• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    JIKE
    JIKE --- ---
    PSYION: tak to je moc, mě naši zakazovali koukat i na Sandokana. jako teoreticky to bylo dobře východný , ale nikdy jsem ho nneviděl, a teď mě to nebere..
    TLUSTEI: ono stačí vidět celsou sérku akta x, a pak je jasný proč.
    PSYION
    PSYION --- ---
    JIKE: ja to mel v tomhle ohledu s Predatorem, na ktereho me vzala mama do kina, kdyz mi bylo asi 8 let....nevim jak se to uz semlelo, ale nejspis si vubec neprecetla plakat a pak pri scenach ztahnutych tel z kuze uz bylo pozde opoustet promitaci sal, diky mami:P
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    U.F.O RECOVERY TEAM BALTIC READY TO RECOVER IT!! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=k8g7WtFxtYY&feature=g-all-u
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JIKE: dyt ty taky vypadas jak Sly, tak je to pochopitelny! ;)))
    Rambo 1 byl dobrej, to nema s tema akcnima kravinama co nasledovaly, nic spolecnyho, dobrej thriller :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    DRAGON: tak jednuška byla super, tu jsme viděl asi 45x. ale ostaní se mi taky moc líbily, ale už jsem to nesledoval, ale score vede RAMBO 1, to jsem sledoval celý den pořád dokola.. a to několikrát.

DRAGON
    DRAGON --- ---
    JIKE: mne se libila jednicka, to bylo supr, i ten konec, kterej si mohl kazdy vysvetlit po svym, ale 2. a 3. dil, to bylo fakt strasny.. peklo :D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DSTEPZ: fakt? ach jo :) my dneska prisli do kina ve 21:41 a hralo se ve 22:10 (31 minut!) a rekli nam ze nam propadla rezervace (o minutu tywoe!!!) tak sem je poslal do cerny diry a sli sme na pivo a na promethea si pockam na bluray asi, podle ohlasu )))
    JIKE
    JIKE --- ---
    DRAGON: Matrix je luxus !
    já ty filmy vnímám jinak...
    SVANC: jo to je ten výraz, faktor opotřebování.
    ABDULAH: jsme lidi, a proto taky vymřeme :-)
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    a tak to ma bejt :)
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    jak to pozoruju opravdu ma kazdej jinej nazor :-D
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    tvyole tak nez prometheus byla snad i battleship lepsi))
    SVANC
    SVANC --- ---
    DRAGON: No nevím... Já měl na mysli spíš faktor opotřebování, resp. způsob, jakým člověk vnímá zážitky. Třeba když posté sedneš do letadla, určitě to není takové, jako při prvním letu. A jsem si celkem jist, že i kdybych ani jednou neviděl prvního Vetřelce, tak by na mě teď určitě nezapůsobil tak mocným dojmem, jako tenkrát. Jistě, líbil by se mi, bylo by to napínavé, koneckonců je to skvělý film. Ale to ohromení, dané tím, že do té doby člověk viděl leda tak původní Godzillu, by se myslím nedostavilo. Prostě už jsem výborných scífek viděl až příliš mnoho :).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SVANC: to si rozhodne nemyslim ;] urcite je mozny neco takovyho natocit, jen je nutny nedavat do toho moc hollywudskejch hoven, michnout to trochu s inteligenci staryho kontinentu...

JIKE: matrix je sracka, normalni becko s ackovejma efektama, je to velka hype bublina :) a rozhodne si nedelam iluze, ze bude Prometheus neco jako Perryho knihy, sice space jockey potesi, ale tipuju ze to pujde uplne jinym smerem nez Steve Perry predpovedel. A ze to predpovedel hodne dobre, ta idea space traveleru byla genialni. Vrele doporucuju precist vsechny 4 dily.

http://okamihu.cz/tmp/Aliens.zip

a jeden tematickej ;]

SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: Až přiletí doopravdy, tak to nikdo za fake považovat nebude, to mi věř. Ale míra spadnutí čelistí by pak nepochybně překonala i premiéru Vetřelce :).
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: až na jednu vy jímku, pravý záběr příletu UFA na zem, ale to bude zase považovaný za fake :-)
    SVANC
    SVANC --- ---
    Mě to připadá, že lidi od každýho pompézně uváděnýho filmu čekají, že jim spadne čelist a budou ohromený stejně, jako když v roce 1979 poprvý uviděli prvního Vetřelce. Nic takového ale není možné - ani natočit, ani uvidět. Bohužel...
    JIKE
    JIKE --- ---
    DRAGON: je to jen o náhledu na příběh a efekty, jsme už děsně zhýčkaní. kdyby udělali matrix 4, tak to bude taky béčko. já myslim že to bude mít úroveń, ale počkám si na to :-)

já teď viděl John Carter of Mars, a super sci-fi pohádka.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ABDULAH: pribehem a fadnost/prumernost postav. Ale konec kua, dneska na to jdu, muzem pokracovat zitra :D
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    DRAGON:

cim jsou ty lidi sklamany?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    no ja na to jdu dneska a co sem tak slysel, tak 99% lidi je zklamanejch, krasny, vizualni becko. Sem zvedav.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam