• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    JIKE: blesky - nechce se mi to hledat ale americká armáda už dávno takový výzkum jede ;)

    SVANC: "až vznikly opravdu inteligentní bytosti" - no co třeba pohled že všichni tvorové jsou inteligentní jen člověk je tak arogantní, že se s většinou bytostí téhle planety nebaví a z vrchu je ignoruje :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: "většinou nejjednodušší řešení bývá správné" - tohle bych dvakrát podtrhl.
    Zjevně se lišíme v tom, co komu připadá nejjednodušší. Zřejmě se shodneme na tom, že se vyvinul život a postupně nabýval inteligence, až vznikly opravdu inteligentní bytosti. Tvoje vysvětlení je ovšem o to složitější, že se to neodehrálo na Zemi, nýbrž někde světelné roky daleko, pak přiletěli sem, pohráli si s genomem opic a bylo to :). Já tuhle komplikaci vnímám jako nadbytečnou, nezjednodušující a nanejvýš nepravděpodobnou.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: právě to vysvětlení se dá použít defakto na cokoliv. ono většinou nejjednodušší řešení bývá správné. ale to je otázka. kterou jednou lidstvo bude mít zodpovězeno.
    tak blesky, taky to bylo dlouho pro lodi tajemství, ale proč by nemohla být zbraň, která vrhá blesky ? vždyť to jde i vyrobit- Tesla - pán blesků :-) stačí je jen nasměrovat a... nosnou částicí by mohla být směrovatelná plasma.
    Tak směšné přijde každému něco jiného, o tom žádná, vlastně proto jsme tak rozdílní a nejednotní - neznalost, nízký stav mysli -všichni("až na vyjímky") . Ale video jsem pastoval, neboŤ každý názor, může někomu něco říct a posunout ho v myšlenkových pochodech tam, kam by se nedostal, ostatně díky tomu jsme tam kde nyní lidstvo je. viz Nyx samotný :-)
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: To období chybějícího článku se za poslední desítky let postupně zkracovalo s novými objevy a velmi pravděpodobně tomu tak bude i nadále. Ale je fakt, že ufony lze použít jako vysvětlení prakticky všude tam, kde naše znalosti (doposud) nejsou dostatečné. Kdybychom třeba nevěděli, jaké jsou příčiny blesku, klidně by se dalo tvrdit, že to jsou vedlejší projevy agregátů jejich neviditelných kosmických plavidel a padající voda je odpadní kapalinou z chlazení :).
    Nechci se v tom patlat, jen mi přišlo směšný, že napostuješ video, kde jako autorita přes lidskou evoluci hovoří astroložka.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: já jsme tohoto osobně zastánce. pokud nebylo více druhů bezocasých opic, co mají společný missing link za 47mil let, a tak rychle změnili svůj genom a zároveń se separé tak rychle oddělili etnicky. nebo to byly 4 druhy opic? lol.
    zastánce nepřesvědčíš. max důkazy a to ještě budou dost skeptičtí.
    Proč by to tak být nemohlo? odkazy předchozích civilizacích, o kterých víme tak málo, jsou dosti zajímavé. + proč by ufouni nemohli být na vyšší úrovni? už my umíme klonovat a šlechtit, a to jsme ještě před cca 100 lety jezdili na dřevoplyn,a nedávno mysleli že je země placatá. tak proč by oni nemohli znát celý genom? podle mého si neumíme představit to, že oni jsou na evolučním a technologickém vrcholu třeba miliony let.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    SVANC: a máš snad jiné vysvětlení? :D
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: 24:49 Virgina Sanchez Navarro, astroložka. To vypadá na skutečnou autoritu... :)
    Ale zase aspoň vím, proč je více lidských ras - mohou za to různé mimozemské civilizace z oblasti mezi souhvězdím Orionu a Persea. Přesně 4 civilizace, proto jsou také 4 základní lidské rasy. Fakt dost dobrý... :-D
    JIKE
    JIKE --- ---
    24:42

    Mayský kalendář Apokalypsa 2012 cz - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=JV1YjKEThbI&feature=related
    JIKE
    JIKE --- ---
    HYENA: bahenní plyn, něco jako přistání na měsíci :D
    HYENA
    HYENA --- ---
    KUKIDE: Podle identifikační tabulky USA je to jasnej bahenní plyn ;)
    Ikdyž tohle může bejt cokoliv.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    UFOs captured over MEXICAN VOLCANO on National TV | October 11, 2012. - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8muDlHa9J94
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    UFO Sightings Multiple UFOs Spotted By Dozens! Brilliant Light Display October 14 2012 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Bne1WXQMNvY
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Remote Viewing Monks See 2012 ET Intervention | in5d.com - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=OqDPFpJ9QRc
    JIKE
    JIKE --- ---
    Americká armáda stavěla létající talíř, ukazují odtajněné dokumenty | National Geographic Česko
    http://www.national-geographic.cz/detail/americka-armada-stavela-letajici-talir-ukazuji-odtajnene-dokumenty-31618/
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    SVANC: Tak ja myslel ze se tomu zasmejete a hazite minus ... Jsem nasel hodne ftipnejch videii ohledne tehle tematiky ...
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: Jasně, když ufonům přiřkneš božské atributy, dá se vysvětlit úplně všechno. Sice to ani pak jako celek nedává žádný smysl, ale co už. Boží záměry jsou nevyzpytatelné... :)
    O telepatii diskutovat nebudu, ale myslím si, že existují fyzikální omezení, která znemožňují technickou cestou poznat, co se odehrává v hlavách všech lidí na určitém ne zrovna malém území. Omezení, která souvisí s kvantovou fyzikou.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: podle mýho to prostě ví, technicky nebo telepaticky, jestli se na ně někdo dívá. pokud jsou ty ufouni třeba milion let napřed, neli víc, tak potom čtení myšlenek, s filtrem na "vidím ufo", je jednoduchý pro ně :-) a pak podle libosti zmizí, a nebo se zjeví - viz koule ve vesmíru. to video tu bylo už mockráte..
    SVANC
    SVANC --- ---
    ABDULAH: Nejlepší koment imho:
    "How do the pilots of UFO's KNOW where all the really crummy cameras are?" :-)
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    KUKIDE: To vypadá reálně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam