• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BYDK:
    hlavne asi zapominas, ze jsou to jen myslenkove experimenty genialniho vedce.
    ja osobne mam take rad startrek, hvezdnou branu a scifi obecne a souhlasim s nim, ze lidstvo musi expandovat mimo svoji planetu. tak jako lidstvo v minulych stoleticj expandovalo v ramci kontinentu, jednou osidili vesmir, pokud se nic nestane. nevidim na tomto myslenkovem experimentu zadnou zavadu.

    a protoze je to myslenkovej experiment vedce, ktery skutecne neco umi a par veci vymyslel, je jeho odhad 200let pouze a jeho odhad. Tvurce televizniho serialu spise zajima nazor a domnenky slavnyho vedce, nez nazory lidi z konspiracnich auditek.

    zrovna v tomhle pripade citim, ze musis byt rozhodne na te druhe strane (za kazdou cenu anti) nez co rika vedec etablovany v systemu.


    BYDK: to si delas prdel.... co takhle trocha pokory...


    SVANC: zejo... :P


    JIKE: to si delas prdel... vzdyt snad i na enterprise v serialu startrek bylo vic mimozemskych ras :P
    STRYX
    STRYX --- ---
    JIKE: Sam nevim cemu verit. Je pravda, ze treba 72 je daleko lepe delitelne, coz by mohlo naznacovat nejakou sirsi vesmirnou harmonii, jestli vis co myslim. Otazka pak je jakou roli v ni hrajeme my jako lide? Jsme jenom vesmirna pata kola od vozu nebo jako 73. druh jsme predurceni k necemu velikemu? 73 je na rozdil od 58 prvocislo! 57 je delitelne pouze 3 a 19, coz by naopak mohlo naznacovat, ze vesmir je chaotictejsi misto nez by se nam mohlo libit.

    Vsechna tahle tajemstvi a spinave triky, kdyz pravda je nasnade, je mi z toho spatne. Kdyby vlady nezbrojily a neinvestovaly miliardy do utajeni, mohli jsme to byt jiz davno my lide, kdo bychom unaseli mimozemske rasy a provadeli na nich pokusy. Takhle mam pocit, ze hrajeme jen druhe housle :(
    JIKE
    JIKE --- ---
    STRYX: ale zase je to pěkné číslo 57 i 72 ras mimozemských civilizací, je vidět jak vesmír není prázdný, resketive polo/plný blbců z planety Země. Naše evoluce je sakra šílená. Kdybychom již měli více rozvinutý mozek, už jsme mohli kolonozovat a objevovat. Takhle se tu plácáme a přesouváme jen odpad z místa na místo a řešíme jen sami sebe jako jednotlivce. Je fakt málo lidí co to řeší globálně. No evoluce je sakra pomalá paní.

    To vidíš každý den, co se tají, kdo co tají, jak moc chtějí tajit. přesnou informaci seženeš jen od důvěrné osoby v tom místě té dané situace.

    kdo ví, čemu nyní vlastně věřit.
    STRYX
    STRYX --- ---
    Asi mas pravdu, ze jde o uhel pohledu. Mozna, ze 72 je az prilis mnoho a vlady si ty nadpocetne nad 57, ktere taji, jenom vymyslely aby zasely dezinformaci. To by jim bylo podobne.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: proč zvláštní? otázka proč havarovali, jestli jim k havárii třeba nepomohli, ale spíš jde o to vyjádření co dostali novináři, a že to pak armada, tuším letectvo, co tvrdili, popřeli. A taky co tvrdí lidi co tam byli, co si něco odnesli domů. Nevím proč by zrovna museli všichni okolo toho tolik kecat nepravdu. od tý doby vznikaly různý bluebooky atp.
    zeptám se, věříš na ufo? a pokud ano, jaký důkaz tě vlastně přesvědčil, a v co konkréntně věříš?

    STRYX: jde o to, kolik jich přežilo svojí evoluci, a války a další situace.. koukni na nás, jaký šance máme, te´d už to není ani 50/50 ... pokdu nánm Ufounstvo nepomáhá :-)
    věřím že pokud by u nás evoluce byla jaká je, ale nedošlo k vyhlazení dinosaurů tak "brzy", asi by nám naše slunce dřív vyhaslo, nebo na hlavu spadnul nějaký šutr, a ani bychom neměli šanci nějak se kolonizovat do vesmíru. 72 druhů, možná že to je až docela dost, otázka k jaké velikosti vesmíru to přirovnáváme, pokud by to bylo 72 druhů, kteří je stačili vyvinout až na takovou úroveń, je to dost si myslím úspěch, a není to málo.
    Počkej až budou nový učebnice pro děti za pár stovek let, se budou učit i dějepis jinak, a jiných světů :-) snad už na to budeme mít mozky :-)

    se*e mě ta ne,možnost dostupnosti 100% reálných+relevantních znalostí a informací jak to bylo-je-bude . ty infomrace tu někde jsou, ale jak se k nim dostat?
    člověk ani netuší, jaká je možnost pro ně pracovat, mě by uspokojila ta znalost, byť bych tomu objetoval životní cyklus k té znalosti. si dám inzerát asi :D
    STRYX
    STRYX --- ---
    JIKE: Je to divne. 72 na cely vesmir neni mnoho. Mozna jich vlada taji daleko vic.
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: V "novinách z tý doby" tzn. spekulace novinářů. Jinak fakt zvláštní náhoda, že ufouni havarovali zrovna u vojenský základny :). Tady se nabízí mnohem přirozenější a jednodušší vysvětlení, proč je daná oblast předmětem utajení.
    Doteď nebyl podán jediný opravdu nevyvratitelný důkaz emzácké přítomnosti tady na Zemi (a vlastně ani nikde jinde), ale ufologové mají přesto jasno v počtu ras atd. Fascinující... :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: v těch novinách z tý doby, co všude v těch dokumentech ukazují.
    na weby poslední dobou nelezu - co jsi mi tohle obdobně napsal, a spíše tedy hledám dokumenty, které už asi kopírují samy sebe. History Channel, discovery, cokoliv co je zajímavé.
    Hangar 1 příkadně jsem nyní narazil.


    STRYX: njn, mě by zajímal jejich vývoj, evloluce, a technický i společenský vývoj.
    minimálně 72, jako z celýho vesmíru? není to mnoho, ale zase ne málo.
    zajímalo by mě, kolik tak těchto ras zaniklo, ať už jakkoliv. zvědavostí a zájmem mi praská hlava :-)


    čím dál více mi příjde, že se důvěrihodnost ztratila jaksi někde, kdesi, kamsi.
    STRYX
    STRYX --- ---
    JIKE: To je proto, ze cast jich je tajena. Pritom se vi, ze jich je minimalne 72.
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: Kde se vyjádřili, že mají ufo?
    A tím "skoro všude zní informace" myslíš ty mraky konspiračních webů, co jsou zacyklený jeden do druhého? :)
    JIKE
    JIKE --- ---
    mě spíš fascinuje Roswell, jednou se vyjádří že ano, máme ufo, a pak, nee, byl to balon.

    jinak zajímavé jak skoro všude zní informace, že známe 57 mimozemských druhů...

    foto z jednoho dokumentu
    SVANC
    SVANC --- ---
    BYDK: Přivedl jsi mě k zamyšlení nad tím, jakou představu o vlastních duševních schopnostech musí mít někdo, kdo je v souvislosti se Stephenem Hawkingem schopen napsat "Ale opet chapu jeho zpusob uvazovani. Klasicky pozemsky s notnou davkou nevedomosti." :-D
    BYDK
    BYDK --- ---
    Stephen Hawking: Alien Contact Could Be Risky - ABC News
    http://abcnews.go.com/Technology/Space/stephen-hawking-alien-contact-risky/story?id=10478157

    kdyby si byl vedom, ze uz jsou tu, tak by par vet v tomto clanku nikdy nenapsal. Ale opet chapu jeho zpusob uvazovani. Klasicky pozemsky s notnou davkou nevedomosti. Idealni kandidat. Myslim, ze si ho vybrali, aby prezentoval lidem co je a co neni. No uvidime s cim prijde. :)
    BYDK
    BYDK --- ---
    Napriklad jeho optimisticke prognoze:

    Hawking: Lidstvo musí do 200 let kolonizovat vesmír, jinak nepřežije
    Pokud se nám podaří odvrátit v dalších dvou stoletích katastrofu, lidský druh bude v bezpečí, když se vydáme do vesmíru.

    Vesmes to nezalezi na tom, jestli budem kolonizovat nebo letat do vesmiru. A take si nemyslim, ze na to mame 200 let. Pokud odvratime katastrofu, tak se navratime ke skromnosti a budeme se zdroji nakladat uplne jinak. Navic nepredpoklada to o cem se tu bavime. Proto i chapu, jeho zpusob mysleni. A tak ho neodsuzuji. Jen s tim nesouhlasim.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BYDK: muzes priblizit v cem s nim nesouhlasis?
    BYDK
    BYDK --- ---
    SVANC: On je pro mnoho lidi duveryhodny a tak ho myslim vyuzivaji na ovlivnovani lidi. Uz nekolikrat jsem se setkal s nekterymi jeho vyroky v oblasti mimozemskych civilizaci a naseho vyvoje. Ale kdyz jsem poukazal na onu nesmyslnost dost lidi to rozhorcilo. Preci on je duveryhodnejsi osoba, ze. :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SVANC: cert vi, treba jen stephen odvadi pozornost. preci jen podezrele presluhuje... ;0)
    SVANC
    SVANC --- ---
    Nepřijde vám zvláštní, že pánové Stephen Hawking a Yuri Milner jsou tak neinformovaní? 100 mega v dolarech na hledání emzáků v cizích hvězdných systémech, když každý slušný ufolog ví, že jsou přímo tady... :)

    Stephen Hawking and Yuri Milner Announce $100M Initiative to Seek ET - Scientific American
    http://www.scientificamerican.com/...announce-100m-initiative-to-seek-extraterrestrial-intelligence/
    LUKK
    LUKK --- ---
    BYDK: :)
    BYDK
    BYDK --- ---
    mimochodem maskovani v mracich je dost bezny jev. Napriklad stribrite talire, ktere nemaji svetla ani okna, tak ty se bezne maskuji do mraku. Je to vlastne uplne logicka volba, pokud chcete zustat v utajeni.
    BYDK
    BYDK --- ---
    SVANC: Vzal bych v potaz rozmanitost druhu. ;)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    ​‘British X-Files’ on UFOs to be released by 2016 – govt — RT UK
    http://rt.com/uk/271480-government-ufo-files-released/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam