• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KALIPH: datace vyvoje se ve vedeckych krzuzich vzdy uvvadeji s privlastkem "nejstarsi dolozena". Ta cisla se pochopitelne s nove nalezenymi dukazy (ostatky) muzou menit.

    Jak se meni darwinova teorie, prosim? Muzes hodit nejaky link? Btw, take uz velmi stary koncept.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    SVANC: Můj oblíbenej vědeckej fakt, kterej se neustále mění je Darwinova teorie a datace jednotlivých stádií vývoje člověka.

    Pak samozřejmě otázky, které mi otevřela tato kniha: https://www.kosmas.cz/knihy/1370/chaos/ která popisuje vývoj kvantové fyziky a matematiky chaosu a co to znamená pro Einsteinovu teorii (teorii, děti!) realitivity..

    Četls ji, Švanci?
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: Jako že by si pro tebe došli ilumináti, nebo jak tomu mám rozumět? :D
    Co by bylo nebezpečného na jmenování pár "příkladů významných a ověřených vědeckých pravd", které jsou ale podle tebe úplně jinak?
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: Některá témata jsou dost nevhodná vůbec někam psát (aktuální) a řekl bych i nebezpečná. Face2Face ok
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: Fakt argumentuješ snad sto let starým žvástem z propagačních materiálů tabákových společností v reakci na to, abys uvedl pár "příkladů významných a ověřených vědeckých pravd"? :D
    Tak až na ten zbytek přijdeš, tak napiš.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: Dam ti jeden příklad z historie, na zbytek si přijdu sám.
    “Kouření doporučuji doktoři protože pomáhá proti kašli.”
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: Dej pár příkladů významných a ověřených vědeckých pravd, o kterých lidé jako já nepochybují, ale které podle tvých vzdělaných přátel mohou být úplně jinak. Děkuji.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SVANC: Stačí když mas okolo sebe velke množství vzdělaných lidi. Diskutujes a poslouchas. Ve výsledku zjistit ze i to co víme, muže být naprosto jinak...
    CROME
    CROME --- ---
    ZUULLUU: Takovou miru sebereflexe a kritiky bych necekal, supis drzim palce, ted uz se to bude jen zvedat!
    SVANC
    SVANC --- ---
    JIKE: Opravdu lidstvo "vlastně ani skoro ničemu nerozumí, a tomu čemu rozumí, je tak strašně málo, že z pohledu na global je to skoro nula"?
    Asi každý čteme jiné weby...
    Projdi si třeba tohle, ani nemusíš číst ty články, stačí nadpisy: http://www.osel.cz/
    JIKE
    JIKE --- ---
    KYARA: problém lidstva je, že vlastně ani skoro ničemu nerozumí, a tomu čemu rozumí, je tak strašně málo, že z pohledu na global je to skoro nula.
    Potřebovali bychom 100% osvětu, ale otázka je, jestli bychom to psychycky jako jednotlivci - potažmo lidstvo, vůbec unesli (i z hlediska mozku - pochopení). Je totiž klidně možné, že náš mozek není uzpůsoben dost na to, nebo spíš vyvinutý - jestli by to vůbec byl schopen nejen přijmout, ale i pochopit...
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    KYARA
    KYARA --- ---
    ZUULLUU: ZUULLUU: no vždyť, to tu právě děláme :)bereme to tu jako auditko... informujeme se tu navzájem, nebereme si to osobně zejo, a tak se obohacujeme všichni... :D nemusíme se tu plácat po ramenou, ale ani se nevkusne hádat nebo nedejbože urážet...kdyz souhlas tak +1 a když ne, tak když budu mít co a budu mít náladu, tak s nejlepším vědomím a svědomím odpovím.. Nemyslím, že by bylo třeba nic urovnavat :)
    KYARA
    KYARA --- ---
    ZUULLUU: The Book of Knowledge: The Keys of Enoch - tady z tohohle nechybí fakt nic, Merchaba a celá rodina + 64 vedních disciplín popsáno + atd. Ascention, consciousnes.......600 stran tezkyho ctení...
    Roberta Bauvala neznám, tak si ho jdu najít. :D
    KYARA
    KYARA --- ---
    SVANC:
    JIKE:
    CROME: Puma Punku: https://www.bibliotecapleyades.net/arqueologia/esp_tiahuanaco11.htm

    10500 a. C Who lived on the Earth? Did you know that all the world’s most ancient monuments
    ...line up with the star systems: Orion, Leo and Draco?
    Present and Future Earth Changes and Their True Causes
    https://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_earthchanges103.htm
    10,500 BC - Who lived on Earth?
    https://www.bibliotecapleyades.net/sumer_anunnaki/reptiles/reptiles28.htm

    Pro opravdu odvázny The Book of Knowledge: The Keys of Enoch (Klice Enochovi, v cestine jsem to nenasla):
    https://www.bibliotecapleyades.net/archivos_pdf/booknow_keyeno.pdf
    (The Keys of Enoch contain spiritual-scientific teaching from two higher Teachers of universal intelligence called “Enoch” and “Metatron.” Enoch identified himself as the same Enoch mentioned in the ancient biblical texts. However, this book is not channeled information but comes from a direct experience.
    The purpose of The Book of Knowledge: The Keys of Enoch® is to open the mind of humanity to new ideas, inviting you to share in the experience of the education of the soul. The Keys are a blueprint of the many levels of spiritual consciousness and are designed to bring you in touch with the meaning of Divine Intelligence.)
    KYARA
    KYARA --- ---
    ZUULLUU: Kdyz se teda ptas, osobne nekoukám, protoze ze zkusenosti to byvaji neduveryhodny typy videí, potazmo zdroju, z nasledujicich duvodu:
    z toho kousku, co jsem videla, v názvu a uvodní screen má nahnacanych co nejvíc klicovych slov: Archons, Enki, Empire, Energy, Wave, Human a Slave+Matrix, world war. Autor má pro jistotu 4 webovy stranky (btw www.WORLDWAR0.com, z toho taky nekouká nic slunickovyho), video trvá dve hodiny, pripona .TV na youtubu (ani nikde jinde), na webu z tebe tahá dolary, kam kliknes... a ta jeho kniha ¨Solar maximum¨typuju podle popisu na bullshit :D, na webu nic, co by davalo nejaky opravdovy smysl, vsechno zamotany 5. pres 9., ve vysledku ukázková desinformace pro úcely New Age.

    Takze koncepty archons, mezopotámie, the wave, planeta matrix 3D, consciousness jsou sice extréme dulezity temata, ale upne pomotaný ne-li prevráceny...

    a jeho CV je taky velkej prinos :DD
    !Alex Ansary, a native of Portland, Oregon, launched a television series called ‘Outside the Box’ in 2004 where he discussed controversial issues and continues to discuss these issues on his YouTube channel."

    Zivotopis vylozene autora sociologicko, politicko-klimaticko, astrologicko, historicko, psychologicko-misticko, motivacne-futuristicky literatury...to by mohlo bejt i docela nebezpecny to cist :D Neco jako kdyby to psal leos mares zhruba...
    KYARA
    KYARA --- ---
    Hezky zpracované téma Dutozeme, interdimenzionálních portálu, magenetických pólu...

    Hollow Earth Theory 3D
    https://www.youtube.com/watch?v=BDhb67ZBF64


    A jeste vzkaz od tesly...

    Scalar Field Generator – GIRK FIT NIIR
    http://girk-fit-niir.com/sfg/
    SVANC
    SVANC --- ---
    JAXXE: Nevidím, odkdy tam ta zpráva visí. Jinak ale aktuální fotky jsou zde: https://umbra.nascom.nasa.gov/newsite/images.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    SVANC: ANNOUNCEMENT: We are updating the code infrastructure that provides access to SOHO data, images and movies. We expect the work to take several weeks.

    The Very Latest SOHO Images
    https://sohowww.nascom.nasa.gov/data/realtime-images.html
    BYDK
    BYDK --- ---
    JIKE: Lidksa mysl pry je lehko pristupna a ovladatelna. Lidsky duch, ten uz tak nejde manipulovat. Bohuzel se o nas rika, ze jsme slabodussi. :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam