• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DSTEPZ: kdo vi :D
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    true story..

DSTEPZ: orly?!

VRBIK
    VRBIK --- ---
    JIKE: myslim, ze dalsi otazka by mohla bejt.. pokud tomu lide veri, a nemuzou s tim nic udelat, cim to asi je? proc zijeme v systemu, jehoz zakladem jsou lzi at se podivam kamkoliv? (ufo, politika, financni system, ekonomika, medicina, vzdelavani,...) ale to uz je asi do jiny diskuze..
    JIKE
    JIKE --- ---
    VRBIK: otázka je, jestli tomu lidé věří, a pokud ano, stejně s tím nic neudělí, kongres je stejně nikdy nepozval... prostě je to stále Top secret a my se tu válíme ve vlastních sra..kách . prostě jsme mohli být dávno technologickyněkde jinde, a tahle planeta i lidi by se mohli mít jinak... lépe.. ?
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    19 minut, které ti změní pohled na svět
    http://vimeo.com/39924286
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    DRAGON: hele co to je? Ja at na tokoukam jak koukam, tak mi to prijde jak uberfejk))
    JIKE
    JIKE --- ---
    DRAGON: Dragone, když si nalistuješ hoodně dozadu, tak bych tu měl říkat teorii, kterou jsem kolem roku 2001 říkal na chalupě bejvalce, která se u toho rozbrečela (asi strachy , to nevim). je to přesně to co je v tomhle dokumentu o vyhubení dinosaurů ufonama - jedna z teorií. docela mě fascinuje, že to natočili až nyní jako teorii :-) mazec .. dostalo mě to ...

Ancient.Aliens.S04E10.Aliens.and.Dinosaurs.720p.HDTV.x264-tNe.mkv
    JIKE
    JIKE --- ---
    neviděl jsem

The Anunnaki are showing up worldwide! - "Pulsating Orbs of Light" - UFO's! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=e5l3Qh2vl-0&feature=g-vrec
    JIKE
    JIKE --- ---
    DRAGON: :-) ten už se nemůže dočkat na first contact :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JIKE: pecka! I Giorgos Tsoukalos by koukal :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    DRAGON: jaký to bylo ? :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jo!
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    DRAGON: konecne neco, co nevypada jako fejk!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TLUSTEI: pst! :)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    DRAGON: To je boží dragone! Ty we, jakto, že jsi u natačení takový perly nekřičel nadšením?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JIKE
    JIKE --- ---
    DSTEPZ: ty brdo, co to jako je? a co tom potom hledali jako na tý zemi?
    DRAGON: já mám stabilizátor :-)
    SVANC: zajímaly by mě nějaký doslovný překlady z astronomických tabulek Sumerů.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    DSTEPZ: Z anděla dělaj mimozemšťana... :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    PSILOCYBER: Jakou zkušenost?

DSTEPZ: O Sitchinovi vím minimum, ale s výňatky z jeho textů se mě před časem snažil uargumentovat jeden známý, a některý ty věci byly neuvěřitelný kraviny. Hodně se mi líbila třeba tahle pasáž:
    "Ze vzdáleného kosmu se ke vznikající sluneční soustavě přiblížil "vetřelec" - NIBIRU a přitažlivost Neptunu zakřivila její dráhu dovnitř sluneční soustavy. Průlet kolem Uranu dokonce způsobil, že z této planety byla vytržena hmota a z ní se vytvořily 4 satelity planety Nibiru. Při průletu kolem Saturnu byl od Saturnu odtržen satelit Gaga a stal se planetou - Pluto."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam