• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MOUNTBATTENSecond handy, "sekáče" - kde se levně a dobře oblíct?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Dnesni ulovek z textile housu za 25 korun. Mam radost. Je to H&M, vrsek 60% vlna, tak snad zahreje. Knoflicky krasny kovovy, mam radost.
    Posledni dny cyklu textile house jsou moje uchylka, ale pro sebe neco sezenu malokdy.
    Nabrala jsem toho vic, jeste mam svetr pro tatu, kosili pro manzela, kalhoty, rolak, body a cepici pro detu, halenku pro mamu, pyzamovy kalhoty pro me, ale nejvetsi radost mam z toho kabatu. :)

SOARSS
    SOARSS --- ---
    Připravujeme to na večer, budeme rádi, když se zastavíte :) malá ukázka pro představu. Vyfocena na rychlo. Cedulky provizorní, abychom se v tom pak neztratili.

CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    DODEKAHEDRON
    DODEKAHEDRON --- ---
    Můžu si dovolit malou reklamu na SWAP ve Vršovicích?

Přijďte si vyměnit oblečení, nebo pořídit triko s potiskem... Ukliďte skříň a přineste to, co Vás už nebaví, někomu tím uděláte radost. K dispozici bude šatní stojan a ramínka. Přineste nějaký pánský věci, ať je to genderově vyvážený.
    Věci, které se nerozeberou, věnujeme do dobročinného obchodu Sue Ryder.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Po dlouhy dobe se mi podarilo navstivit textile house. Dnes ma oblibena cena 30 korun za kus, takze celkem za 240. Vsechno super stav. Ty saty jsem nepochopila, zkousela jsem si je v kabince a nic jim neni. Proc si je nikdo nevzal? Mozna mam jen spatnej vkus. :-o To dole vpravo je mantinel do postylky.

POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON: tady vyprano a ususeno, celkem 60 korun. :) ta malinka mikinka je bozi, navic jako nova a dle cenovky za ni puvodne chteli 99. sedivej svetr mel malej svetlej flek, kterej po vyprani zcela zmizel. :-o takze ho muj tata nebude muset mit jen na doma nebo na venceni, jak jsem puvodne zamyslela.
    tak zas za mesic. :)

S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    já si v TH ve volně KUS ZA 60,- koupila tyto šaty.
    Jsou to coat dress, že? Nechodim v plášti místo šatů, že? :)))

POZITRON
    POZITRON --- ---
    Ja uz bych si mela ten textile house zakazat. :) Tohle bylo vse za 30 ze 2 ruznych pobocek. Tricka, tilko a cerny svetrik podle meho nemel nikdo nikdy na sobe.

CALTROP
    CALTROP --- ---
    Benefiční bazar pro Kliniku

Ahoj, na sobotu 11. května svoláváme k účasti na benefiční akci na podporu kolektivu autonomního sociálního centra Klinika. Zaplníme prostor Studia Paměť různým second hand / recyklovaným zbožím: oblečení, LP desky, vetešnictví, autorská tvorba. Primárním motivem je věnovat výtěžek na podporu kolektivu. Přijďte si k nám pořídit nějaké pěkné kousky za dobrovolný příspěvek a podpořte tím dobrou věc.

https://www.facebook.com/events/274886000065474/

LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    tak nakonec na vintedu jsem sehnala tuhle:

pridelam nejak hezky tyhle kolecka a jako takovy prvni pokus to bude myslim OK :)
    https://www.aliexpress.com/...d02-2&algo_pvid=fe429295-8b0c-4865-b9b8-508224068d02&priceBeautifyAB=0
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    TANKIE_: zde obrazecek

MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    dovolím si tady reklamu pozvat vás na blešák s tematickým výběrem zboží, takže 18+ : fetish oblečení, BDSM doplňky, hračky, erotické prádlo (ne však styl japonských automatů - tedy žádné "voňavé prádlo", nabízené zboží musí být čisté!;) )
    Bude tento pátek v jednom pražském klubu (kdyžtak si mi pište o adresu, kdo ji neznáte, neni úplbě veřejná;) )
    Bude tam i drobný program (v 21 hodin)
    více info po kliknutí na banner
    BABBA
    BABBA --- ---
    Ve středu 1.2. od 11:00 otevíráme nový výběrový Second hand & outlet & komisy stylových kousků. V Italské 4, Praha 2, kousek od Náměstí Míru. Otevírací doba je po-pá 11:00 - 17:30. Přijďte nás navštívit!

BABBA
    BABBA --- ---
    Kdyby měl někdo zájem:
    Prodám mix oblečení (kvalita CREAM 1) Z velké části se jedná o letní a podzimní oblečení. Všechny kousky jsou ve velice dobrém stavu (mají visačky, knoflíky, zipy a nejsou vůbec poškozené). Prodám 6 velkých pytlů přes 500 kusů - 1 kus za 30,-. Původní cena 50 - 80,- za kus. Prodávám z důvodu ukončení provozovny.

Prodám mix oblečení (kvalita CREAM 1) - Sbazar.cz
    https://www.sbazar.cz/michal.babka/detail/19257013-prodam-mix-obleceni-kvalita-cream-1

STROUHANANOHA
    STROUHANANOHA --- ---
    Holky zvu vás na další blešák na Letné, tentokráte u nás poslední, snad se podaří brzy jinde. Kdo zatím nebyl v našem krámku s retro doplňky do bytu, vintage šperky a kabelkami, oblečením nejen vintage, má tedy poslední možnost, v neděli se z prostor stěhujeme, na blešáku samozřejmě nebudeme jenom my, celkem 24 prodejců s různorodým zbožím. Každopádně já blešák pojmu jako VÝPRODEJOVÝ, spoustu oblečení za 50kaček. https://www.facebook.com/events/948908455174296/

STROUHANANOHA
    STROUHANANOHA --- ---
    Zvu na lednový blešák na Letné! prodávající se hlaste na email v události a nakupující si přijďte udělat radost nejen o Vánocích, cca 20 prodejců, nejen retro a vintage. Věci do bytu, knihy, hrabárna.
    https://www.facebook.com/events/1668958856707822/

MARKETI
    MARKETI --- ---
    Příležitost pro všechny, kteří mají doma oblečení, které by chtěli prodat:
    Dne 20. 12. 2015 se ukuteční první vydání MARKETI - Trhu dle principů uvědomělé spotřeby. Cílem trhu je v čase předvánoční nákupní horečky upozornit na význam uvědomělé spotřeby a férového obchodování. Uskuteční se v Radlické - kulturní sportovně v Praze a zákazníkům nabídne produkty lokálních výrobců, produkty dovážené ze zemí globálního jihu, i věci, které hledají svého nového majitele.
    [ MARKETI #1 - Conscious Consumption Market / ostatniother / 20.12.2015 / CR - Praha - Radlická - Kulturní sportovna ]

Máme ještě několik volných míst v BAZAR ZONE! Pokud se chcete stát prodejci, napište nám!
    V BAZAR ZONE uvítáme:
    - oblečení, knihy, doplňky
    - bytové doplňky
    - vinyly
    - knihy
    - hračky atd.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Prosím o radu, kde bych mohla sehnat nějakou takovou halenku, případně pod jakým jménem googlit a hledat na aukru, případně někde na online sekáči...

Potřebuji halenku na cca rok 1915. podmínky: světlá, stojáček u krku a dlouhé rukávy. Velikost 46.
    Díky moc

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam