• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    SVANC
    SVANC --- ---
    KUKIDE: Sorry, ale nějaký dohody vlády (resp. více vlád) s emzákama jsou fakt nesmysl. Nebo si vážně myslíš, že vyspělá cizí civilizace vážila takovou cestu, aby pak pomohla establismentu ovládat zbytek obyvatelstva? Tím, že se ukazují/neukazují??? To by měl být smysl takové výpravy??? Jistě lze argumentovat oblíbeným "co my víme o myšlení emzáků", ale takové jednání nevypadá smysluplně, ať už se na to díváš jakkoli.
    Nehledě na to, že politici obvykle koukají především na krátkodobý efekt, na další volby. A z tohoto hlediska by bylo mnohem lepší existenci emzáků potvrdit, nejlépe krátce před volbami. Taková zpráva by nepochybně vyvolala určitou nejistotu a v nejistých dobách dávají lidé přednost kontinuitě před dalšími změnami. Viz např. druhé zvolení Bushe, ke kterému by téměř jistě nedošlo, nebýt 11.9. Navíc ten, kdo by zprávu o emzácích vypustil, by měl z tohoto hlediska další výhodu.
    A pokud spolupráci s vládami zavrhnu, tak tu mám cizí civilizaci, která sem dorazila, snaží se být neviděna, ale přitom denně (?) poletuje ve svých strojích po celém světě a tak se jí to moc nedaří. I tohle zní krajně nepravděpodobně. A když bych chtěl přijmout myšlenku, že nás na setkání mentálně připravují, tak si musím položit otázku, kolik generací by taková příprava měla trvat. Tři jsou stále málo??? Navíc mě napadá x lepších způsobů, jak o sobě dát vědět a nevyvolat paniku, než je tohle schovávání/neschovávání se domnělých emzáků.
    Nemám nic proti spekulacím a teoriím, ale měly by znít rozumně.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    SVANC: hele to je vtipný prostě musíš odpovědět na otázku jsou nejsou a pak ty spekulace dále rozvíjet... může to bejt jakkoliv :) A fenomen ufo je opravdu super záležitost...

    třeba projekt Sirius tam tvrdí že se nemůžou ukázat neb naše vlády to nechtějí kvůli tomu že nás chtějí ovládat a pak už to vede dál ta úvaha jako že teda naše vlády mají dohodu s jinejma emzákama krerý tu nechají dělat pokus atd atd...

    prostě stále nic nevíme a tak si tu můžeme pouštět fantazii na špacír .)
    SVANC
    SVANC --- ---
    KUKIDE: Pokud emzáci chtějí, abychom o nich věděli, tak proč se neukážou? Nebo nedají jiné jednoznačné znamení? S úrovní techniky, kterou by museli disponovat, by přece bylo hračkou vytvořit něco takového, co uvidí spousta lidí a co prostě okecat nepůjde.
    Jo já vlastně zapoměl - oni si nás pozvolna připravují na ten okamžik, kdy se nám ukážou v plné kráse. Nemá to být už nějak brzo? Někdy koncem roku 2012, nebo tak nějak? :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    KUKIDE: abychom neasi
    PSYION: jo? tak ukaž, tohle je na mě zase moc demagogický
    PSYION
    PSYION --- ---
    me jednou dostal fakt, ze kdyby nekdo delal z nasi civilizace vykopavky, tak najde spoustu odkazu na kontakty s mimozemstany, aniz by se vlastne staly.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    SVANC: třeba protože chtějí aby jsme je viděli nebo věděli o nich
    SVANC
    SVANC --- ---
    KUKIDE: Sice vím, že - zvláště tady - není moc populární říkat "tohle opravdu není možné", ale dálkově "vsunout" jiná data na čip foťáku myslím do téhle kategorie patří. Myslím tím elektronickou cestou, tedy ne nějakým generováním neviditelnosti apod. Ale pokud už bych jim přiřknul takovéhle vpravdě božské schopnosti, tak se nabízí otázka, jak je při takovém stavu techniky vůbec možné, že o nich "víme".

    PSYION: Kontakt mám moc rád a kdyby byl fanouškovský sestřih s vynecháním té romantické linky, tak je to dokonalý scífko.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ten první pán mě nadchnul, připadáte si chytřejší?
    Show Jana Krause 21.12.2012 - Video online ke shlédnutí
    http://www.show-jana-krause.cz/dily/2012-12-21/
    PSYION
    PSYION --- ---
    OT/ asi znáte, ale včera jsem koukal na Kontakt/1997 a musím říct, že se mi velmi líbilo. hlavně ta myšlenka průletu červí dírou a několikahodinového pobytu ve vesmíru během zlomku vteřiny.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    SVANC: třeba mají nějakou technologii jak se vyhnout záznamu... prostě vědí kdy kde jaká kamera nahrává a kdyžtak do nahrávky umějí dálkově vsunout jiná data... když lítají z tak velké dálky proč by neuměli tohle?
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: no třeba ty některé z nich jsou pravé ,ale jsou nevyřešené doposud, a nebo i jako fakes. a z toho tak 95% fakes. a do toho už mohou spolupracovat z třeba 40cátých let z tajnou military vládou, kdo ví, třeba už maj dohodu. pokud se setkali ufoni z lidma, kam by asi šli ? kam? já si tipnu že za těma, kdo to má pod palcem celý. né jen loutky. a ti mohli už být zde dlouho, illuminati? nebo sercret military units?
    PSYION
    PSYION --- ---
    SVANC: z toho je mi právě už dlouho smutno, ale furt čekám...
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: Mě spíš fascinuje, že navzdory obrovskému nárůstu počtu fotek a videí v posledních letech stále chybí něco takového, co by přítomnost emzáků tady jednoznačně potvrzovalo - fejky nepočítám. Resp. mě fascinuje, že to nikomu ze zastánců teorie jejich výskytu není divné. Při počtu kamer, foťáků a vlastně i telefonů mezi lidmi by při údajné frekvenci výskytu emzáků muselo takových nezpochybnitelných důkazů existovat spousta. Při hustotě osídlení by muselo docházet k případům, kdy celá skupina lidí současně nafilmuje mimozemský objekt z různých úhlů a velmi detailně. Absence takových záznamů má - alespoň pro mě - zcela prosté vysvětlení :)
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    HESPELER: je to odkaz na presny cas btw.. :]
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    JIKE: jo.. treba i tyhle:

    Mimozemšťané - český dokument A.Vašíčka - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pFcxVBToWv8#t=1875s


    ROFL! :]
    JIKE
    JIKE --- ---
    mě fascinuje, kolik výpovědí lidí na světě je, kolik i věrohodných svědků, ale prostě už je to tak krásně daleko, že to tak vglády, podle mě tajné, že ani Barak to netuší, to utajili, že prostě prd, že už tomu nechávají tak volný průběh, protože lidi jsou tak zblblí vším co je, že už ničemu prostě nedávají důležitost a je jim to vlastně tak putna, spíš je to zajímavé pro ně, ale defakto jim to je uplně jedno
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Man Captures Video Of Strange Explosion In The Sky « CBS Sacramento 12/30/12 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ycPDg2vVLtA
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    ty mají hezký uniformy

    Strange Lights in the Sky Over Cleveland and Houston (TX) Being 'Investigated' - Jan 3, 2013 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F02s_Sddngg
    JIKE
    JIKE --- ---
    JIKE
    JIKE --- ---
    Nejpodivnější příběhy UFO všech dob Velké spiknutí mimozemšťanù - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=wgsuXMz2kjc&feature=youtube_gdata_player
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam