• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    DRSH
    DRSH --- ---
    tak asi se prej nerozpovida, nalezl jsem v poste vzkaz od herspelera, ktery znel "ti vizejo" pritom me to opravdu zajima :-(
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    :D
    DRSH
    DRSH --- ---
    HESPELER: rozpovidej se o tom
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    Ted vazne:

Opravdu vam neprijde pravdepodobnejsi vysvetleni UFO jakozto black projects?
    Mate alespon nekdo ze zdejsich tuseni o projektech Aurora? Paperclip?

HESPELER
    HESPELER --- ---
    DSTEPZ: zato u vas musi byt na navsteve minimalne kazdou druhou nedeli.. :]

pravda nebo fikce?

je to kamarad z aliance slunickovejch ufacku, ktery sbiraj informace, nebo to jsou zli jesterci z pekel nebo je to fake?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DSTEPZ: sexualni turistika ti asi nic nerika, ze ne? ))
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: Tou otázkou na čas potřebný ke sbírání vzorků jsem nemyslel cestu sem z jiné soustavy, ale vlastní sběr na místě. Ten by se jistě dal zvládnout v relativně krátké době, rozhodně by nebylo nutné tu poletovat dlouhé desítky let. Mě na chování hypotetických emzáků tady na Zemi nepřipadá logické vůbec nic. A ty "důkazy" jsou prostě komické. Takové jsou třeba zoufalé fotky a videa, na kterých může být leccos, pokud to rovnou není fejk. Nebo osobní výpovědi svědků - když bude někdo tvrdit, že viděl za kopcem draka chrlícího oheň, tak bude v lepším případě pro smích, v horším ho rovnou internují. Ale když popisuje setkání třetího druhu, tak je s tím spousta slávy na youtube... Přitom vůbec nepochybuju o tom, že naprostá většina těch lidí tomu, co tam říká, pevně věří. Ostatně sám už jsem v životě také viděl všelicos - jenom je dobré nezapomínat, co člověk před tím slupnul... :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: podle kvantové fyziky pár minut podle vzdálenosti pár týdnů. Něco jako cesta do Chorvatska autem, nebo pěšky.
    Internet se nedá moc brát jako věrohodný zdroj informací. Vzorky navíc jsou 100% zárukou stavu. Stejně tak je sbírají i vedci.
    Já jich vidím hodně. Vem si to, že kdybychom my byli na vyšší úrovni, tak bychom asi zkoumaly jiné světy jak? ASi tak jak to děláme nyní. Vzorky z Měsíce, z Marsu ... atp.. mě to přijde velice logické
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    HESPELER: kdo by k tobě taky chodil
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: Jak dlouho by civilizaci schopné překonat vzdálenost mezi hvězdami mohlo trvat nabrání vzorků všeho možného? Týden? Měsíc?
    A k následnému monitorování by už opravdu stačilo jen přijímat všechna naše vysílání - vč. internetu, samozřejmě :). Rozumné důvody pro tajné/netajné lety nad planetou opravdu nevidím.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: tak by asi sondy sbíraly vzorky půdy ze které zjistí hodně, a také ledu. případně genetické informace našeho vývoje i zvířat.. to pak sem musí doletět a pak by to smysl dávalo.
    SVANC
    SVANC --- ---
    DSTEPZ: Především se domnívám, že za pozorovanými jevy nestojí mimozemšťané. Svádět na ně cokoli, co se momentálně nedaří vysvětlit, mi přijde dost nešťastné.
    JIKE: Kdyby se nějací mimozemšťané chtěli o nás a naší planetě něco dozvědět, ohromné množství informací by získali už jen ze všech pozemských zdrojů elmag. záření. Každopádně z hlediska sběru informací poletování nad planetou velký smysl nedává.
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    DSTEPZ: a kdo ze nas porad navstevuje? u nas nikdo nebyl..
    JIKE
    JIKE --- ---
    DRAGON: :-) toyota_hilux_desert_jump

DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    SVANC: jistě máš v rukávu mnohem víc uúdernějších důvodů, proč naší planetku navštěvují))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JIKE: nic neni nemozne? to jako ze litaj v Toyotách? :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SVANC: D'oh! :))
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: takové jsou výpovědi některých lidí co se s tím setkaly v tomto smyslu. A já si myslím že to je možné (nic není nemožné).

SVANC: tacheon drive šetří i více minut :-)
    ale vážně, viděl jsi výpověď Boba Lazara?
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: Přečetl jsem úvodní info a ušetřil 10 minut života:
    Most UFO's work on a system known as Rectifield Field Beam Propulsion that utilizes a portable tacheon drive--advanced particle beam physics we will not have access to for another 4 centuries
    Má smysl to nějak komentovat? :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: Opravdu si myslíš, že pro zkoumání stavu planety a lidí je ten nejlepší způsob posadit se do talíře a - hlavně nenápadně :) - se snažit něco pozorovat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam