• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    DSTEPZ: Roztomilý jsou ti, kteří se snaží být upřímně roztomilí. A pak jsou zmrdi, kteří říkají roztomilý těm, které se snaží zesměšnit, protože hovno vědí, ale oni jim kladou otázky, na které sami nedokáží odpovědět, jenže je to zroztomilování těch, kdo ty otázky kladou dělá děsně in v očích jinejch zmrdů.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    DSTEPZ: Tak ono je zas možný, že už to nějakou dobu pozoroval, tak doběhl pro kameru a pak to točil...
    Otázka je, zda je to reál nebo ne.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    GULLSY: jako u tehlech typu videi je nejroztomylejsi to, ze autor ma jiste prorockou prupravu a je mu jasny, kdy a kde se ufo vynori :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    JIKE:
    GULLSY:
    HYENA:
    Jednak jednom touha po pěti minutách slávy. Jednak třeba osobní tažení proti ufařům z nějakejch osobních nenávistnejch důvodů. Ale z jistý části podle mě globálně, paušálně jsou za to některý lidi vyloženě i placený. Informační kanál se musí sem tam ucpávat spamem, aby se pravda, když už tam občas pronikne (což je v dnešní internetový, digitální době nevyhnutelný), ztratila mezi tunama podvodů, takže jednak to už nikdo od sebe nerozezná a jednak už je to každýmu jedno, lidi na to pomalu rezignujou – co jim taky zbejvá.

    Právě že cokoliv se dá označit za podvod, aniž by pro to člověk měl nějakej důkaz. Ono to koneckonců stačí napsat pod to do komentáře a lidem tohle stačí, dál už se o to nezajímaj.
    JIKE: Co když zrovna tohle není fake (i když nejspíš jo), ale je to pravý? Co když tohle natočíš – jakou máš šanci, že ti to někdo uvěří? Na reál je to moc dokonalý, ne? A právě o to jde.
    „Jednoho dne i nefake bude považovaný za fake“ – ne jednoho dne, tohle přesně už se děje teď. O to těm „jistejm lidem“ taky celou dobu šlo. V éře internetu už není možný všechno bagatelizovat, takže ten informační internetovej kanál můžeš v tomhle ohledu zničit jedině tak, že ho tak zaprasíš nesmyslama, že se v tom bordelu už nikdo nevyzná, pravda se tam ztratí a nikoho to už nezajímá. To je dneska jediná – a dokonalá – zbraň.

    Jinak příbuzný téma ještě tady:
    WM magazín - Konspirační teorie
    http://www.wmmagazin.cz/view.php?cisloclanku=2012080005
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    HYENA
    HYENA --- ---
    GULLSY: Motivace těch lidí by mě taky zajímala... Přece to dá spoustu práce. Třeba to je studio a dělá si tím reklamu :)
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    JIKE: Já nějak nechápu jaký důvod kdo má k vytváření takových fejků, propracovaných. Jo... a co ten Jeruzalem? To byl taky fejk? Tam to odlítlo podobně rychle, tak kde je potíž?
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Honduras včera:
    Unique UFO in Honduras Yesterday (8-27-12) | Kauilapele's Blog
    http://kauilapele.wordpress.com/2012/08/28/unique-ufo-in-honduras-yesterday-8-27-12/
    JIKE
    JIKE --- ---
    GULLSY: fake, ale nic moc konec. ten začátek mi přijde, že by to v reálu mohlo tak vypadat ten přílet, ale ten odlet je moc fake, ale taky to tak může vypadat, respektive je to fake, ale jednoho dne i nefake, bude považovaný za fake. i kdyby Ti přistáli na dvoalmost 1 Billion people believe in UFO or that we have been visit by extraterrestrial in the past.ře a tnatočil jsi to :-)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Baron Baretzky calls for probe investigation into fraudulent UFO videos on Internet | Veterans Today
    http://www.veteranstoday.com/2012/08/25/baron-baretzky-calls-for-probe-investigation-into-fraudulent-ufo-videos-on-internet/
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    PSYION: jo, to teda je ... :)
    PSYION
    PSYION --- ---
    GULLSY: tohle je i kdyby fake, tak hodne povedeny "odskok" :)
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    Ještě pěkný záběr... to nevypadá na prasknutí. V komentářích jsem nejprve četl o záblesku při odletu, který je vidět jen přes filtry, tady ani filtry nejsou potřeba.

    UFO Sighting | Reutlingen, Germany | August 18, 2012 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=hH93ezHYwQE
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    SVANC: Tak ještě jednou. Ta sféra, to můžeš pustit z hlavy. Jen jiné odlesky, ale je tam v tom odskoku jaká si pauza. No, ... nechám to koňovi, má větší hlavu. Prostě pěkné video U.F.O. Ono jich bude přibývat, jestli jsou to emzáci a začínají si takhle troufat vylétat za bílého dne. :-)
    DARKSUN
    DARKSUN --- ---
    mi to spis prijde, ze tam nekdo pousti draka... nepochopim, ze ani jedna kamera se nepokusi zazoomovat...
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    SVANC: Jako jo, určitě prasknutím dokáže věc zmizet velice rychle a čert vem nějaké plachtění... psal jsem to na základě intuice, a podíval jsem se ještě jednou proč. Když se podíváš na ten moment zmizení, tak má dvě fáze. První je mírné posunutí doleva a zakulacení na malou tmavě šedou sféru a druhá fáze je odskok. Kdyby to někdo zvětšil a rozfázoval, tak bys tu dvojfázovost viděl. Prasknutí je prásk a nic. Tohle je "příprava" a "skok pryč". Alespoň tak to na mě působí. Co myslíš?
    SVANC
    SVANC --- ---
    GULLSY: Pokud by to bylo z hodně tenkýho materiálu, tak by ten splasklý zbytek na tom záznamu asi ani nebyl vidět - rozdíl velikosti mezi nafouklým a vyfouklým balonkem je řádový.
    Navíc při prasknutí mohla reaktivní síla způsobit např. rychlý pád směrem dolů.
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    SVANC: Spíš to připomíná ten Jeruzalém. Pokud by to bylo něco praskací, tak hodně tenký a s okamžitým biologickým rozpadem, protože prasklej nafukovací krokodýl z koupálka by nejspíš plachtil dolů. Tohle udělalo vžum a bylo pryč.
    SVANC
    SVANC --- ---
    GULLSY: Něco nafukovacího, co ve finále praskne?
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    Další pozorování z vícero úhlů.

    Video of Object over German Castle from 3 Different Angles
    http://www.ufocasebook.com/2012/castleachalm.html
    JIKE
    JIKE --- ---
    Best Evidence - Top 10 UFO Cases - Feature Film - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=2tdbd6I9of4
    JIKE
    JIKE --- ---
    APOLLO 13 - The Untold Story - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=L9qjOjPrLXM
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam