• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Chápu, ale dezinformace byla, je a bude, vždyť se to na to logicky už ze samý podstaty toho problému nevyhnutelně váže. A že to je BIZARNÍ... ono je tady kolem hodně bizarních věcí, tohle by ani nebyla ta nejdivnější.
    Oh well...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JAMILLOS: co se tyce ufo, skeptik nejsem, co se tyce tve teze o spiknuti, skeptik jsem. Dal na me reagovat nemusis :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    NAGASAWA: Omyl, já mám různý odůvodněný podezření a leccos už jsem taky o tom na netu četl, Kdežto ty, kterej nemáš - a logicky nikdy nemůžeš - mít důkaz o tom, že to tak jednoznačně není, jsi mimo.
    Ale rozhodně se o tom nebudu s nikým hádat, tohle je můj názor, a jak to tak vypadá, nejen můj.
    Kvůli přesvědčování skeptiků sem fakt nechodím...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ABDULAH: co se tyce UFO, tak zalezi akorat na mire paranoie.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    NAGASAWA: Jezis STBak nebo BISak ... vzyt je to jedno stejne je kazdej den potkavam a delam ze nevim ze tam jsou :-D nebo byli ...

No heled jak myslis ... v nasi televizi je spouta bizardnich veci ... v novinach taky ... a bezny clovek ma taky hodne bizardni mysleni ... Takze o bizardni veci jako desinformace bych nepolemizoval ... byly jsou a budou ...
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    NAGASAWA: to bych tě musel znát ;)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GULLSY: pracuju pro mossad samozrejme.
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    Helejďte, buďme rádi za to, co máme. Taky tu mohl být Nagasawa placeně ještě k tomu z našich daní. Takhle je tu zdarma a dobrovolně. Tak co se čílit.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    NAGASAWA:
    Blue book - koukni na to proč vznikl a jak posloužil
    a už jsme ti tu hodil hlášku:
    Projekt UFO z let 1978-1979

to je TV show, která vychází z blue book
    ale její části jsou v rozporu s blue book

takže je to mistifikace teda pokud nepovažuješ za mistifikaci blue book ;)
    no a si myslíš že to točily zadarmo tu TV show????????

co stačí ti tenhle důkaz?????
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ABDULAH: jenze se UFO manie tahne nekolik desitek let a nikdo s tim zatim neprisel, coz je vzhledem k lidske povaze vsechno vykecat a dle occamovy britvy, vuci mire utajeni, krajne nepravdepodobne. Jinak co se tyce existence neidentifikovatelnych objektu s tim problem nemam a driv jsem se tu k tomu vyjadroval, ale o cilene dezinformaci o ktere tu mluvite, silne pochybuju, protoze je to bizarni.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    NAGASAWA: No a vis kolik by v tom bylo penez kdyby se dokazalo, ze to je pravda? Ani bych se nedivil kdyby s tim v budoucnu prisel nekdo, kdo to nejvic dementuje ...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ABDULAH: jenze se tu nebavime o prirozenym konkurencnim boji, ale o mimozemstanech a ufo ,)
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    jezis deti na pisecku ... co to bude priste? porovnavani velikosti muzske chlouby?

dezinformace jsou vzdy a vsude za kazdeho rezimu za kazdyho vyznani. Vzdy se neco kreje vzdy se neco maskuje. A vzdy se neco dementuje. A vzdy se neco popira ... Jde o to kdo z toho ma prachy ...

Proto o necem se mluvi a o necem se nic nedozvite. Neco se hned sdementuje druhej den co to je v TV ... atd atd atd

Asi jako kdyz nekdo rika, ze elektronicka cigareta je skodliva svemu okoli. A proto jeji koureni bude zakazano na stejnych mistech jako cigareta normalni. Ze tam jde jen o zaplaceny lidi co prudej, protoze statu a firmam klesaj zisky uz se z TV nedozvis ...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JAMILLOS: a mas dukaz o placene manipulaci? Nemas :) a jsme si kvit a tim to uzavreme.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    No jo, vrchní skeptik... :) Máš na to důkaz? Nemáš.
    Já tomu věřím. Stejně jako existuje dezinformace, tak logicky bude existovat i tohle. Ne samozřejmě každej případ, to by bylo absurdní, ale do jistý míry byli vždycky nějaký lidi najatý na to, aby dezinformace šířili. A na netu je ideální způsob tenhle.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    NAGASAWA:
    Projekt UFO z let 1978-1979
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    GULLSY: prave :) zdarma a dobrovolne.
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    NAGASAWA: Nejlíp ze sebe lidi dělaj blbce zdarma, že? ...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JAMILLOS: ale houby, za to nikdo placenej neni probuh :D
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    to byl koukám divokej mejdan:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam