• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    SVANC
    SVANC --- ---
    TLUSTEI: K tomuhle konspiračnímu scénáři žádné mimozemšťany nepotřebuješ. Pokud léta pracuješ s přesvědčením, že vlády existenci emzáků tají, co ti brání věřit tomu, že si je mohou prostě vymyslet? :D

    TLUSTEI: Potvrzení existence mimozemšťanů by byla asi ta nejpřevratnější zpráva, každopádně nic většího mě nenapadá. Těžko si myslet něco jiného, než že by tomu odpovídala i intenzita zpráv ve všech médiích. Nic takového se neděje.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUULUU: ale aby rec nestala, dame si sem cerstvej blabol debila, ktery je nahodou americkym prezidentem :D


    Trump znovu hájil užívání hydroxychlorochinu. Sdílel video ženy, která mluví o DNA z mimozemšťanů — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/...il-uzivani-hydroxychlorochinu-sdilel-video-zeny-ktera-mluvi-o-dna-z
    Na videu sdíleném Trumpem a jeho synem stojí skupina údajných doktorů v bílých pláštích před budovou amerického Nejvyššího soudu. Jedna z lékařek, která se představila jako Stella Immanuelová, v nahrávce říká, že nedávné studie prokazující neúčinnost antimalarika hydroxychlorochinu při léčbě covidu-19 jsou mylné informace šířené „podvodnými farmakologickými firmami“. „Myslím, že jsou to velice respektovaní lékaři. Je tam žena, která o tom (hydroxychlorochinu) říká působivé věci a která s tím měla ohromné úspěchy,“ řekl Trump novinářům.

    Podle serveru The Daily Beast je Immanuelová lékařkou z Texasu, která v minulosti například opakovaně tvrdila, že některé gynekologické problémy způsobuje to, že ženy v noci sní o tom, že mají sex s démony. Tvrdí rovněž, že při přípravě některých léčiv se používá DNA mimozemšťanů a že vědci pracují na vakcíně, která by měla lidem zabránit v tom, aby byli pobožní.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUULUU: jenze to dementi vyznavajici alternativni metody a kricici po akceptaci i deblnich vylhanych nazoru nechapou. jako tenhle tlustej.

    proste ve stylu tomia okamury, sice blaboli o demokracii a cenzure, kdyz mu zablokujou jeho kanal plnej vykalu, ale sam rozdava banany, kdyz se mu neco nelibi.

    a to je proste typicke mysleni priznivce alternativnich konspiracnich teorii a fake news.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    VYHULENY_UFO: Ale, ale, copa ty tady? Že ty sis dneska nevzal prášky? Šup, šup, zpátky do kazajky...!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TLUSTEI: normalni vedeckej overitelnej dukaz, ktery presvedci kazdeho kriticky uvazujiciho jedince.

    ano armada usa sbira informace o podivnych ukazech, ale nikdy nerekli, ze maji neco mimozemskyho.

    pokud nekdo tvrdi, ze armada usa ma neco mimozemskyho, tak sleduje scifi serial ancient aliens...
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    AVATAR: A co by tě přesvědčilo? Teď nereju, skutečně se ptám, zajímá mě to. Chápu, že pro většinu lidí není článek na webu xy důkaz hodný změny paradigmatu. Co by přesvědčilo tebe? Z jakých zdrojů by ta informace musela přijít a jakou formu by měla mít, abys tuhle realitu připustil?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    TLUSTEI: ani nepotvrzuje
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    PSILOCYBER: Osobně mi článek v médiích hlavního proudu, o existenci et materiálů, citující Pentagon jako převratný přijde. V tomhle duchu se o tom každý den nepíše. Ale jsem si vědom toho, že všechna ta média mají své vlastníky, kteří, zpravidla, mají nějakou agendu.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JAXXE: proste porad zadnej dukaz, jen svedectvi lidi z nichz jeden je nakej dodavatel pro vladu a tvrdi, ze byl na schuzce, kde rikal, ze existuje mimozemskej material (coz je kazdej meteorit) a druhej jen rika, ze spadlo neco, co by se melo prozkoumat. Zadny potvrzeni pentagonem se nekona. Nic urcityho. Stay tuned :)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    AVATAR: Což nevyvrací, že něco mimozemskýho skutečně maj. Strach z ETs je do lidí programovanej Holywoodem už desetiletí, ale je to jenom semínko. Teď je třeba tenhle strach v lidech podporovat, aby hezky vyklíčil a dalo se na něm vydělat nebo díky němu centralizovat moc. Jenže drtivá většina lidí má tohle téma za ryzí scifi - "není čeho se bát, byl to jen film" - takže je třeba se vytasit s něčím co lid přesvědčí o reálnosti tohoto tématu/strachu. Což se musí pomalu, protože většina lidí je psycho. Takže nejdřív záběry UFO ze stíhaček (asi před rokem?), jejichž pravost armáda o půl roku později potvrdí a teď přiznání, že "ano, skutečně máme něco, co nepochází ze Země." Ale ne moc nahlas, aby se z toho psycho stádo neposralo, nezačalo ještě víc rabovat a páchat hromadný sebevraždy. Za nedlouho se objeví další zpráva, zase o stupínek reálnější (nejskeptičtější ze skeptiků materiály prozkoumali a došli k závěru, že ano, tohle skutečně je off-world) a další, až se o tom najednou budeme bavit docela normálně a realitu ETs přijmeme za fakt. A pak... pak nás maj v hrsti a false flag ET útok s cílem sjednocení lidstva pod vlajkou jednotného strachu z mimozemských bytostí může začít. A bude tudíž třeba vyzbrojit CELÝ SVĚT, ne jen pošahanej střední východ nebo kmeny v Africe, nejnovějšími zbraněmi. To se teprve zlaťáky posypou...
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    TLUSTEI: tzv. oficiální zdroje ti nikdy nic úplně převratnýho v týhle sféře nepotvrdí tak, jak bys asi chtěl. s tim je třeba se jednoduše smířit.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    AVATAR: jeste, ze te mame! moc dekuji za vysvetleni
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JAXXE: defense contractor - obchodnik se zbranema, kteryho vyvolavani strachu zivi - krmil nesmyslama potencialni zakazniky (varoval pred hrozbou). Rika se tomu lobovani :)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    AVATAR: Odkaz na původní článek najdeš pod tím YT videem. Na zbytek už ti odpověděl JAXXE.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    AVATAR: Mr. Davis, who now works for Aerospace Corporation, a defense contractor, said he gave a classified briefing to a Defense Department agency as recently as March about retrievals from “off-world vehicles not made on this earth.”
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JAXXE: v originalu je:

    Mr. Rubio said some of the unidentified aerial vehicles over U.S. bases possibly exhibited technologies not in the American arsenal. But he also noted: “Maybe there is a completely, sort of, boring explanation for it. But we need to find out.”

    ma k mimozemstanum tak strasne daleko...
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JAXXE: jo to je tohle, ja myslel, ze neco novyho :)

    crashed objects of unknown origin nejsou mimozemstani. Kdyz si prectes upravu pridanou po vydani, je zjevne, ze mluvi o necem novem a ne o tom, ze usa studuje 70 let letajici talire...

    proste klasicka ohybacka, aby se nedalo jednoznacne rict tak ani onak.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LOL :D :D :D :D
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    v Cesku to zatim prebrali jen tady:

    UFO? Máme záhadný materiál, který nebyl vyroben na Zemi, říká bývalý šéf tajného programu Více na:

    https://vtm.zive.cz/...vyroben-na-zemi-rika-byvaly-sef-tajneho-programu/sc-870-a-205123/default.aspx
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    AVATAR: v poslednich 10 prispevcich je ten link 2x, tak tedy potreti ;)

    https://www.nytimes.com/2020/07/23/us/politics/pentagon-ufo-harry-reid-navy.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam