• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    JIKE
    JIKE --- ---
    VYHULENY_UFO: navíc dle mého pokud uděláš červídíru, kde neexoistuje čas tak jsi z místa na místo defakto během chvíle. pokud by byla založena červí díra na gravitaci, čas by se slačil na minimum, a díky tomu by cesta netrvala 3miliardy let, ale třeba jen několik měsíců.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    VYHULENY_UFO: :) So be it...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    uplne vazne premejslim, jestli nebylo lepsi mi sem udelit zakaz permamentni, protoze tu dojmologii typu "muj deda me probudil, kdyz nad nama litalo ufo. Ja ho videl, deda o nem slysel, a zbytek vesnice si ze me dela dodneska prdel", nema smysl vubec resit.

    jako takhle se seriozne o ufo bavit neda, protoze postavit debatu na tom, ze nekdo sfetovanej videl divny objekty na obloze fakt nejde. navic ty uvahy o tom, koho a jak kde ufo uneslo nebo kontaktovalo...

    dalsi co shledavam marnym je absence znalosti stredoskolskeho, aspon gymnazialniho studia. jako tyhle uvahy o signalech, rychlosti svetla, cervich dira a ztrate logickych konsekvenci jsou taky humorny.

    no a kdyz navic nejakej nejakej trotl da samotnymu UFO ban, protoze udajne troli v auditku o UFU, je proste UFO OLOL...
    JIKE
    JIKE --- ---
    Aliens Conspiracies : Most Strangest Sound and Events Around The World UFO Documentary Movies (2016)
    http://www.youtube.com/watch?v=C1hJALIoB08
    DAHY
    DAHY --- ---
    SVANC:"Kauzalita. No dobře. Jedna věc vede k druhý, to jo! Ale občas je potřeba si říct: Zákony času a prostoru jsou pěkný hovadiny!" Kryton, Cerveny trpaslik
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: Nic jsi nepochopil. Ale to nevadí :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: Jo ale to neplatí pro červi díry tam neexistuje cas.
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: Přečti si něco o teorii relativity. Fakt, že při cestování rychlostí blízkou světlu se zpomaluje čas cestujících, ještě neznamená, že je možné cestovat rychleji než rychlostí světla. Takže posádka by sice na cestě strávila jen subjektivně krátký čas, ale než by dorazila k nám, uběhla by tady na Zemi minimálně stejná doba, jakou pro cestu potřebuje světlo. A kdyby se pak vrátili domů, byly by to další 3 miliardy let, takže celkem 6. Tohle nelze obejít, protože při jakémkoli procesu, který by znamenal cestu mezi dvěma body rychlejší než světlo, by přestal platit princip kauzality.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: no pokud poslali signál před 3 miliardami let než sem doletěl. berme že jej poslali záměrně. tak za pár milionů/miliard let jsou vyspělí tak, že mohou cesotovat jinak - červí dírou, kterou si udělají, a tedy cesta by mohla trvat pár týdnů/měsíců, hodin? pak by si mohli odkontrolovat co sem dorazilo jen s plezíru - pokud si to někdo pamatuje - ale to byl spíš joke s tou kontrolou. náš signál k nim možná drazí právě za těch x miliard let.
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: Jak si přesně představuješ "doletět někam a zkontrolovat, zda signál už dorazil"? :D Navíc se nabízí další otázka, proč posílat někam signál, když jsem (v rozporu se zatím - a myslím, že i v budoucnu - neotřesitelnou teorií relativity) schopen tam doletět stejně rychle. Nebo snad ještě rychleji? :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    THE_BALROG: možná takhle přesně uvažovali když to vysílali. taky je možný, že mezitím už za ty 3miliardy let umí cestovat jinak než rychlostí světla, a meztím sem doletěli si odkontorlvaot, jak ten signál za tu dobu sem od nich dorazil a v jaké kvalitě :-) a co vlastně poslali. (pokud to nebylo první vysílání jejích Tesly)
    SVANC
    SVANC --- ---
    THE_BALROG: Zbývá už jen vymyslet, jak MY pošleme signál, který bude schopen překonat 3 miliardy světelných let, aniž by zcela zanikl v šumu :).
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    SVANC: navrhuji strategii, že jim namluvíme, jak se tu máme dobře a jak jsme už technicky a sociálně pokročilí a ať přijedou. Oni budou zvědaví, pojedou sem a my budeme mít přinejmenším šest miliard let na to všechno dohnat.

    A jestli z toho bude trapas, my už stejně budeme po smrti; takže v pohodě.
    SVANC
    SVANC --- ---
    Budeme-li předpokládat umělý původ těchto záblesků a to, že mají sloužit komunikaci, nevyhneme se otázce, jaký má smysl komunikovat s výkonem, který je zachytitelný na miliardy světelných let i tak primitivní technikou (z pohledu civilizace, která by takový signál dokázala uměle vytvořit), jakou máme v současnosti my.
    JIKE
    JIKE --- ---
    KUKIDE: snad to není nějaký sos signál před 3 miliardami let... kamarád mi tohle poslal, a je zajímavé, že něco tak zajímavého po WOW signálu, se tu zase objevilo. snad se to více rozebere a více se dozvíme.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Radioteleskop zachytil opakující se signál z dalekého vesmíru – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...y/396628-radioteleskop-zachytil-opakujici-se-signal-z-dalekeho-vesmiru.html
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Bůh je ufon, věří raëliáni. Ve stínu svastiky hlásají promiskuitu - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/raeliani-sekty-serial-0uz-/zahranicni.aspx?c=A160217_172008_zahranicni_san
    JIKE
    JIKE --- ---
    KUKIDE: Rendlšem mi přijde dost realnej
    JIKE
    JIKE --- ---
    FUNNATEKK: :-) podle myho pokud bychom ho měli při teto mentalitě vyhodnotili by nás jako hrozbu...
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Top secret UFO documents 'prove Britain's biggest alien sighting was real' claims US naval officer
    http://www.msn.com/...as-real-claims-us-naval-officer/ar-BBq1F7K?li=AAaeXZz&ocid=mailsignout.....The
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam