• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ZUULLUU: ber to tak, že fakt ten první vývoj od pravěkejch lidí k nám byl dlouhej, malovali jsme zvířátka do jeskyň (vstup do ženy), protože jsme všichni věřili v matku přírodu, že se díky tomu znova naroděj, zakopávali jsme naší nejhezčí( nejtlustější) holku z vesnice, a hodili jsme jí do jámy, u který jsme předtím 9 nocí tančili ve spirále směrem ke smrti, pak zadupali a tančili spirálovitě směrem k životu dalších 9 nocí, a bylo to jenom kvůli políčku s bramborama nebo jinejm hlíznatejm plodinám
    hawking říkal, že tady žádní emzáci nejsou, když jo, tak jenom olizujou skály a jsou daleko
    BYDK
    BYDK --- ---
    Mam Raspberri PI a tu 5Mpx kameru a maly telescop. Pokud by se povedlo kameru napischnout na ten malicky telescop a udelat detektni a navigacni algoritmus i s tim ze bude sledovat dany objekt, mohli bychom poridit s trochou stesti poradne materialy. Otazka je, kdy se k tomu dostanu. Mozna by se chtel nekdo pripojit a ten pristroj sestrojit. ;)
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    ZUULLUU: samozrejme, rozumim. taky jsem to jen tupe neakceptoval :) ale casto je ta evidence temer neoodiskutovatelna. jen se to proste ponekud vic lisi od tech snad az hloupe jednoduchych vedomosti, co nam nalili do hlavy pro jistotu uz na zs a proto to ted samozrejme pusobi jako trendoidni podivnost nebo posetilost. At uz jsem v tomhle smeru trochu omezenej nebo ne, pro me je tech voditek vic nez dost a davaji rozhodne vetsi smysl nez to, co mne o starovekych civilizacich rikali ve skole - to mi spis vzdycky prislo nejaky dost neuceleny.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ZUULLUU: v ancient aliens třeba říkaj něco jakože nám ufoni dali řeč, ale já myslim, že jde o milióny let vývoje
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    ZUULLUU: Předpokládat lze cokoliv, ale dostáváme se znovu tam, o čem jsem psal níže, jsme stále omezeni svým rozumem. Tzn. že se může jednat o způsob, který nám je neznámý, mimo naše pozemské chápání..
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    ZUULLUU: Jestli te zaroven trochu bavi starej Egypt, zkus se nekdy podivat na par dilu "Okem boha Hóra" na youtube, neni jich moc. Vibrace a frekvence samy o sobe nejsou zas takovej nonsens. A kazdej Vek, do kteryho vstupujem je necim vic nebo min charakteristickej. Tim ale nechci rict, ze sympatizuju zrovna s previbrovanim do pate dimenze ;) Zpracovanim je to uz trochu retro, ale opet je tam x odkazu na to, jak prichazeli do kontaktu s mimozemskou inteligenci.
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Anebo jsme vseci soucasti jedne velke supergalakticke reality-show :D
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    ZUULLUU: Může to souviset s mentálním nastavením člověka, jeho sensibilitou..? Mou domněnkou je, že naše existence, tzv. duchovní svět a ufo jsou nějakým způsobem provázány. Taky asi záleží na druhu setkání, třeba na pokusy jsou unášeni posluchači rapu..
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    Mají tady plno základen, aby nemuseli pro svačiny jezdit až domů. Neustále při snaze o pochopení, objasnění, aplikujeme vzorce chování a logiku člověka. Chtějí nás zničit/nechtějí, vládnou nám/nevládnou, chtějí komunikovat/nechtějí. Jak už PSILOCYBER zmínil, jako živočišný druh jsme primitivní, agresivní, arogantní, ale klademe si otázku, proč nás jako kolektiv cizí civilizace odmítají veřejně pozdravit? Dokázali bychom vůbec něčím přispět? Není snadnější v případě zájmu nezúčastněně pozorovat? Ostatně k blízkým setkáním zjevně dochází, zřejmě však u vybraných jedinců..
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    PSILOCYBER: Vidim to podobne ;)
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Ja si osobne myslim, a to co obcas vypluje na povrch, ze emzaci tu maji davno plno zakladen, jak v mori tak v podzemi, nebo pripadne na antarktide a je jich aj plno na vyssich mistech. Cili to tu nejak tak "ridi". Si myslim, ze prave kvuli tomu nabozenstvi, strachu a paniky co by nastala pri jejich odhaleni se to jeste vsecko tak nejak tutla pod koberec (a mizi osoby, ktery na neco takovyho upozornuji :D ). Lidstvo neni nachystany na takovy odhaleni :)
    Tot muj nazor ;)
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    proc sou ty videa v mizerny kvalite? zkuste si modelovou situaci, kdy se nahle neco natocenihodneho zjevi. natocte si na mobil kvalitni video jak napr. krouzi kane nebo igelitka ve vyskach nebo v noci jasnou hvezdu, mesic atp. a to bez vetsich priprav. neni to tak jednoduchy zachytit, aby to melo nejakou vetsi vypovidajici hodnotu. k otazce proc nas nenavstivi hromadne, nejsme na to jako celek mentalne pripraveny, nastal by chaos jak hovado. navic vetsina filmu programuje lidi k dojmu z alienu a ufo, jako necemu co na ne chce primarne utocit, obsadit zemi, vyhladit nas a my je musime znicit drive nez se jim to podari (haha). a nakonec proc by se nam zjevovali jako celku s cilem navazat kontakt... jaky kontakt? vzdyt my lidi, se neumime domluvit na nejakych jasnych postupech, resenich ani jako mensi skupina lidi. napr. jak se chovat k necemu co nam dava prostor pro nase byti (Zeme), jak respektovat nebo ne zvirata (vivisekce, velkochovy, spousta utrpeni denodenne) a tisic dalsich temat a problemu. lidi se proste neumi domluvit na reseni zavaznejsich temat a respektovat se ani mezi sebou, co by jako chteli resit s mimozemskou civilizaci? jak z nich nadelat burgery? a kdo by byl "mluvci" lidstva pri pripadnych tzv. oficialitach? nejak nevim :D sveho casu to mohl byt nekdo jako Terrence McKenna nebo John C. Lilly, dnes fakt netusim, jo vlastne mozna Stanislav Grof.
    a technologie jejich stoju byly snad znamy Teslovi. nejsou to jen stroje, jsou i nejak castecne "bio", vlastne se to udajne ovlada a naviguje vlastnim vedomim, na urcite frekvenci. kazdopadne o nas vi hodne, jelikoz jista rasa stoji, jak se zda, za nasim stvorenim genetickym shiftem. Technologii, kterou uz castecne umime i my, "zviratka v terarku".
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ZUULLUU: dobrou
    Red Dwarf S11E05 CZtit V OBRAZE.avi | Ulož.to
    https://www.ulozto.cz/!rt8qNnOGMv2P/red-dwarf-s11e05-cztit-v-obraze-avi
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ZUULLUU: proč by to mělo bejt na základě? je to myšlenka stejná jako je peklo v bibli :D
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ZUULLUU: třeba jsi to jenom nepochopila :) jak říkám,mám za sebou velkou spoustu seriálů a dokumentů o ufo, takže si dovolím říct, že tušim
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ZUULLUU: tobě dělá problém druhej pád, jsem si všimla
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ZUULLUU: co bylo na tý scénce špatně? jakože si to ten ďábel pamatoval, protože nebyl s časem nijak spojenej?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ZUULLUU: logický to není i bez filmu?
    MINERWA: 2x vedle vojenský základnz, wtf?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    ZUULLUU: že tys ještě neviděla toho novýho doktora strange s cucumberbatchem :) přece v pekle není čas
    K_A_R_K_U_L_K_A: ten binární kód je docela hustej
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    ajéje :))) minerwa snědla zase vtipnou kaši ze zašifrovaný poléhaný pšenice :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam