• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    VRBIK: Today, building on a number of papers published in the last year, Hotta outlines his idea and its implications. The process of teleportation involves making a measurement on each one an entangled pair of particles. He points out that the measurement on the first particle injects quantum energy into the system. He then shows that by carefully choosing the measurement to do on the second particle, it is possible to extract the original energy.

    All this is possible because there are always quantum fluctuations in the energy of any particle. The teleportation process allows you to inject quantum energy at one point in the universe and then exploit quantum energy fluctuations to extract it from another point.
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    TLUSTEI: The technique relies on the strange quantum phenomenon called entanglement, in which two particles share the same existence. This deep connection means that a measurement on one particle immediately influences the other, even though they are light-years apart. Bennett and company worked out how to exploit this to send information. (The influence between the particles may be immediate, but the process does not violate relativity because some informatiom has to be sent classically at the speed of light.) They called the technique teleportation.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    HYENA:
    VRBIK:
    Ok, my bad, priznavam. Mel jsem se vyjadrit jasneji. Neslo mi o prispeni do debaty o free energy, ale o bezdratovem prenosu energie na vetsi, prakticke vzdalenosti. Hubovali jste tady, jakej je to nesmysl, ale jak se zda, tak to nakonec az takovej nesmysl nebude. Za me vse.
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    TLUSTEI: me spis prijde, ze tvoje hluboce selektivni mysl uz neni schopna rozeznavat realitu od smyslenosti. to dulezite uz napsal HYENA. v abstaktu se mluvi o kvantove teleportaci. opravdu si prectes jenom abstrakt vedeckeho clanku a to ti staci jako dukaz pro spravnost tvych hypotez o free energy atd?
    HYENA
    HYENA --- ---
    TLUSTEI: V tom abstraktu... je jenom napsaný, že je možná kvantová teleportace energie na větší vzdálenosti.

    Pro příště bych to poslal do jinýho klubu a přidal bych aspoň nějaké další info než jenom, že něco takovýho existuje...

    Physicist Discovers How to Teleport Energy | MIT Technology Review
    http://www.technologyreview.com/view/417362/physicist-discovers-how-to-teleport-energy/
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    VRBIK: Odpustte Vase premoudra svrchovanosti, jsem jen prachobycejny cerv, ktery Vam nesaha ani po paty.

    Co jsi z toho vycetl ty, hlavo pomazana? Ja myslim, ze je to v tom abstraktu docela jasne napsany. Jestli to tvoje hluboce domestikovana mysl nechce prijmout je tvuj problem.
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    TLUSTEI: jako nechapu, ze si kupujes clanky za docela dost penez (tenhle stoji 25$) a pritom ocividne netusis o cem jsou.. nebo si je nekupujes, a jenom placas cos kde videl.. oboji je hrozny
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    TLUSTEI: cetl jsi ten clanek? vis o cem to omg vubec je? nebo jsi si jen precetl nadpis kde je teleportace a bez omezeni?
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    JAXXE:
    SVANC:
    VRBIK:
    "In this paper, we prove that introducing squeezed vacuum states with local vacuum regions between the two protocol users overcomes this limitation, allowing energy teleportation over practical distances."
    Phys. Rev. A 89, 012311 (2014): Quantum energy teleportation without a limit of distance
    http://pra.aps.org/abstract/PRA/v89/i1/e012311
    HYENA
    HYENA --- ---
    JAMILLOS: Změna výstřednosti je 9+-3 E-12 ? To je nepřesnost jako prase :) Takže to může bejt 6 nebo klidně 12, to skoro vypadá jakoby to měřil odhadem od oka.
    Výstřednost měsíce je 0.0549006, takže aby se to číslo nějak změnilo aspoň o promili (a to mi věřte, že na fotce se to ani neprojeví), museli bysme si počkat 6 milionů let... Takhle to dopadá, když lidem jako je Jaroslav Chvátal dáte k dispozici číslo, kterýmu vůbec nerozumí.
    Já bych spíš řekl, že si kanaďan, který měsíc léta pečlivě sleduje, prostě jenom neuvědomil, že se na měsíc díváme z různých úhlů podle toho, jestli je v perihéliu nebo aféliu, viz obrázek.

    VRBIK
    VRBIK --- ---
    JAMILLOS: nice hoax ale imho to patri do auditka Urban legends
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    AMERICKÁ "NASA" JE JIŽ BEZMÁLA TŘIČTVRTĚ ROKU NA NOHOU - A MÁ PROBLÉM, ZKOUMÁ OBROVSKÉ NEZMÁMÉ TĚLESO V JEDNOM Z MĚSÍČNÍCH KRÁTERŮ (3) - Matrix-2001.cz - Internetové stránky spisovatele, publicisty a badatele Jaroslava Chvátala
    http://www.matrix-2001.cz/...-problem-zkouma-obrovske-nezmame-teleso-v-jednom-z-mesicnich-krateru-3/
    JIKE
    JIKE --- ---
    ANCIENT ALIENS - MYSTERY OF THE CARPATHIAN SPHINX - HD FEATURE FILM
    https://www.youtube.com/watch?v=d4XgJAvcXnA&feature=youtube_gdata_player
    JIKE
    JIKE --- ---
    ANCIENT ALIENS: THE ARCHONS - Alien Invaders From Space - HD FEATURE FILM
    https://www.youtube.com/watch?v=sJF8rJw19zA&feature=youtube_gdata_player
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    UFO Sightings U.S. Senator Says Snowden Is a Hero & UFO Disclosure Is Near Exclusive Watch Now!
    http://www.youtube.com/watch?v=F7qPslAay54


    UFO Sightings Shocking Claims By U.S. Senator Extraterrestrial Cover Up By World Governments!
    http://www.youtube.com/watch?v=IGj04jsW66c
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    ALIQUPISO: David Hatcher Childress. podvodnik, amatersky archeolog, falzifikator aka novy Daniken?
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    JAXXE: bezdratovy prenos velkyho mnozstvi energie je zatim extremne neefektivni a funguje pouze na velice kratke vzdalenosti.. me mrzi, ze uz Tesla nezije. by se nasmal co vsechno mel "vynaleznout".. btw to spojovani free energy s teslou je naprosto smesny. teslova vize free energy je totiz vize toho ze energie bude zdarma, ne ziskavana z "niceho". nejsem sice teslofil ani teslolog, ale tohle jsi mozna taky cetl v jeho denicich
    SVANC
    SVANC --- ---
    JAXXE: Jj, přenos elektrické energie se ztrátami, které převyšují 10% na jeden každý kilometr (!), to zní fakt perspektivně :)
    HYENA
    HYENA --- ---
    JAXXE: A pozor, Eric Giler nepracuje v MIT, ale na University of Massachusetts Boston!!!
    a je to vidět i na kvalitě toho videa :)
    HYENA
    HYENA --- ---
    JAXXE: Ano, v mém příspěvku chybí slovo efektivně :) Všechny teslovy cívky, ať je jejich provoz sebezajímavější - mají prostě příliš krátký dosah. Buď budeš muset ty věže stavět až do nebe, nebo budou malý, ale úplně všude. Proč myslíš, že se ještě nepoužívají? Protože to nefunguje.

    Taky jsem četl jeho životopisy. K přenosu na dálku potřeboval jinou technologii. Ty cívky prostě nemůžeš zvětšovat donekonečna.

    Úspěšný pokus NASA (znám velmi dobře) nemá s Teslovým transformátorem nic společného ;) Pozorně si poslechni ten komentář.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam