• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    JIKE
    JIKE --- ---
    Doporucuji!!! Me by zajimalo co to bylo pred Inky a vubec kdysi dávno za civlilizaci... ze by Atlantik byl název bývalé civilizace,? Můj odhad?

    Ancient Civilisations, Brien Foerster
    http://www.youtube.com/watch?v=roX__kFKUjo
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    mimochodem cca před třema týdny jsem letěl z Prahy do Neapole a viděli jsme z okýnka přesně tohle, co teď nahodili na ThirdPhaseOfMoon kanál. Lítám docela často a dívám se ven. Nikdy jsem tohle neviděl, letělo to fakt poměrně dost rychle oproti nám a udělalo celkem ostrou zatáčku... aa hlavně ten černý dým upoutal nejen sám sebou, ale i jak rychle zároveň mizel, to neni nic obvyklýho. ale tady bych se možná přikláněl zrovna k vojenskýmu projektu, posuďte sami. ve videu minuta 6:13

    Amazing Invention You Need To See - Awesome New Technology! 2018
    https://www.youtube.com/watch?v=3uuf6KC9E2o
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    BIRLIBAN: netvrdím že má volný přístup k vojenským spisům, to asi ne :) ale minimálně musí mít nějaké povědomí o existenci takové evidence a mít na ni svůj vlastní názor. Zajímalo by mě, jak by reagoval právě na materiály tohoto typu. Když jsem byl v roce 2012 v kulturním domě Vltavská na třídenní konferenci o ufo a mimozemské aktivitě na Zemi, kde se vystřídalo několik přednášejících z různých zemí světa, vystoupil mezi nimi bývalý člen Československé, později České armády, (jméno ani hodnost už nevím, ale šlo by to dohledat) kterému skončila mlčenlivost o interních záležitostech. S jistým nadšením zdůraznil, že pozorování a záznamů bylo a je mnoho i přímo u nás v republice, ale samozřejmě se o těchto věcech nesmělo nikde mluvit, vždy minimálně do uplynutí této lhůty u každého jednotlivce. Díky tomu, že jemu shodou okolností onoho roku lhůta vypršela, beztrestně mohl, a to zrovna na tomhle kongresu, o kterém se mimochodem sám pan Jiří Grygar do médií vyjádřil: "Ten kongres vlastně nemá o čem jednat".
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Discerning the Mystery: Did Hundreds of UFOs Just Portal into Our Solar System? - Examining the Possibilities of Q Anon's 'Sky Event'
    http://www.discerningthemystery.com/2018/09/did-hundreds-of-ufos-just-portal-into.html
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    PSILOCYBER: Dle mého má mysl docela otevřenou a i kdyby byl, tak už na to má vzhledem k věku nárok. Že je anti je zbytečně zjednodušený pohled, spíše k ufo přistupuje zcela střízlivě a racionálně, bez dalších přidaných domněnek a s poukázáním na fakt, že doposud nebylo možno vědecky vysvětlit pouze cca 5 % pozorovaných jevů a že touha spatřit ufo může u člověka vést ke zkreslení úsudku. Život ve vesmíru nevylučuje, pouze na něj opět nahlíží vědecky, s přihlédnutím k tomu, co víme o životě zde na Zemi a jaké formy v závislosti na našich znalostech můžeme předpokládat jinde. Představa, že civilista profesně se věnující vesmíru má přístup k vojenským spisům je stejně směsná jako ta, že klame veřejnost a podílí se na spiknutí. Paranoidní konstrukty jsou řekl bych právě to, proti čemu se celoživotně vymezuje..
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    PSILOCYBER: skeptik != popirac
    JIKE
    JIKE --- ---
    Ancient Sumerian Cuneiform Tablets Tell Us Everything We Need to Know [FULL VIDEO]
    http://www.youtube.com/watch?v=kQsy4cM09bQ
    BYDK
    BYDK --- ---
    Vzhledem k tomu, ze se nedavno lidi za ruzne veci upalovali, tak si rikam, ze mozna na tom nejsme nejhur. :) Ikdyz je to nekdy nemistne.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    DRAGON: hele je to dost mozny, uz jsem dost ospalej a trochu se tu kali. tak zatim no
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PSILOCYBER: škoda, že si to vůbec nepochopil. nevadí. tož se tu zas mějte, já se loučím (nesnáším diktátory).
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    DRAGON: no za tohle primo urcite ne, ale mas nakroceno spravnym smerem,)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PSILOCYBER: pokud za tohle ma byt banan, pak podavej ;)
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    DRAGON: rikas ze si des pro banan jo?,)
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    ZUULLUU: to ne, klidne pokracujte... jinak by to tu mozna bylo celkem mrtvy.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    ZUULLUU: to je jako od Grygara? tak ja treba ne zejo :D
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    BIRLIBAN: no za me to frajer neni... je moc zkostnatelej. vec nazoru vid. zrovna na tema ufo je uplne zaryte anti a jediny co mozna uznava a jeste je videt jak se mu nechce, jsou nejaky bakterie v bublajicim bahne miliony svetelnych let daleko, pritom musi vedet o vojenskych spisech pozorovani ufo nejen nad CR a podobne, Grygar je proste fejkovej hrac.
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    PSILOCYBER: Tak zrovna Grygar, jakožto astrofyzik a praktikující katolík, není úplně správný příklad dogmatického vědce, pane kolego.) Náhodou je to frajer..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PSILOCYBER: představuj si, že to píšou nazí.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    tvl to uz je moc, nechapu ze furt ma nekdo potrebu urazet takovym vomit stylem jak tu predvadi typek Crome a spol. Lidi co tady maj urcity experiences. Obcas muzou bejt lehce mimo, ale to vy jste jako druha strana barikady mnohdy jeste vic. Zalozte si kurva klub o popirani myslenky existence mimozemskyho zivota a jeho pritomnosti na Zemi a honte si tam vzajemne ruku v ruce, nebo se trochu krotte, ale ty nektery urazky jsou uz docela pres caru a uplne zbytecne, jako by se to tim snad melo vyresit. Nekdy tu vypadate ze vam za ty antikecy posila na ucet kapesny snad sam vedator Grygar.
    CROME
    CROME --- ---
    ZUULLUU: a o tom preci mluvim, musis tu temnotu ze sebe vyzvracet jen tak se zrodi novy zivot
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam