GLADILAF:Na začátku 90 jsem v Komořanech v Praze pozoroval z ubytovny (tehdy ještě Orionky) jasnou bílou kouli co se víc jak půl hodiny vznášela nad komínem fabriky co je níž, směrem k Vltavě. Bylo to úplně tichý a sledovala to celá ubytovna, lidi stáli venku trčeli z oken. Po půl hodině se ozval rachot a odletělo to... byla to koule jako prase a nebyla to helikoptéra nebo stíhačka. Když jsem viděli tyhle svědectví z Miličína tak se mi to tak nějak všechno vrátilo. S odstupem času jsem tak nějak začal sám o sobě pochybovat a vysvětlovat si to jako něco "normálního". Jenže když si na to vzpomenu i po té době, tak to mam prostě jasně vrytý v paměti, ten neskutečnej rachot při odletu a to ticho když to jen levitovalo. Hledal jsem tu událost na webech.. ale opravdu to nebyl ani meteorologický balon ani nic jiného. Fotku nemam, snažil jsem se to fotit .. ale bohužel evidence ne že by zmizela záhadným způsobem.. ale fotil jsem už na "37" políčko na foťáku... vím že dokonce ani baterky nebyly, běhal jsem od pokoje k pokoji abych splašil aspon jednu a druhou jsem nakousal aby dala aspon jednu fotku.
dokonce jsem o tom psal už:
HE11_KNIGHT