• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    PALEONTOLOG: ad umělecká tvorba: něco si o fungování médií přečti a uvidíš to taky. téma ufo zesměšňovat a seriózní pozorování potlačovat není takovej problém.

    Media Alliance : METHODS OF MEDIA MANIPULATION, by Michael Parenti
    http://www.media-alliance.org/article.php?id=510
    Media Control: The Spectacular Achievements of Propaganda: Amazon.co.uk: Noam Chomsky: 9781583225363: Books
    http://www.amazon.co.uk/...6/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1454858819&sr=8-6&keywords=manufacturing+consent
    Age of Propaganda: The Everyday Use and Abuse of Persuasion by Anthony Pratkanis — Reviews, Discussion, Bookclubs, Lists
    https://www.goodreads.com/book/show/401333.Age_of_Propaganda
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    PALEONTOLOG: Promiň, ale na to vysvětlovat ŽE a případně pak JAK, jsou masmédia manipulovaný, nemám čas ani chuť. Domácí úkoly, má-li student zájem se něco dozvědět, nechť si udělá sám.
    Určitě stojí za to si poslechnout Greera a jeho detajlní přednášku, kde toto téma vysvětluje.
    Viz TLUSTEI Timing jednotlivých témat zde: http://www.starshipearththebigpicture.com/tag/dr-steven-greer/
    Něco málo na téma mediální manipulace v přiloženém pdfku.




    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JAMILLOS: a ta fantazie...
    TLUSTEI: o umělěcký tvorbě se zmínil SVANC, takže to přeskočím. bohužel odpověď veskrze žádná, jen že to víš. co na to říct. zkus to vysvětlit, plz.
    hledání další civilizace (spíš obyvatelné planety dle našich měřítek) jsme jako lidstvo vyčlenili prostředky a bereme to seriózně a řekl bych, že o úplně stejnou věc se pokouší jakákoliv civilizace. proto předpokládám, že kdokoliv schopnej pohybu ve vesmíru je bude automaticky pozorovat. tzn. pokud někde někdo je, nejspíš už tady byl. a z hlediska etiky turismu nebude případně zasahovat do vývoje. ale ani to nemusí být docela pravda (http://www.telegraph.co.uk/...activated-British-and-US-nuclear-missiles-say-US-military-pilots.html), kdo by si chtěl něchat zničit turistickou destinaci :)

    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Not bad...
    UFO Documentary Mysterious Lights in Norway A Door to a Different World
    https://www.youtube.com/watch?v=sc4TmzHjWYE
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    PALEONTOLOG: Neviděl bych to tak černobíle. "Konspirativci" jsou schopni mnohem barevnějšího přemýšlení...
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    SVANC: Podrobit kritickému myšlení i vlastní kritické myšlení, jak píšu já, neznamená se kritického myšlení vzdát, jak píšeš ty. Znamená to připustit, že můžou být závěry mého kritického myšlení mylné, znamená to otevřít se něčemu, co považuji za nepřípustné. Znamená to vylézt z krabice diktátu konvenčního myšlení.

    Scénaristé nikoli, spíš majitelé velkých filmových studií. Ale po pravdě nevím proč se to děje, jen vidím, ŽE se to děje. Proč to?
    SVANC
    SVANC --- ---
    TLUSTEI: Tou otázkou "Proč to?" naznačuješ, že scénáristé (po celém světě) jsou ve vleku nějakého spiknutí proti pozitivnímu vnímání emzáků, nebo jak jsi to myslel?

    A rada vzdát se kritického myšlení je fakt k nezaplacení. V podstatě pak můžeš cokoli, čemu nerozumíš, pokládat za projev mimozemské civilizace.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    PALEONTOLOG: Ad vštěpování: Kolik existuje filmů nebo seriálů, kde by kontakt s ETs nebyl zobrazován negativně? Blízká setkání, Propast, ET,...? Což je filmovej pravěk. Novější produkce je z nějakého zvláštního důvodu diktovaná strachem z takového setkání. (Ok, ještě Paul, ten je novější, ale zase je to docela fajn absurdní komedie, takže plní účel znevažování tématu) Proč to?

    Ad mystérium: Tak to samozřejmě vnímat můžeš a do jisté míry to asi tak i je, ale neházel bych všechno do jednoho pytle, nevyléval bych se špinavou vodou i dítě. Btw. jak si představuješ "ověřitelnou informaci"?

    Ad očekávání: Přesně! Obecná představa o setkání s ETs zpravidla zahrnuje nějaké světelkující plavidlo, pravděpodobně disk nebo jiný oblý předmět. Přitom živočišné druhy, které jsou evolučně o tisíce nebo i miliony let dál, musí zákonitě oplývat technologiemi (neřku-li vnímáním reality), kterýchžto projevy musí běžně vychovanému modernímu člověku, který "ví", že není nic rychlejšího než světlo, připadat v lepším případě jako kouzla, ne-li přímo halucinace. A právě proto je důležité, ne-li nezbytné, být pří seriózním zkoumání tohodle tématu připraven odložit stávající paradigma (podrobit kritickému myšlení i vlastní kritické myšlení) a být ochoten ho případně opustit, protože bez toho není možné se byť i jen přiblížit tomu, s čím se člověk může setkat. Člověk prostě musí být ochotný na chvíli vypadat v očích společnosti (i v očích svých) jako blázen, aby mohl přičichnout realitě tak odlišné, jako je realita o řády vyvinutějších meziplanetárních cestovatelů. A propos, není to tak dávno, co byly za blázny považovaní lidé, kteří tvrdili, že je možné létat se strojem těžším než vzduch... A v tomhle případě musí být člověk ještě flexibilnější.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TLUSTEI: já myslím, že se nic plošně nevštěpuje. naopak, když se podíváš na dnešní seriály (nejen) pro nejmenší, tak se furt někde vyskytuje nějakej alien nebo aspoň létající talíř. lidi de facto podprahově tezi o mimozemský civilizaci dávno přijali a to v dost konkrétní podobě. co chybí je naprosto otevřená a ověřitelná informace, že byl kontakt navázanej. je to furt taková dráždivá chiméra, kterou nejde ani s klidem přijmout a ani ji nejde jednoduše a jednoznačně zavrhnout. je to asi přesně to co lidi potřebujou. mystérium. s tím, že se mystérium přesouvá za naši hranici poznání, aby bylo zase tam jako byli bohové ovládající počasí.
    když jsem se dotknul té konkrétní podoby, tak mám zato, že pokud by tady taková civilizace byla/je, tak to bude zcela jistě v jiné podobě než očekáváme.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    PALEONTOLOG: já chápu, že si z toho lidi dělaj prdel, to se od lidí čeká, to se lidem plošně vštěpuje. a upřímně, mi to až tak nevadí. zažil jsem, co jsem zažil, což je nepřenosné. veřejným sdílením nikoho nepřesvědčím, tak proč házet perly sviním? tu chybu už jsem v minulosti udělal a k ničemu dobrýmu to nebylo. pokud máš upřímný zájem, tak hledej, zkoumej, čti a přemítej...kdo hledá, najde, ale musíš bejt ochotnej, alespoň na chvíli, opustit starý vzorce uvažování, probrat se balastem a vyzbírat střípky, který tě navedou dál. můj příběh bude v očích tvých i jiných vždycky jenom to, příběh, povídačka, jedna paní povídala. v jeho veřejném sdílení nevidím přínos. vždyť bys tomu nevěřil ani kdybych byl zkušenej dopravní pilot nebo ohvězděnej generál, natož ňákej Tlustei z nyxu.
    a opakuju: v kontaktu NEJSEM, kontakt proběhl V MINULOSTI. ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JAMILLOS: zvrhlo se to, ted se to zvrhne na druhou stranu. jsme jen lidi.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TLUSTEI: chapu, ze jsi zpruzelej, protoze si z tebe delali prdel a ted mas moznost to vsem nandat, nicmene je to vec tvyho kreda a to lezi prirozene na tobe, jaky si vytvoris.
    nepopiratelne jsi o sobe prohlasil, ze jsi v kontaktu. me to v ramci klubu docela zajima apripada mi to vic topic nez prednasky nebo cgi na YT. v mym okoli o sobe nikdo nic takovyho neprohlasuje, tak nemam koho zpovidat.
    ocividne je to pro tebe choulostiva zalezitost, nedivim se. lidi se zpravidla na takovy koukaji jako na blazny a ja vlastne taky. mozna bych mluvil jinak, kdybych mel zkusenost. bhuzel ji nemam a ani ufo jsem na vlastni oci nevidel. nicmene jsem uz tady nekolikrat moznost existenci extrateresticky civilizace pripoustel, pro me to neni hotova vec.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    TLUSTEI: Technická č. 4 - Gay chat bude následně mazán.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    PALEONTOLOG: hele, nebreč. co tady kdo bude sdílet, je jeho osobní věc. že ti hned poslušně nenaservíruju o co si řekneš, nic neznamená. žádný "právo" na to znát moje osobní zkušenosti nemáš. konec diskuze.
    a příště buď něco přispěj nebo dostáváš RO.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    PALEONTOLOG: No a co? Jednak některý věci jsou nesdělitelný a jednak taky po tý úrovni tady z poslední doby se ani nedivím. Co se týče tý původní zprávy o unbook, mluvil z duše i mně – bylo to tady kompletně o ničem a tihle trollové měli dostat RO (mimochodem, co ta zkratka znamená? Ruck Off? :)) už dávno.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TLUSTEI: aha, takže brečet u admina budeš, ale vysvětlit svoje "nevím co" nechceš. dobrý no. a ty se divíš, že se ti někdo smál ? :)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Pár užitečných fontů...

    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    A taky něco ke koukání. Je to sice jenom pro ty trpělivější a angličtiny znalé, ale zato velice výživné a informativní.

    Dr. Steven Greer - Nov. 21, 2015 - How the Secret Government Works: The Most Explosive Expose - HD
    https://www.youtube.com/watch?v=oHxGQjirV-c
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    PALEONTOLOG: V tuhle chvíli ne.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Pro začátek pár technických:

    1. Tohle je klub o UFO. Komu se to téma nezamlouvá, popřípadě s ním je v přímém rozporu, ať sem nechodí.

    2. Urážky, agrese nebo výsměch nebudou tolerovány, ale odměňovány a to 30 dny RO, případně banem.

    3. Jako první vyhrávají 30 dní RO VYHULENY_UFO a CROME.

    More to come. Stand by.
    Over and out.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    TLUSTEI: počkej, zejtra zrovna letíme sbírat vzorky
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TLUSTEI: vitej z5. a das nejaky konzistentni vysvetleni na ten tvuj kontakt?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam