• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    BYDK: https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0v%C3%BDcarsko
    mě nejvíc fascinujou ty koule létající, jak dělaj obrázky, řekla bych, že to je určitě člověk
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    ZUULLUU: Sama asi víš, že považovat ufo automaticky za mimozemské je v rozporu s definicí.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    ZUULLUU: Mno, tak běžně když člověk vidí ufo zblízka, tak si neřekne: "ááá, náckové."
    FLAMEBOY354
    FLAMEBOY354 --- ---
    BYDK: nebo stealth dron X-47B
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    BYDK: Taky jsem už svoje kosodelníkové ufo našel na x záznamech. Není to jediná věc, kterou jsem viděl, a pokaždé to bylo něco jiného.. sám píšeš, žes měl podobnou zkušenost.

    Farrella doporučuju všem, kdo si myslí, že nacistický výzkum skončil s druhou světovou. Jinak si myslím, že ve vzduchu je dost prostoru pro všechny zúčastněné strany.)
    FLAMEBOY354
    FLAMEBOY354 --- ---
    BYDK: TR3B Astra Aurora
    BYDK
    BYDK --- ---
    KALIPH: Tezko rici. Pred vice nez 20 lety jsem videl takove trojuhelnikove utvary a tem jsem nikdy nejak neveril. Proste ten pocit byl jiny. Letali docela casto na Zluticku. Taky je jeden zajimavy Cesky pripad, kdy trojuhelnikove UFO vzbudilo dost veky rozruch dokonce az ve Svicarsku, myslim ze z roku 1993 a jednalo se o nejaky velky prelet. Musim se na to podivat a preposlat ten pripad. A pak nedavno se divam na Steevna a ten rika, ze prave ty trojuhelnikove jsou nasi vyroby. :)
    Ale myslim, ze se to posunulo dal a dost mozna uz mame i nove stroje o kterych nema nikdo ani paru a dost mozna uz to nerozlisime. Ale myslim si, ze proste o shape nejde ale o to, co vnimas, citis. Otazkou je, zdali nemaji i nejaky ovlinovac vnimani, citeni. Coz by se pak clovek nemohl spolehnout ani na to co vidi a ani na to, co citi.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    ZUULLUU: Joseph Farrell: Bratrstvo zvonu.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    ZUULLUU: Podle mě už není možno odlišit nacistický výzkum placený ze soukromých zdrojů a mimozemská plavidla. Skalární fyzika nabízí úžasné věci.
    SWIST
    SWIST --- ---
    Taky se podělím, byť jsem tedy hodně skeptický. Byli jsme teď o víkendu v Českém Švýcarsku, v sobotu jsme spali těsně u hranice s Německem kousek za hranicí NP.. Lehce po půlnoci jsme viděli poměrně rychle letící objekt. Jasně svítící, poměrně velký bod (na družici moc velké), který se pohyboval po přímce konstantní rychlostí. Podle mě to mohl být klidně takový ten lampion štěstí, ale nebylo okolo moc míst odkud by se dal pustit.. Každopádně to bylo zajímavé..
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    ZUULLUU: Dle popisu to byla družice..
    SLICKYONE
    SLICKYONE --- ---
    Uz sem par zajimavejch letajicich objektu videl a vzdycky sem se to snazil nejak vysvetlit...pres obzvlast svitici hvezdu, letadla litajici mimo obvykly kurz, povetrnostni podminky, prirodni ukazy...ale vzdycky trochu verim ze to je i neco jinyho, okamzite fotim kdyz to jde :)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Já se spíš divím lidem, kteří ještě nic neviděli, protože tu lítá takovejch věcí kolem.. a víceméně si toho nikdo nevšímá, každej čumí do mobilu.

    A co se mě týče, docela lituju, že jsem je požádal ať za mnou nelétají, jsou dny, kdy byl nevím co za to, abych viděl znovu ten kosodélník, za který jste mě tu tak vypráskali.. na světě jsou však i jiný srandy.
    BYDK
    BYDK --- ---
    ZUULLUU: Cca pred pul rokem jsem videl taky Uficko. Proletnulo plynule drahou, priblizne takovou https://commons.wikimedia.org/wiki/File:SquareChart.svg po dobu tak necelych dvou vterin a mezi tim to svetelkovalo jako stroboskop. Dost intenzivni a rychle. Bohuzel nebyl videt tvar. A videli jsme to jen dva lide.

    Pokazde vidim jiny ukaz, takze neustale prekvapeni. :) Nikdy jsem nevidel stejny.

    Tak jak rychle se to objevilo, tak to i zmizelo. Lokalita Karlovy Vary.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZUULLUU: Nehybalo se ro vůbec proste to tam pak nebylo.
    Nemám důvod si to vymyslet. Navíc o tom na každém srazu ze základy občas prohodime slovo.
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZUULLUU: jasné ze napsal. Na to nezapomenu. Bylo mi 11 ve školní družine jsme si venku hráli u červený školy na hristi a ja jak porad koukam kde co lita, tak v krásném sluncem prolitem odpoledním dnu bez mraku jsem se podíval nahoru. Směr nad Milíčov ale kopce. A tam ve tvaru stribrneno velmi zarive stribrneho disku (jako tvar byl jako lentilka z vylestene ocele) tam jen tak na místě stal vysoko (výšku neodhadnu ) a to dost dlouho na to aby si toho vsimly soudruzky druzinarky a zahnali nás do trid. I po tom co nás zahnali jsme šli na záchod a pozorovali to na stejném místě jeste než naz zahnali do třídy . Prý nás zahnali na popud ze nevěděly co to je protože jsme měli byt venku jeste. Dalsi Švédsko ve události jsou snad zijici soudružky a a spolužáci či to take pamatuji velmi dobre jeste ted a to je pres 25let. Vidím to jako tehdy jako obraz vryty do paměti
    JIKE
    JIKE --- ---
    ZUULLUU: ja jo. V cca 4te třídě spolu s dalšími. A nemám dalsi otázky
    JIKE
    JIKE --- ---
    5 Alien Creatures Left Behind on Earth!
    http://www.youtube.com/watch?v=d-OpC2dBUbg
    JIKE
    JIKE --- ---
    5 Truly Insane Cases of Human Disappearances, Involving UFO's & Extraterrestrial Life
    http://www.youtube.com/watch?v=Ga9CByWCZs4
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    I see a lot of bad CGI :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam