• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MADIETTA: Nieco take som chcela, Textile House je furt hrabarna.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Dneska jsem byla v takovém jakože luxus sekáči na Letné, Malé černé se to jmenuje. Měli tam moc hezké věci, většinou teda drahé značkové, jako třeba Givenchy, Jill Sander a podobně. Prodavač byl velmi milý, velmi přesvědčivý a velmi gay, pokecali jsme o nehtech a ukecal mě na fialové conversky o půl čísla větší, než potřebuju. :D
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    MART1NKA: Catchy na zizkove, kousek od divadla JC, pan majitel poradi, pokeca, nalije prosecco a ma skvely nesecondhandovy nausnice navic
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MART1NKA: ještě mě napadá Comtessa v Karlíně u viaduktu.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    MART1NKA: Dobrý je Textile house za Májem na Národní, případně Textile house v Lidické naproti zastávce Zborovská.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Tip na prazsky vyberovy sekac, kludne drahsi, kde sa nemusi clovek tolko hrabat?
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Máte tipy na sekáče v Kolíně a v Kutné Hoře?
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    Doporučuju sekáč nahoře na náměstí ve Valašském Meziříčí.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Hehe, Sheim. To opravovat nebudu. :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    V sekáči v Libochovicích, kde se jednou za rok vyskytnu, se naštěstí Sheim prodává závratnou rychlostí, takže se tím nemusím prodírat a mám volnou cestu k těm místními zavrženým vlněným svetrům, koženým bundám a hedvábným halenkám. Obvyklé ceny jsou bundy za 50, zbytek po 20. Před pár dny jsem tam nechala 600 a odnesla jsem si jen vlnu, len, viskózu, hedvábí, kůži a bavlnu. Plus teda jugoslávskou plátěnou sukni s obřími kapsami, na které bylo složení oprané. Budu muset podniknout tour po sudetských second handech.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Také jsem poslední dobou byla asi v 3 sekáčích a... onošené šaty z SHEINu v sekáči za cenu dvakrát takovou, jako nový na SHEIN? Těch SHEIN oděvů v sekáčích mne zarazil (i když je to logické.... ačkoliv je překvapivé, že se to po pár nošeních nerozpadlo:-) )
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ATARKA: Presne no!! Jako kdyz to clovek chytne, ma appku este treba, tak uz je to fakt cena novych veci.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    Já sem si dneska koupila černý lehký široký kalhoty v hm nový za 359, ty samý sem před 14 dny viděla v sekací v žitný za 420 a ještě k tomu vcelku seprany, paní říkala, že prej vintage...je to fakt bida
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Prave jsem se vratila z obchuzky po nekolika sekáčich a potvrzuju, ze je to dost tragédie. Bud hruza a veci typu Esmara, Tchibo nebo to stoji tolik, kolik podle me kdyz to clovek vychyta, tak nove veci nekde na Zalando. Smutne. A veci typu Shein to ani nekomentuju.
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    Včera jsem se zastavila v Můj šatník na Hradčanské. Jestli někdo potřebuje větší velikost kalhot (46 a víc), tak doporučuju se zastavit.
    Prodavačka tam hodně valila do zákaznic bambusové punčocháče a jsou fakt pohodlný, jedu si dnes ještě pro další. Prý se jim nerozjíždějí oka.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    LEENVECKA: v Praze tragedie, prijde mi vsechno drahy a nudny. Mame chatu u Pacova a tam je super sekac, pac cokoli bizar nebo vlnenyho pocka na me, tam nejvic u mistnich frci zara, H&M atd. Coz ovsem asi neni odpoved na prazsky sekace.
    HANELA
    HANELA --- ---
    LEENVECKA: hezká trička s dlouhým mají v Tchibu, jsou sice dražší než za 100,-, ale moc příjemný.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    LEENVECKA: trika s dlouhým jsem nakoupila minuly rok v primarku za kilo kus, jednobarevny, do pulky zadku, s veckem, velikost M akorát pro kosicky G :)
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    No prave ja jsem si udelala tour de sakace nekdy v rijnu / listopadu ( i kvuli tem sakum na kterym jsem se ptala) a proste nikde nic, textilhousy snad 5, pak nejaky mensi, predevcirem jsem byla v Jindrissky jak je Genesis, Sue ryder taky nic moc co bych zrovna potrebovala ... Ladvi taky des (mozna hned prvni den novy kolekce) ... proste :(
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Mne tiez pride, ze sa to nejak zhorsilo. Som potrebovala nove zimne kalhoty a nasla u nas* 1 pouzitelne na jaro akurat. 2 roky dozadu som ich tam kupila niekolko uplne bez problemov.

Sukne tiez mizerny vyber aj s novym tovarom. Navyse dost zmizli farbicky, takze kopu nudnej sedivej a ciernej.

*Textil house na Zahradaku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam