• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    JIKE
    JIKE --- ---
    Temné nebe / Dark Skies (2013) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/318498-temne-nebe/
    JIKE
    JIKE --- ---
    ISCARIOT: ten link? to nesmíš brát doslova.
    zybtek co jsem psal, ok..

    doporučuju se vypsychovat na DARK SKIES 2013
    ALIQUPISO
    ALIQUPISO --- ---
    MORTWYRTHA: Setkání 4. druhu považuji za zdařilý snímek, dokázal mě vypsychovat. :-D Co se týká mimozemšťanů, tak už se o ně intenzivně zajímám asi 11 let, hlavně tedy o kruhy v obilí a vůbec jsem se za tu dobu nepohnula, prostě to nechápu a občas si namlouvám, že je vytvářejí čarodějové.
    ISCARIOT
    ISCARIOT --- ---
    JIKE:
    a tohle ti zni jako nejaka vedecka teorie nebo fakt? nenech se vysmat! :D
    :"Zemské energie se posunou od převahy jangu k převaze jinu
    Energie Země se změní z mužské na ženskou 22. prosince 2012, podle Melchizedeka, a ženy budou mít mnohem lehčí vzestup do 4. dimenze. "Mužský aspekt letos končí a ženský začíná. Podle proroctví si ženou vzpomenou, kdo jsou, vzpomenou si, jak jít do srdce".
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Kurnik sopa, tu se to tu rozjelo.. vic vic viiic.... :P
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    MORTWYRTHA: jak nahore, tak dole ;) to mas stejne jak s lidma. neda se rict, ze bychom vsichni byli jen hodni nebo zli. i my jsme proste ruzni a na ruznem stupni duchovniho vyvoje. i u nas najdes monstra typu Hitler a Stalin anebo naopak duchovne vyspele jedince jako Ghandi nebo Einstein.

    jinak lidi vnima pes, ktery je milackem rodiny a jinak zase zvire, ktere zilo v koncentraku a jde zrovna na jatka. dokazeme byt zaroven hodni i kruti k sobe i k jinym tvorum. jsme zli nebo dobri ? ;)

    a pokud jde o ty rasy... jen v nasi galaxii je cca 200 miliard hvezd, kolem kterych muzou obihat planety, kde muze byt zivot. galaxii je celkem jen v nami viditelnem vesmiru cca 120 miliard. myslis si, ze se na vsech techto svetech v naprosto odlisnych podminkach vyvinula jen jedna stejna rasa ? ja myslim, ze ne a potvrzuji to ociti svedkove, dalkovi patraci i stare myty. a pokud jde o mou jistotu, je to tim, ze 3 ruzne rasy jsem osobne videl /ale podotykam, ze to bylo v Peru pod silnym vlivem Ayahuascy a pri OOBE zazitku ;)) takze to samozrejme nemusis brat vazne /
    JIKE
    JIKE --- ---
    událo se toho tu opravdu hodně a nejen zde. to si myslím já, podle toho co jsem měl čest si dohleávat. faktem je, že tu bla kdysi velká válka, a to se píše i v písmech, ale co se týče filmu 4 druhu, tak to byl trochu marketingový tah, ale otázkou je, co z toho je pravda- a to by mohli říci i ti, co byli a stále jsou si zatím a tvrdí že byli tohot svědkem či účasntíkem v jiných situacích. Třeba book of Enoch . Nebo moderní situace. Nebo jak by měla asi vláda vysvětlit, že tu ufoni unášejí lidi a testujou je, a oni s tím nemohou nic dělat :-)
    Jak píše JAXXE ohledně Taken, to je podle skutečných výpovědí , jeslti to je o těch 5 klucích co jeli autem a jednoho to uneslo?


    Otázka , špatné úmysly. Co když jedni měli a druzí nás bránili, a jak se píše v tý indický Marahabatě tak mezi sebou válčili města na nebi. Asi bych měl začít psát knihu jako Dainiken :D


    jinak tohle je starý: ale.. ?

    Ruští vědci rozluštili kruhy v obilí: Planetě hrozí posun pólů | Společnou cestou domů
    http://znojmo-spirit.blog.cz/1204/rusti-vedci-rozlustili-kruhy-v-obili-planete-hrozi-posun-polu
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    JAXXE: mě by zajímalo, proč jsi si tak jistej, že jich existuje více ras a že se dělí na "hodní a zlí" - podle mého názoru jsou to všechno jen domněnky a představy o tom, na co se kde kdo podívá a co mu podsunou
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    MORTWYRTHA:

    Abductions: Not All That Glitters is Gold | Sirius Disclosure
    http://www.siriusdisclosure.com/cseti-papers/577-2/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    MORTWYRTHA: film jsem nevidel, takze netusim, jak to muze byt realne... mozne je vsechno ;) ale taky jsem cetl dost rozhovoru s byvalymi vojaky, kteri tvrdili, jak fingovali unosy lidi mimozemstany prave proto, aby v lidech vytvorili predstavu o zlych emzacich, proti kterym se musime branit.
    sezen si knizku "Utajovana pravda" od S. Greera. tam se o tom hodne pise. zajimavy je taky serial Taken /Uneseni/

    jako netvrdim, ze unosy vubec neexistuji, ale je imho chyba podle toho soudit vsechny "emzaky". stejne jako u lidi tak urcite i u nich existuji ti "dobri" a ti "zli" a taky existuje vice ruznych ras, ktere jsou na ruznem stupni vyvoje jak eticky tak technologicky.
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    To já bych spala dobře, kdybych na to měla čas :))... jen mě zajímalo, jaká je pravděpodobnost, že by to mohlo být reálný. Hlavně, pokud by bylo, tak pochybuju, že by to vůbec pustili ven...nicméně to splňuje mojí představu o "emzácích" :)). Ono i v tom filmu mají pár nepřesností. Tak díky za odpovědí.
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    MORTWYRTHA: Nz, ale nez jsem to zjistila, tak jsem v noci moc dobre nespala... :))
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    ok díky
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    Jo, uz to mam, jmenuje se Charlotte Milchard
    http://www.youtube.com/watch?v=DRG9pqkMLeQ
    CYBORCA
    CYBORCA --- ---
    MORTWYRTHA: Hlavně někde na youtubu je video s tou údajnou reálnou doktorkou Abigail Tylerovou a ona je anglická herečka, před pár lety tu proběhlo, ale nemůžu ho najít... takže asi tak.
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    HYENA: tak proč to na začátku tak zarytě tvrdí? že by se Mila propůjčila k takové lži? jinak si myslim, že oni mají k nám vztah asi jako my k laboratorním zvířatům...
    HYENA
    HYENA --- ---
    MORTWYRTHA: Není, to město vypadá jinak, je jinde a celý to je prostě udělaný tak, aby to byl zajímavej film. Se skutečností to nemá vůbec nic společnýho.

    Myslíš si, že mají špatný úmysly? Kdyby měli, už tady dávno nejsme...
    MORTWYRTHA
    MORTWYRTHA --- ---
    nevim, jestli to tu už nebylo, případně se omlouvám...zajímá mě, co vy na to - jestli věříte, že je to podle skutečných událostí? - já to viděla dnes a naprosto to splňuje mou představu, tfuj (aneb pro ty, kteří naivně věří tomu, že se s námi budou nějak kamarádit a bratříčkovat)

    Čtvrtý Druh CZ dabing (2009) NOVINKA.avi – ke stažení –HellSpy - stahování bez čekání
    http://www.hellspy.cz/ctvrty-druh-cz-dabing-2009-novinka-avi/13121446
    JIKE
    JIKE --- ---
    A Large Structure On Mars The Same Structure in Kofun Japan, August 2013 - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=Gc51ftLEE4Y&feature=youtube_gdata_player
    JIKE
    JIKE --- ---
    ttak tohe jen tak asi nedám, 6,5hodiny...

    The REPTILIAN AGENDA - Featuring: ZULU Shaman Credo Mutwa - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=XfJzDVM3j9Y&feature=youtube_gdata_player
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam