• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    SVANC: Souhlasím, můžou si je vymyslet. Ale já mám v mém koktejlu přesvědčení ještě několik přímých zkušeností, které jsou samozřejmě nepřenosné. Nečekám, že se najednou vzdáš svého úhlu pohledu. Co se médií hlavního proudu týče, dej jim čas, mají plné ruce práce s covidem, blm, brexitem a wtf. Takovou zprávu je třeba servírovat opatrně, protože náboženství, dlouhodobý social engineering tvrdící pravý opak, apod. Nemůžeš prostě přijít a říct lidem, že "všechno čemu jste celý život věřili je lež" a čekat, že to projde bez agresivní reakce. Lidi si budou svý paradigma bránit 'do posledního kreténa' a něčemu takovýmu věřit nebudou i kdyby jim přijel před barák udělat pitvu mimozemšťana sám Obama. Tohle je velmi citlivé téma s širokou škálou dopadů na fungování společnosti. Covid je proti tomu ubohý trapas.

    AVATAR: Jasný, chápu a beru. Průzkum na mezinárodní úrovni bude následovat. Dej tomu pár měsíců a uslyšíme o tom znovu a ve větším detailu. Slibuju... ;)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    celej problem je, ze dost lidi veri, ze co je psano na intetnetu, musi bejt taky pravda.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    TLUSTEI: presvedcilo o cem?

    Na obecne urovni by me presvedcil dukaz v podobe vedecke shody. Nejlepe studie od nekolika nezavislych vedeckych skupin z ruznych zemi.

    I kdyby na uzemi usa dopadlo zarizeni, ktere obsahuje usa nezname prvky, porad je pravdepodobnejsi, ze cinani objevili nektery z prvku, ktere mendelejev predpovedel, nez ze je to mimozemskeho puvodu. Nebyl by to tedy dukaz o tom, ze nas mimozemstane navstevuji.

    Urcite mi ale nestaci cestne slovo cloveka, ktery dodava usa obrannou techniku (co o tom takovej clovek muze vedet) a prohlaseni, ze na uzemi usa dopadlo neco divnyho, co stoji za prozkoumani. To me nepresvedcilo fakt o nicem :)
    SVANC
    SVANC --- ---
    TLUSTEI: K tomuhle konspiračnímu scénáři žádné mimozemšťany nepotřebuješ. Pokud léta pracuješ s přesvědčením, že vlády existenci emzáků tají, co ti brání věřit tomu, že si je mohou prostě vymyslet? :D

    TLUSTEI: Potvrzení existence mimozemšťanů by byla asi ta nejpřevratnější zpráva, každopádně nic většího mě nenapadá. Těžko si myslet něco jiného, než že by tomu odpovídala i intenzita zpráv ve všech médiích. Nic takového se neděje.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUULUU: ale aby rec nestala, dame si sem cerstvej blabol debila, ktery je nahodou americkym prezidentem :D


    Trump znovu hájil užívání hydroxychlorochinu. Sdílel video ženy, která mluví o DNA z mimozemšťanů — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/...il-uzivani-hydroxychlorochinu-sdilel-video-zeny-ktera-mluvi-o-dna-z
    Na videu sdíleném Trumpem a jeho synem stojí skupina údajných doktorů v bílých pláštích před budovou amerického Nejvyššího soudu. Jedna z lékařek, která se představila jako Stella Immanuelová, v nahrávce říká, že nedávné studie prokazující neúčinnost antimalarika hydroxychlorochinu při léčbě covidu-19 jsou mylné informace šířené „podvodnými farmakologickými firmami“. „Myslím, že jsou to velice respektovaní lékaři. Je tam žena, která o tom (hydroxychlorochinu) říká působivé věci a která s tím měla ohromné úspěchy,“ řekl Trump novinářům.

    Podle serveru The Daily Beast je Immanuelová lékařkou z Texasu, která v minulosti například opakovaně tvrdila, že některé gynekologické problémy způsobuje to, že ženy v noci sní o tom, že mají sex s démony. Tvrdí rovněž, že při přípravě některých léčiv se používá DNA mimozemšťanů a že vědci pracují na vakcíně, která by měla lidem zabránit v tom, aby byli pobožní.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUULUU: jenze to dementi vyznavajici alternativni metody a kricici po akceptaci i deblnich vylhanych nazoru nechapou. jako tenhle tlustej.

    proste ve stylu tomia okamury, sice blaboli o demokracii a cenzure, kdyz mu zablokujou jeho kanal plnej vykalu, ale sam rozdava banany, kdyz se mu neco nelibi.

    a to je proste typicke mysleni priznivce alternativnich konspiracnich teorii a fake news.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    VYHULENY_UFO: Ale, ale, copa ty tady? Že ty sis dneska nevzal prášky? Šup, šup, zpátky do kazajky...!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TLUSTEI: normalni vedeckej overitelnej dukaz, ktery presvedci kazdeho kriticky uvazujiciho jedince.

    ano armada usa sbira informace o podivnych ukazech, ale nikdy nerekli, ze maji neco mimozemskyho.

    pokud nekdo tvrdi, ze armada usa ma neco mimozemskyho, tak sleduje scifi serial ancient aliens...
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    AVATAR: A co by tě přesvědčilo? Teď nereju, skutečně se ptám, zajímá mě to. Chápu, že pro většinu lidí není článek na webu xy důkaz hodný změny paradigmatu. Co by přesvědčilo tebe? Z jakých zdrojů by ta informace musela přijít a jakou formu by měla mít, abys tuhle realitu připustil?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    TLUSTEI: ani nepotvrzuje
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    PSILOCYBER: Osobně mi článek v médiích hlavního proudu, o existenci et materiálů, citující Pentagon jako převratný přijde. V tomhle duchu se o tom každý den nepíše. Ale jsem si vědom toho, že všechna ta média mají své vlastníky, kteří, zpravidla, mají nějakou agendu.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JAXXE: proste porad zadnej dukaz, jen svedectvi lidi z nichz jeden je nakej dodavatel pro vladu a tvrdi, ze byl na schuzce, kde rikal, ze existuje mimozemskej material (coz je kazdej meteorit) a druhej jen rika, ze spadlo neco, co by se melo prozkoumat. Zadny potvrzeni pentagonem se nekona. Nic urcityho. Stay tuned :)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    AVATAR: Což nevyvrací, že něco mimozemskýho skutečně maj. Strach z ETs je do lidí programovanej Holywoodem už desetiletí, ale je to jenom semínko. Teď je třeba tenhle strach v lidech podporovat, aby hezky vyklíčil a dalo se na něm vydělat nebo díky němu centralizovat moc. Jenže drtivá většina lidí má tohle téma za ryzí scifi - "není čeho se bát, byl to jen film" - takže je třeba se vytasit s něčím co lid přesvědčí o reálnosti tohoto tématu/strachu. Což se musí pomalu, protože většina lidí je psycho. Takže nejdřív záběry UFO ze stíhaček (asi před rokem?), jejichž pravost armáda o půl roku později potvrdí a teď přiznání, že "ano, skutečně máme něco, co nepochází ze Země." Ale ne moc nahlas, aby se z toho psycho stádo neposralo, nezačalo ještě víc rabovat a páchat hromadný sebevraždy. Za nedlouho se objeví další zpráva, zase o stupínek reálnější (nejskeptičtější ze skeptiků materiály prozkoumali a došli k závěru, že ano, tohle skutečně je off-world) a další, až se o tom najednou budeme bavit docela normálně a realitu ETs přijmeme za fakt. A pak... pak nás maj v hrsti a false flag ET útok s cílem sjednocení lidstva pod vlajkou jednotného strachu z mimozemských bytostí může začít. A bude tudíž třeba vyzbrojit CELÝ SVĚT, ne jen pošahanej střední východ nebo kmeny v Africe, nejnovějšími zbraněmi. To se teprve zlaťáky posypou...
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    TLUSTEI: tzv. oficiální zdroje ti nikdy nic úplně převratnýho v týhle sféře nepotvrdí tak, jak bys asi chtěl. s tim je třeba se jednoduše smířit.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    AVATAR: jeste, ze te mame! moc dekuji za vysvetleni
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JAXXE: defense contractor - obchodnik se zbranema, kteryho vyvolavani strachu zivi - krmil nesmyslama potencialni zakazniky (varoval pred hrozbou). Rika se tomu lobovani :)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    AVATAR: Odkaz na původní článek najdeš pod tím YT videem. Na zbytek už ti odpověděl JAXXE.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    AVATAR: Mr. Davis, who now works for Aerospace Corporation, a defense contractor, said he gave a classified briefing to a Defense Department agency as recently as March about retrievals from “off-world vehicles not made on this earth.”
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JAXXE: v originalu je:

    Mr. Rubio said some of the unidentified aerial vehicles over U.S. bases possibly exhibited technologies not in the American arsenal. But he also noted: “Maybe there is a completely, sort of, boring explanation for it. But we need to find out.”

    ma k mimozemstanum tak strasne daleko...
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JAXXE: jo to je tohle, ja myslel, ze neco novyho :)

    crashed objects of unknown origin nejsou mimozemstani. Kdyz si prectes upravu pridanou po vydani, je zjevne, ze mluvi o necem novem a ne o tom, ze usa studuje 70 let letajici talire...

    proste klasicka ohybacka, aby se nedalo jednoznacne rict tak ani onak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam