím palce.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    GUDRUN: No něco takového jsem měl na mysli, nejsem si jistý, jestli jsem fundovaná osoba na to určit vhodnost, nicméně mi bylo naznačeno, že bych se měl pokusit seskládat něco v čem budu alespon tak formální jako britský golfista. Problém je, že můj obvyklý šatník se pohybuje spíš v mezích britský anarchista, tudíž se obávám, že pro tyto záležitosti nemám patřičný cit. Nicméně našel jsem si nějaký ten textil house a i jeden údajně britský second hand abych se držel tématu a odpoledne to objedu.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    WOLFGAR: doporučila bych nehrotit komplet oblek, pokud to není nutné, ale složit vhodné kalhoty a sako. máš mnohem vyšší šanci na úspěch. budeš mít větší výběr a spíš ti to sedne.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    Textil house. Maji ted novou kolekci a ja si tam minuly tyden ke stejnemu ucelu (pravdepodobne budu muset na pohovory na novy projekt) sehnala sacko od Nextu za 200kc :)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Dobří lidé měl bych prosbu, čeká mě pracovní pohovor a zjistil jsem, že oblek ukrytý v nejzašším zákoutí skříně se hodí spíše na jiný typ události (například maturitní ples kde bude přítmí a většina účastníků v podroušeném stavu) napadne vás někoho kam bych mohl zítra po Praze (ideálně někde v okolí trasy Černý Most - Chodov kde se zítra budu pohybovat, ale klidně si udělám i zajíždku) zajít a sehnat za rozumný peníz něco vhodnějšího?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam