• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    – UFO –

    Nejde ani o to zjistit, jestli ufo je, nebo neni. Všichni víme, že je nesmysl, že bychom byli ve vesmíru sami. Spíše jde o to se zajímat, o co jim jde, o co jde nám a o co jde tajným organizacím, potažmo vládám. Jsme připraveni přijmout fakt, že tu už sakra dlouho nejsme sami? Již velice brzy ano... Popojďme i konspirovat.
    UFO the secret evidence - we are not alone - DokumenT
    Anomaly
    Poslední Udalosti Na Zemi - konec sveta podle Bible CZ titulky
    Věřte nevěřte - pravdivé příběhy pouze
    Secret Space - Alien Invasion CZ titulky
    Stephen Hawking - Into The Universe | Aliens | Time Travel
    Facebook Aliens - video
    rozbalit záhlaví
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    AIM_FREEMAN: no ono se to docela lavinově šíří i mimo FB na různých alternetivních webeh a některé celebrity se dali slyšet že tam budou :) No jsme na to zvědavej :D
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    KUKIDE: kdybych měl soudit podle toho, kde dám na FB zúčastním se nebo mám zájem a fakt jdu, tak 100 000 je hodně optimistický číslo:)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    777PLAY: 100 tisíce??? asi víc :D
    1,9 mil. se zúčastní · 1,4 mil. má zájem
    https://www.facebook.com/events/448435052621047/?active_tab=about

    To jsme zvědavej to bude švanda :D
    JIKE
    JIKE --- ---
    Something Impossible Is Going On With Our Moon.. This Is Getting Too Real!
    http://www.youtube.com/watch?v=yCKspre-GAA
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Bigelow Aerospace confirming ET presence on Earth
    https://www.youtube.com/watch?v=8fMyqZBKbsI
    JIKE
    JIKE --- ---
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VYHULENY_UFO: spis ho nenazyvejte lharem, podvodnikem a zlodě... BUM :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    https://twitter.com/Roman_972/status/1152610260517097472

    Roman Ficek
    ‏ @Roman_972

    Roman Ficek Retweeted Max Howroute

    Nikdy, nikdy, ale opravdu nikdy nezkoušejte říct Buzzu Aldrinovi, že na tom měsíci nebyl.



    Buzz Aldrin Punches Moon Landing Denier Nutcase In The Face !
    https://www.youtube.com/watch?v=G_YM9cCtwz4
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Zaplaví tajemnou Oblast 51 statisícový dav Američanů? Budeme se bránit silou, varuje vtipálky armáda USA | Svět | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...-budeme-strilet-varuje-vtipalky-armada-usa.A190716_124451_ln_zahranici_ele
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VYHULENY_UFO: jasny, jsem se upsal :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AVATAR: nikoliv hbo, to si kvalitu hlida, jde o produkci kanalu History.
    mam to doma na kabelu a je to proste komercni kanal o historii, kde davaji prostor alternativnim i nealternativnim teoriim.

    //blby je, kdyz se na to diva nekdo, kdo neumi rozklicovat co je alternativni pohled a co vedecky. on treba ten silenej tsoukalos nema problem udelat porad s egyptskym ministrem pro staroveky pamatky hawassem, ten mu vysvetluje omyly a alternativec na to akorat odrikava "jo, to je jeden z moznych uhlu pohledu, kteyr nevylucuje alieny" ....
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SELATKO: jinak ancient aliens by se ti urcite libily. Je to serial z produkce hbo, kde sesbiraly vsechny Dunny, Danikeny a jiny fantasty, smichali vsehny teorie dohromady s jasnym cilem - presvedcit divaky o tom, ze nas tu kdysi navstevovali mimozemstane a ovlivnovali lidstvo.

    Je to opravdu zabavne, jen je skoda, ze se nedrzeli vic pri zemi a tak casto si tam vymysli a dezinformuji.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SELATKO: jsem v praci, tak na to nemuzu koukat, ale zrovna Dunn je peknej priklad. Tvrdi, ze bez modernich nastroju nemohli egyptani opracovavat zulu / granit. Jenze spousta lidi mu dokazala, ze se plete, kdyz prave pomoci nalezenych nastroju ty kameny opracovali uplne stejne, jako staroveci egyptane. Nebo ten typek, kterej uplne sam, jen pomoci prkynek a rovnovahy, postavil tunovy kvadry. Ale ne, mr. Dunn si porad jede svoji linku a tvrdi, ze je to nemozne. Protoze si tim vydelava :)

    Proste never vsemu co se ti kdo snazi nabulikovat a ziskany informace overuj.
    SELATKO
    SELATKO --- ---
    AVATAR: Ja nevim co jsou antient aliens. Zajimava mi prijde prace Ch. Dunna.

    https://m.youtube.com/watch?v=m6SEMpxDS-g&t=2881s
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SELATKO: meli masivni bice, rimmere.

    hele vse co slysis v "dokumentech" neni pravda. Konkretne treba ty Ancient Aliens, kde prestreluji cisla a delaj zahady i z toho, co je jasne, jen aby byl porad zajimavejsi.

    Zadna pyramida neni ciste ze zuly. Ohromne zulove kvadry (slouzici jako podpery) opravdu dostavali ze vzdalenejsich oblasti po rece. Nebylo jich zas az tak mnoho, aby to bylo neproveditelne. Proste to stalo hodne usili, ale kdyz si to vladce zaplatil...

    Vime, jak kamen a vapenec opracovavali. Jejich nastroje a rozpracovane stavebni kvadry jsme nasli. Neni to zadna zahada.

    Jako dobry priklad dezinformaci je treba dokument ancient aliens debunked. doporucuju.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SELATKO: o udajnych sarkofazich se nebudeme bavit, protoze pyramid je celkem dost v runych velikostech, takze musis byt konkretni. navic i ty cisla ti nesedi a buhviodkud sis je vycucal.


    problem je ten, ze proste data hledat nechces a ani jim nerozumis. coz je skoda, protoze cesko ma jeden z nejlepsich tymu na staroveky egypt. pan verner a pan barta by asi zaplakali.
    SELATKO
    SELATKO --- ---
    VYHULENY_UFO: jak byla reseny jadra velkych pyramid, ktere jsou ze zuly (a ta na miste neni, pokud vim). Jak byly reseny zulove “ udajne sarkofagy” vazici 50-100 tun v podzemi?
    Jakou pomocnou konstrukci/procesem byly dopravovany vnejsi vapencove kameny az na vrcholek? Naprosta vetsina byt vapencovych kvadru ma hmotnost mnohem vetsi nez 2 tuny.
    Nekopu za zadnou teorii, ptam se, nevim.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SELATKO: pouzij selsky rozum a google fu. zacit muzes treba tim, ze primarnim stavebnim materialem byl vapenec a ne zula.

    Kameníci - Starověký Egypt
    http://www.starovekyegypt.net/egyptska-remesla/kamenici.php
    Aby kvádr na svém místě pevně držel, tlačili jej řemeslníci po vrstvě vlhké sádry. Toto pojivo sloužící zároveň jako mazivo zaplnilo všechny drobné štěrbiny, takže se později neobjevovaly pukliny. Po umístění kvádru kameníci nalili sádru do předem vytesaných spár, aby celek dobře držel pohromadě. Jelikož pojivo bylo velmi řídké a mohlo dokonce způsobit nebezpečné sklouznutí kvádru (vážícího přibližně dvě tuny), využívali Egypťané při posunování kamene skoby ze sykomorového dřeva, které po obou stranách zasazovali do malých rozšiřujících se žlábků vytesaných do opracované části kvádru.

    Když pak kámen po vlhké sádře pomalu doklouzal až k svému místu, kameníci rychle dřevěnou skobu zasadili do žlábku v kameni. Jakmile byl kámen pevně na svém místě, skobu vytáhli a otvor zalili pojivem. Kameníci postupovali po malých plochách (nejvíce deset kamenných kvádrů najednou), aby mohli lépe sledovat umisťování kamenů a postup prací. Když se podařilo umístit a upevnit všechny kvádry, stala se jejich horní část, ponechaná v hrubém stavu, novou horní ložnou plochou.

    Pro hrubé stavby tvořící např. jádra pyramid byl používán lokální vápenec, který se vyskytoval poblíž staveniště. Lomy se nacházely v blízkosti stavby, neboť pouze tak byla omezena nejnákladnější část stavby - transport materiálu. Příkladem prostorového umístění lomů je gízské skalní plato s pyramidami tří panovníků 4. dynastie (2630 - 2510 př.n.l.), které se nachází bezprostředně východně a jihovýchodně od pyramid.
    SELATKO
    SELATKO --- ---
    VYHULENY_UFO: Máš nějaký odkaz/podrobnější rozbor, jakým způsobem dopravovali žulové mnoho desítek tun vážící bloky z Memfisu - krok po kroku až po systém usazení na pyramidy? Já nekopu za žádnou teorii, opravdu se ptám. Viděl jsem několik teorií, ta pro mě nejméně neuvěřitelná využívala přepravu ve vodě a po vodě, včetně poslední cestu dokonale tlakově utěsněným tunelem plným vody. Neříkám že to je blbost, ale přijde mi to jako velmi nepravděpodobné.
    Mně je jedno jestli ta technika byla mimozemská nebo mimoziánská...mně by prostě zajímalo, jak to provedli.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AVATAR: jak rekl werich pro jeden internetovy magazin: cim vetsi blbost, tim vic se to bude libit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam