• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    JIKE: a k čemu by ti byl? ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    DRAGON: já bych chtěl list pravejch :-) a ne fictionalů :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    prave ;)
    HYENA
    HYENA --- ---
    DRAGON: První, co sem tam hledal...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JIKE: ten list je k hovnu, dyt tam neni ani cervenej trpajzlik, takova klasika ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    List of fictional extraterrestrials - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_fictional_extraterrestrials
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: "A group of researchers working at the Human Genome Project indicate that they made an astonishing scientific discovery: They believe so-called 97% non-coding sequences in human DNA is no less than genetic code of extraterrestrial life forms."
    versus
    "V posledních dnech (září 2012) projekt ENCODE vypustil záplavu 30 prestižních vědeckých publikací a první pořádnou dávku výsledků, která po letmém pročtení poměrně razantně mění náš pohled na uspořádání lidského a nejspíš i mnohých jiných genomů. Koordinátor projektu, Ewan Birney z European Bioinformatics Institute v Cambridge, prohlásil, že kolem 19 procent našeho genomu možná kóduje regulační RNA, které zapínají a vypínají jednotlivé geny. To je mnohem víc, než by kdo čekal, navíc jsou prolezlé všude po genomu a někdy sedí dost daleko od genu, který kontrolují. Ba co hůř, podle Birneyho se sekvence téměř 95 procent DNA takovým RNA přepínačům, či jiným funkčním sekvencím velmi blíží, což by naznačovalo, že prakticky celá DNA dělá něco smysluplného."
    http://www.osel.cz/index.php?clanek=6464
    JIKE
    JIKE --- ---
    SUPPRESSED: New Evidence of Early Man - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=koYWznEIV50&feature=plcp
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    GULLSY: U nas vidam podobny veci kdyz je zatazeno ... Z nedaleke diskoteky ... haha ... DJ je veselej chlapik
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    S laskavým svolením jsem vrhl na facebook link s výzvou k pomoci s dešifrováním. Mám jednoho kamaráda UFO-specialistu a vícero kamarádů pasivních zájemců.
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    KUKIDE: No, tedy nedivím se, že ani nedutali... Když nám nad dům přilétala poprvé letka 4 za sebou v lajně seřazených čínských lampiónů, tak jsem byl taky pěkně vykulenej... když se tedy jako za sebou ve formaci pomalu plazila 4 červeno-oranžová poblikávající světýlka. Stejný šoking video bylo v Děčíně natočeno z druhé strany města, taky to kluci později nejspíš dešifrovali jako lampión, jenže v ten okamžik jste jak opařený a mimo nejspíš víc než mimozemšťani. :-) Když fakt netušíte o co jde a důvodů domnívat se, že klidně něco takového může existovat, je plno.

    Dokonce je možné, že jsem použil v tom momentu stejný slova "Tohle už není žádná prdel." ... a v komentářích v článku věřím, že ten, kdo to točil nespal, protože byl vystrašený. Co to je, si nedovedu vysvětlit a zároveň mi příjde celkem nadbytečné uvažovat o balónech, nebo letadlech, nebo satelitu - každý ví, jak tyhle věci vypadají.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    :) už několik dnů čekám kdy mi kamarád pošle link na video co natočila známá jeho maminky v brně 21.8. 2012 .)

    A mi tady s Nagasawou tlacháme jak je vše rozmazané... takže zde je její video
    http://astro.volt.cz/ufo-brno-2012-08-21/Video010.3gp
    a zde video druhého pozorovatele:
    http://astro.volt.cz/ufo-brno-2012-08-21/ufo-2012-08-21-02.21.avi

    a prozatímní rozbor ze záře:
    Asi bych se měl také k tématu vyjádřit. Volt nám ohlásil své pozorování a také jsme se jím zabývali. Případ zatím uzavřen nemáme (jsme amatéři a jsou dovolené), ale nějaké dílčí závěry lze udělat.
    K diskutovaným možnostem vysvětlení:
    - Letadlo - Mohlo by být - ve chvíli kdy se přibližuje nebo odlétá, je zdánlivý pohyb minimální po dosti dlouhou dobu. Jenže podle sítě ŘLP v tu dobu poblíž žádné letadlo nebyl - jediné strartovalo z Brna-Tuřan a směřovalo na opačnou stranu - k východu. Směr pozorování (JZ) tomu neodpovídá.
    - Helikoptéra - To samé, navíc nebyl slyšet zvuk.
    - Dálkově ovládaná hračka/helikoptéra/letadélko - Zatím nejpravděpodobnější hypotéza, modeláři jsou opravdu vynalézaví a mají stále lepší hračky. Je ale divné, že se objekt nepohyboval.
    - Satelit - By se pohyboval
    - Laserová show - Tak především diskotéková světla nepoužívají lasery, jak se obecně předpokládá, ale halogenové výbojky. Těmi se obvykle svítí na oblaka. Pravdou je, že se tato světla dokáží odrazit i od různě teplých vrstev vzduchu - odraz pak není tak jasný a hlavně je to velmi vzácný jev. Uvedeným směrem jsme nenalezli žádný pravděpodobný zdroj (diskotéky, noční kluby pod.)
    - Balón - Noční lety balonů jsou obvykle zakázány, osvětlení by však v tom případě vypadalo jinak (bílý nebo červený zábleskový maják a obrysová světla).
    - Halucinace - ne - Je k dispozici video.
    - Vodárenská věž - ne - Výškové budovy, stožáry a podobné stavby jsou standardně osvětleny stálým červeným světlem.
    - osvětlená blikající reklama (bilboard) - Tenhle fujtajbl by sice mohl vyvolat uvedené efekty, ale určitě ne v 45° výšce.
    Závěr jsme zatím neudělali. O tom, že by šlo o něco mimozemského, nespekulujeme - pokud se pozorování nevysvětlí, zůstane tento případ jako UFO (neidentifikovatelné, u nás jako kategorie C).

    Srdečně všechny zdraví
    Vladimír Šiška
    www.projektzare.cz

    --------------------
    Ještě k tomu je diskuse zde:
    http://www.astro-forum.cz/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1128924338/570
    Je tam i druhý pozorovatel co to vyfotil a diskuse je zase samo sebou tak trochu mimo :)
    Něco jako mi když tu diskutujeme pro srandu s nagasawou že :)
    A ještě mi tam chybí zmínka kterou vím od kamaráda, že dotyčná co to natočila to viděla jeden den a byla z toho mimo a tak si druhý den na balkon už připravila kameru... a druhý den se to ukázalo zase :) a z toho pochází to první video.

    takže co na to říkáte?

    GULLSY
    GULLSY --- ---
    KUKIDE: Cítím se trapně za svůj oblíbený prohlížeč. Copak vývojáři nepředpokládají, že se najdou stránky i ve znacích? Proč je default tahle zdrojová hexa chujovina? grr
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    KUKIDE: dík, mám firefox bez nějakého ladění a vidím .. obdélníčky se čtyřmi hexadecimálními číslicemi. Doplnil jsem znakové sady, ale pořád obdélníčky.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KUKIDE: ja videl s brachou nad baltskym morem nekdy v roce 1984-85 to, cemu namornici rikavali za valky v pacifiku Foo Fighters. Zel bohu v te dobe neexistovaly digitalni fotaky.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    a ještě:
    Military UFO Files Lecture - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BGCK0Ik9Wz8


    The Atomic Testing Museum and the NTSHF - Las Vegas, NV
    http://www.nationalatomictestingmuseum.org/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    GULLSY: to nevím co používáš za systém, ale moje opera na linuxu tyhle čtverečky interpretuje jako japonštinu ;)


    NAGASAWA: jj tak nějak, ale zas na druhou stranu, osobně jsme dvakrát viděl divný věci v noci na nebi a taky jsme foťák ani mobil neměl u sebe .)
    - jedno byl pravděpodobně nějakej zajímavej bolid a to druhý to doteď fakt nevím, jen vím že to nic z toho co běžně pozoruji (ISS, Iridia a satelity) nebylo .) u toho se přikláním na nějakej vojenstkej satelit co mánevruje :D
    Ale zas na druhou stranu jak jsi psal: zlatá mimozemská mládež má zařízení, kterým proskenuje případnou oblast na nebezpečí zachycení záznamovým zařízením a popřípadě upraví na dálku záznam na SD kartě ;)
    GULLSY
    GULLSY --- ---
    KUKIDE: omluva za off-topic ... ale... chtěl bych vidět ASCI tabulku těchle čtverečků... kolik to má znaků???
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KUKIDE: vis co je usmevny? Ze ma defakto kazdej druhej na planete smartphone s HD zaznamem, pripadne po ruce kameru a porad youtube plni naprosto tragikomicky usmevny zaznamy, na kterych neni lautr nic videt :)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Osaka:
    ヤバい大阪にUFO襲来!とネットで大騒ぎ。日本一のビル見物か?|| ^^ |秒刊SUNDAY
    http://www.yukawanet.com/archives/4280941.html

    to by mě zajímalo co na těch rozmazaných fotkách je? :) že by japonec plný elektroniky mající foťák zaplý 24 hodin nenatočil alespoň jedno čistý video?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam