• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ADD: Taky jsem tam chodila ráda a ten zbytečný obchod místo něj mě zamrzel.
    ADD
    ADD --- ---
    ALEXIS: :-( :-( Chodila jsem tam vyjimecne, ale vzdy tam meli hezky veci.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Genesis v Bělehradské u křižovatky s Rumunskou skončil. Je tam místo něj prodejna roušek.
    MARI
    MARI --- ---
    TANGERINE: Textil House na Michelské, mají to oddělené růžovými kolečky na ramínku v oddělení XXL.
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    TANGERINE: https://www.elegantstyle-sh.cz/obchody-a-hrabarny/praha/ nevim, jestli měli mezitim šaty nebo sukně, ale měli tam celej štendr těhotenských kalhot
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Ahoj, nemáte tip na nějaký sekáč, kde najdu víc věcí pro těhotné?
    Postřehla jsem tu tip na ten Mom&me, tam jsem zatím nebyla, tak jestli to má smysl :) díky.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    POZITRON: Třeba měly tlusté paže. Sama mám tlusté paže a proto nemám ráda tílkové šaty. Nebo je přehlédly. Nebo tam na tebe prostě čekaly. :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Po dlouhy dobe se mi podarilo navstivit textile house. Dnes ma oblibena cena 30 korun za kus, takze celkem za 240. Vsechno super stav. Ty saty jsem nepochopila, zkousela jsem si je v kabince a nic jim neni. Proc si je nikdo nevzal? Mozna mam jen spatnej vkus. :-o To dole vpravo je mantinel do postylky.

    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    Konference na téma re-use center příští pátek v Městské knihovně. Je možné se připojit i on-line.
    https://www.mlp.cz/cz/akce/e17108-re-use-centra/
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ADD: v pepcu docela nakupuju, veci po prvnim uz nosi druhy syn a nektery jsou porad pekny. az na fleky od travy nebo jidla a ty by nesly dolu ani z lepsich kousku. kvalitou mi napr. bodycka neprijdou horsi nez f&f. ale souhlasim, ze je potreba hledat, 9 veci z 10 se mi tam nelibi a co me sere nejvic, tak neodpovidaj velikosti. 2 teplaky jedne velikosti, stejny produkt, stejny vzor, ale jedny vetsi. zrovna na teplaky mi prijde pepco nejlepsi, zrasej se tak jako tak a za 50 z pepca me to nemrzi.

    at nejsem ot, vetsinu veci na deti kupuju na vinted z druhe ruky. :)
    ACKO
    ACKO --- ---
    ADD: tak já jsem tam nakoupila několik dětských deček, zavinovačku a miminovský oblečení. Všechno dopadlo dobře, ale asi jen ty nákupy 0- rok, už tam nakupovat nemám v úmyslu.
    ADD
    ADD --- ---
    ACKO: Ja to zkusila asi petkrat a krome bublifuku a houbicek na nadobi jsem si nic nevybrala. Zkusila jsem detsky spodky a neprezily prvni prani. Vic jsem neriskovala.
    ACKO
    ACKO --- ---
    ADD: nemaj, jen ty co tam zbydou, ty pražský jsou totiž děsně vybraný, ani se už tam nechodím koukat, když je nějaký dobře zásobený najdeš tam nečekaný věci. Já jsem tam teda kupovala jen nějaký věci na mimino a nerozpadlo se nic a barvy taky držej.
    ADD
    ADD --- ---
    MYRTHIE1: Mne prijde, ze veci z Pepca maji takovy specificky vzhled, kdy na dalku krici "jsem nejlevnejsi triko na trhu". To uz ten Kik ma obcas neco, co vypada nenapadne. Pri volbe Pepco / Kik nove x Lindex / Next po nekom je to pro me jasne.
    ADD
    ADD --- ---
    NIGHTFURY: Tak kdyz uz to resime, hodej se i socialni dovednosti - pri trose snahy neni dneska problem sehnat kvalitni obnosene detske obleceni za odnos nebo par korun. Vsichni toho maji kvanta a sekace radeji tahaji skutecne kvalitni veci odjinud, nez by vykupovaly od jednotlivych lidi. Na mmb funguje spousta on-line sekacu, kde sezenes kus obleceni za desetikorunu.
    Cilovkou Pepca podle me nejsou chude matky, ktere potrebuji oblect dite, ale chude matky, ktere touzi chodit obchodem a hazet veci do kosiku a pak jit domu ovesena taskami s novymi vecmi. Na to je Pepco fajn. A cas od casu se neco nerozpadne, takze clovek si nemusi pripadat jako uplny debil, kdyz to jde udelat znovu. :-)
    MYRTHIE1
    MYRTHIE1 --- ---
    Né že bych chtěla nějak extra bránit Pepco, ale ještě se mi ani u jednoho kusu dětskýho oblečení z Pepca nestalo, že by se po jednom praní rozpadlo, ono teda ani po 10. praní třeba..
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    To je trochu věc finanční gramotnosti, radši koupit míň kusů za trochu víc peněz, které vydrží, než shit z Pepca na jedno použití.
    Určitě jsou i sekáče, kde bodýčko stojí dvacku a taky se hned nerozpadne a pořád to bude lepší než Pepco hadry.
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    ADD: no já jsem naučená na sekáče, tak tohle řešit nemusím, ale spousta matek nemá v určitou chvíli dost peněz dát za kus oblečení v sekáči víc než v pepcu a je jedno za jak dlouho se to rozpadne. už je pochopitelné, co jsem tím chtěla říct? prostě v tom sekáči stálo body i 100,- (asi nějaká dobrá značka, v tom se nevyznám).
    ADD
    ADD --- ---
    ZASTERKA: Jenže nákupy v pepcu levněji nevyjdou, když se ti to po jednom praní rozpadne.
    ZASTERKA
    ZASTERKA --- ---
    ADD: já vím, chápu, sama v pepcu nenakupuji obleceni. to bylo jen myšleno jako poměr cenově. někdo má hold hlouběji do kapsy, tak ať ví
    ADD
    ADD --- ---
    ZASTERKA: Věci z Pepca ale většinou nevydrží ani pětinu doby, co věci ze sekáče. A mně osobně se třeba ani nelíběj. Pepco beru jako fajn, když potřebuju během dvou dnů sehnat základ kostýmu do školky, ale na běžné nošení ne. Většina věcí ze sekáče my vydržela na čtyři děti a pořád je ještě mohu, byť bezúplatně, dát někomu na nošení na zahradu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam