• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    DRAGON: co to meleš?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a to sem se tak snazil tenhle klub probudit :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    poslední dobou nějak víc a víc svítí... sluneční aktivita je vyšší , a magnetosféra země je proměnlivá a klesá co jsem četl.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    JIKE: on to tam prej někdo přímo kontroloval, a prej to byla ta venuše
    JIKE
    JIKE --- ---
    MINERWA: jednoduchá pomoc ,stahni si pro android google sky map. pak si to dokontroluj, tedy poud není i tahle aplikace nafejkovaná a není to Nibiru :-)))
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    JIKE: tak je to ta venuše asi
    JIKE
    JIKE --- ---
    MINERWA: podle polohy stromů je na stejném místě, a buď to je venuše, nebo jiné vesmírné těleso.pouze se trochu změnil úhel snímání. kdyby to bylo ufo, byla by to paráda, ale podle mě není :-/
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    jak je možný, aby se venuše takhle rychle pohybovala
    MINERWA
    MINERWA --- ---

je to ufo?

8 hlasy od 8 respondentů

KVJETAAK
      KVJETAAK --- ---
      MINERWA: no a takhle vznikaj ty UFO storky :))
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      KVJETAAK: ale prosimtě .)
      KVJETAAK
      KVJETAAK --- ---
      MINERWA:
      MINERWA: ne UFO, ale Venuse :)))))
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      tady je už jinde
      MINERWA
      MINERWA --- ---
      je to ufo?
      JIKE
      JIKE --- ---
      DSTEPZ: to je RC model. TEn jsem si chtěl udělat, přesně takovej tvar :-) těch fakes je nějak moc..

už jsem viděl ty poslední ancienty. je to hodně zajímavě pojatý, nejvíc mě zaujaly ty zmizení lidí na nějakou dobu a pak nárat. zbytek byl takovej konspirační šum. ale rozhodně to někoho může zaujmout.
      DSTEPZ
      DSTEPZ --- ---
      TR3B?:)
      UFO Sighting - Swabian Alb, Germany - 04/26/2012 - YouTube
      http://www.youtube.com/watch?v=sMUEAuqSjgk&feature=relmfu
      JIKE
      JIKE --- ---
      DRAGON: snad jsi nic nespálil :-)
      může to být tak, že nás geneticky upravili jiné civlizace z nějakých jejich pohnutek. a defaktose to míchá s vírou, která je pravdivá. podle mě je to mix všecho co víme dohromady, a nyní j to zamotaný jak sviň. Jen to rozmotat a dát tomu posloupnost. to by to chtělo.. děsivej guláš tu díky těmhle skutkům nastal..
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      sorry za fakt stupidni cestinu, psal sem to asi hodinu s odbihanim k plotne :)
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      JIKE: to nemusi byt lez a zaroven nemluvi pravdu, proste tomu jen veri ergo v hypnoze rika, dle sveho subjektivniho pohledu, pravdu.

Taky mne napadlo, ze je strasne zajimavy, ze krestani (bible) a posleze Kaliphem/arabove (koran) stale prahli po tom znicit vsechny zaznamy v Alexandrijske knihovne, kde byly svitky z doby tisice let pred (dejme tomu) prichodem Krista, asi potrebovali znicit dukazy, ze zaklady nepostavil 'Buh' ani 'Mohamed' ale nekdo jiny, predstavte si, co tam muselo byt. Vzdyt to byla astronomicka, matematicka a celkove vedecka "wikipedie" te doby, urcite tam muselo byt neco popsane o panovnicich stareho zlateho Egypta, Mezopotamie (informace o Anunaki nebo necem podobnem?), pripadne dalsi zajimave veci. Mezopotamie je jedna velka neznama a velmi zajimava zem, jejiz historie se da vykladat mnoha moznostmi, napriklad i tak, jako historie v Palenque.
      Proste chteli zamazat stopy, protoze vedeli, ze kdyby se to dostalo na verejnost, tak by lide tak fanaticky neprijimali koran ani bibli, protoze by v nich hlodala jiskra nejistoty. A to by se jim nehodilo, protoze vic vericich = vetsi moc = vic prostredku = vetsi diktatura. Proc v Iranu a Iraku tak dlouho zakazovali archeologicky vykopavky a doted nejsou povoleni ke kompletnim odkryvum?

Ja nevim, jestli na to verit, je to moc kruty tema co by zmenilo spoustu veci, ale rozhodne v to verim vic nez v toho "Boha" resp "Mohameda"... :)

BTW: co kdyz jsme si spatne vylozili funkci mayskyho kalendare? Co kdyz to je odpocet pro "jejich" navrat? :)) Ja osobne neverim, ze se vratej, ale verim ze tu nekdo byl. Ale nemuzu pochopit, jak se sem kurva dostali se spalovacima motorama (viz Anunaki descent from the sky with great explosions and sounds of thunder) bez moznosti znalosti "neceho jako je antigrav resp presun jinak nez jak jej zname (viz nazca a jeji opusteny letiste, kteryzto teorii fakt verim, protoze si nedovedu predstavit, co by to bylo jinyho, pokud nekdo mate jiny vysvetleni, proc na Nazce jsou tak vysoko vysekany nekolikakilometrovy "pristavaci runwaye", rad se necham poucit"..

at to tu neni jen o fejk videich z jutubu .))
      JIKE
      JIKE --- ---
      Dragone, viděl jsem nějaký dokuemtn, kde hypnotizovali nějakoho vojáka co něco viděl, a ptali se ho, co jso uto ty ufa, jestli jsou to mimozemšťani. A on řekl ne, to jsme my, ale z budoucnosti....
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam