JAMILLOS: já tě podržim, sám jsem viděl objekty (někdy i se svědkama), který buďto nehnutě stály nad horizontem a pak zmizely nebo náhle odletěly atd. převážně na noční obloze, několikrát i ve dne. dohromady to bylo 13x, mám to sepsaný a jsem si jistej, že nešlo o běžnou, nám známou technologii. byly to všechno ufo jak vyšitý... jen jsem psal, že jednou jsem se nechal pěkně zmást právě lampionama a ujistil mě až zoom kamery. ovšem v ostatních pozorováních to nemělo ani barevně ani změnama dráhy s lampionem nic společnýho. jedno z toho byl např. skleněný trojúhelník naplocho, co stál na místě a jak plynuly mraky nad ním, lámaly se na hranách toho "skla". většinu toho, co jsem viděl jsem časem našel na youtube ve videích, takže jsem si jistej z 97% mých pozorování. to, že jedinci, kteří přestože mají nakoukáno tisíce hodin a věnujou se obloze 30 let, doposud na nic, co by šlo označit za ufo nenarazili, nelze bohužel brát jako žádnou zásadní informaci ve věci existence a přítomnosti ufo, přestože by si to asi sami přáli a často jsou v přesvědčení o nemožnosti takového jevu velice "netvární". C.G.Jung napsal knížku Tajemno na obzoru, která je celá věnovaná fenoménu ufo a ke konci knihy přiznává, že ačkoliv jemu samotnému se nikdy ufo "neukázalo", v jeho knize publikované výpovědi musí považovat za reálné události.