• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: Teda sorry, ale to je fakt dobrá sbírka nesmyslů...

    "měli bychom imunitu na vše - to je logické ne?"
    Ne, to opravdu logické není, nejsme jediný organismus na Zemi, který se vyvíjí.

    "a navíc by nás nebolely záda..."
    Souvislost se zásadní změnou životního stylu, sedavá zaměstaní atd., to jako nic? Na takhle rychlé změny fyzický vývoj člověka opravdu reagovat nedokáže.

    "...tísíce let jsme tu byli jako hovada s klackama, a během 100 let jsme kde?"
    Průmyslová revoluce v 19. století, všechny ty milióny drobných dílčích objevů za poslední staletí, to jsou taky všechno ufoni? :)

    Lidi si už zvykli na leccos - na představu války, hrozbu epidemie, obavy z ekonomického vývoje atd. Myslím, že dopad informace o přítomnosti emzáků se naprosto přeceňuje a v podstatě je jenom argumentem věřících, kteří se s jeho pomocí snaží vysvětlit nevysvětlitelné, totiž proč to už dávno neprasklo - pokud má co prasknout, samozřejmě :).
    JIKE
    JIKE --- ---
    takový můj názor - s pošty:

    přesně jak ppšou, čím více fakes, a lidi už je dělaj samo, to se jim hodí do krámu, tak lidi pak už jsou imunní vůči všemu a coverup je paráda pro ně..
    je hodně dobře udělaná, skoro nejlíp co jsem viděl, žádná konspirace, prostě podklady, fakta a přeber si to sám.ideální.. osobě v 70% co tam je tom uvěřím. nejsme tu sami, a co víc, jsme moc mladí na to abychom byli tak technoligicky daleko, a pokud tu byla někde v galaxii civilizace jkao my ale před 5 miliardami let, tak teď ví vše a maj se dobře, jsou na nejvyspělejší urovni. a co víc, pořád tu máme Missing link, jak jsme se stali lidmi z vopice. podel mého bez nich by to tu vypadalo jako v pravěku.
    na druhou stranu, pokud tomu pomohli, tak za to nesou zodpovědnost.

    mimojiné, pokud by tu byla evoluce člověka miliadry let, měli bychom imunitu na vše - to je logické ne? a navíc by nás nebolely záda... prostě bychom se vyvíjeli do dokonalost, nebo bychom vlivem planetárních změn vyhynuli . částečně. a tím bychom nebyli tak technicky daleko

    vem si že start počítačů a technologií začal defakto těsně po Roswellu v Mexiku. to je trochu divné, tísíce let jsme tu byli jako hovada s klackama, a během 100 let jsme kde? trochu LOL ne? a taky je zajímavá histori, o které nevíme nic, jako Bagdádská baterie, pyramidy, víme vůbec něco?

    podle mého UFOuni přiletí ve chvíli, kdy lidé budou ochotni připustit , defakto sobě přiznat že je mohou přijmout normálně, a bez paniky. proto se tohle děje. je to nevyhnutelné ! otázkou je kdy.

    a jinak WAr of the Wordls , Orson Wells . v rádiu co vysílali, byl podle mého test, jestli jsme na to připraveni.. a nebyli jsme. nyní si mylsím že tak 50/50 jsme připraveni, a do cca 1-5 let by to mohli nějak spustit. těžko říct
    JIKE
    JIKE --- ---
    HYENA: právě je pak ale divný, proč ty krávy takhle vypadaj, a proč nemaj krev a ani nikde okolo není vidět stopy.. to už samotný je nelogický..


    HYENA: tak laser se už používá v lékařství, ale v tý době to ještě netušili, že budou operovat laserem třeba oči.. a řezání laserem už taky liddstvo používá, když opominu třeba zelenej laser 500mw kterej praská balonky.


    DARKSUN: hodně věcí můžeš oblafnout právě... tím co zatím nevíme třeba.. jako před x stovkami let, netušili že je fyzicky možné jet rychleji než na koni, aniž by to zabilo člověka, věřili, že pokud člověk pojede rychleji, tak ho to zabije. asi blbej příklad, ale něco oblafnout jde :-) aspon trochu.


    HYENA: armáda j tak 50 let dopředu. 30 -50 let tipuji a v této době, jsou to snové mašiny..
    DARKSUN
    DARKSUN --- ---
    HYENA: ok, ja te nechci presvdcovat o tom, ze to je ufo... to by nemelo logiku, teda, pokud nejsou jak japonci s lovem velryb pro "vedecke" vyzkumy...
    HYENA
    HYENA --- ---
    DARKSUN: To je přece úplně jedno. Armáda může mít mnohem dokonalejší stroje. Mě se prostě nezdá, že by si sem UFO lítalo pro krávy - v takovym množství. Navíc je veliká náhoda, že se tak děje jenom na území kde USA dříve provádělo jaderné testy :) Nepřesvědčíš mě, že je to UFO, pošlu ti ten link na dokument a podívej se na to srovnání sám.
    DARKSUN
    DARKSUN --- ---
    no, vnitrni hluk se hodne zmensil, ale vnejsi je jen o trochu mensi, alespon podle toho videa...
    HYENA
    HYENA --- ---
    DARKSUN
    DARKSUN --- ---
    HYENA: nehlucna helikoptera? cokoli co je vrtulove a proudi kolem toho vzduch, nemuze byt nehlucne... fyziku neoblafnes...
    HYENA
    HYENA --- ---
    JIKE: Nedávno sem na tohle viděl nějakej dokument, mrknu se na název, kde to vysvětlujou nehlučnejma helikoptérama, laserovym sklapelem a americkou armádou.
    PSYION
    PSYION --- ---
    JIKE:nemam cas, překlikal jsem to ted rychle a :"Zabilo tohoto koně UFO?" :))))) to je moc..
    JIKE
    JIKE --- ---
    UFO - Nejlepší důkazy 3 - Návštěvníci HQ CZ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Sd_BQPW0OKo&feature=context-vrec
    KLEMPERA
    KLEMPERA --- ---
    HYENA: Především už v té době a určitě kameraman KGB měl lepší schopnosti natáčení než osoba s parkinsnovou nemocí a perverzní potřebou neustále rozostřovat a zostřovat....
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    DARKSUN: harp by byl kulatej :-)
    DARKSUN
    DARKSUN --- ---
    DARKSUN: je pravda, ze by to mohlo byt kompresi videa, ale pohybuje se tam vice predmetu a ani ujednoho to neni... staci si to pustit na fulscreen a nekoukat na to primo, koukaj par cm vedle a muzes malinko rozostrit a uvidis ten obdelnik zcela zretelne...
    DARKSUN
    DARKSUN --- ---
    HYENA: hned na tom prvnim zaberu toho ufa nad barakem, zaber asi z auta ci vlaku... kdyz si das fullscreen, je tam kolem toho "ufa" zretelne videt cerny ctvercovy obrys pohybujici se i s tim talirem... nevypada to na pocitacove dodelane, ale spis starym zpusobem vlepeny do filmoveho pasku (kdyby to bylo do negativu, byly by okraje bile)...
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    HYENA: nevim jestli nasli jen drevenej talir ...
    HYENA
    HYENA --- ---
    DARKSUN: Nevidím důvod porovnávat jejich mrkání s lidským. Sova někdy mrká pomalu a já když sem unavenej po výslechu v ruskym vězení, taky mrkám malinko pomalejc. To není argument, kterej by to usvědčil.
    Na prvních záběrech jsou čtverečky všude, nevím konkrétně co máš na mysli.
    DARKSUN
    DARKSUN --- ---
    HYENA: hned na tech prvnich zaberech toho talire je videt kolem dokola ctverecek... pak kdyz mrka ten ufoun, je to tak zvlastni pohyb, ze vypada velmi mechanicky, mrknuti je zcela automaticky pohyb, velmi rychly, tenhle vsak tak nevypada......
    JIKE
    JIKE --- ---
    ABDULAH: proto se to uvolnuje postupně a halvně jjen to co neohrozí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam