• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    ZUULUU: To je prosím pěkně lež jako věž.
    Umím ti připravit x scénářů které fungují a najdeš v přírodě.
    Zajímavá hra na možnosti je tohle, moje oblíbená hra, ve které jsem si párkrát poškodil sám sebe vlastní loď. ;) https://www.youtube.com/watch?v=RjJ7IgXhg8c&list=PL6K1_LepsaN8DdMqz5a-3pFl99ebjbuiZ

    Mozek je jako procesor, počítač, pracuje na frekvencích, pracuje s informacemi. Ty je možné snímat, dešifrovat, ale také je i měnit, nebo rušit.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    THEODORT: ne neni.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ZUULUU: ve chvili, kdy budem mit zadratovany mozky to tak bude... teda skoro, bude to ve vetsine pripadu asi mozek > vysilac/druzice > mozek, ale z venku to nepoznas :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ZUULUU: telepatie a telekineze uz opravdu existuje. Akorat jeste (vetsinou) nemame interface v hlave. Treba kdyz dalkovym ovladacem vypnes televizi. Jasna telekineze ;)

    Nebo jen posles sms kamosovi - predavas mu myslenku bez toho, abys otevrela pusu - telepatie ;)

    S Muskovym neurolinkem to zvladnes i bez ovladace / mobilu.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    :30min:
    SVANC: Takže místo aby si se zeptal, jak jsem to myslel, tak si vložil své doměnky do mého textu? Tak jsem se přizpůsobil.

    ZUULUU: To záleží na podmínkách a potřebách. Z lidského pohledu, nevidím proč by nás nemohly zotročit, když by jsme se jim k něčemu hodili.
    Taky bychom někteří tohle udělali. A vlastně dělali to už naši předkové a děláme to i dnes i když jinou formou.
    Definuj mi prosím jak rozeznáš co je a co není kopie? Podle času? Podle nějakého parametru který označuje co je kopie a co originál?
    Když si koupíš DVD s filmem. Koupíš si originál nebo legální kopii? A co když si koupíš dvě? Která s těch kopií je která?

    VYHULENY_UFO: jsem si říkal že by neškodilo to tu trochu oživit. Taková malá vyhulená hra.

    ZUULUU: S telepatií se dělali třeba pokusy na jednovaječných dvojčatech. A již dávno máme přístroje co můžeme ovládat za pomocí myšlenek, jen je potřeba provést kalibraci.
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    treba je ROLAND mimozemstan.. jeho vetna skladba by tomu nasvedcovala
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ste dobre nahuleny....
    SVANC
    SVANC --- ---
    ROLAND: Víš, co by bylo fajn? Kdyby ses vybodl na ty slaměný panáky. Tedy mi do úst nevkládal domněnku o nutném přátelství cizí civilizace a pak ji označoval jako naivní.
    To nač jsem reagoval, byl ten tvůj komický výrok (i z gramatického hlediska :D) o tom, že emzáci budou lidi potřebovat: "I když otroci jsou potřeba. aby pečení holuby lítaly."
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    SVANC: Promiň, je velice naivní si myslet, že vyspělá civilizace musí být k nám přátelská, protože je přeci o x úrovní vyspělejší než ta naše.
    Třeba bude chtít jen další prostor pro svůj druh a člověk bude jen překážka. Je to stejné jako je chování lidí mezi sebou a k věcem, které nás obklopují.

    Ale ono je možné cokoliv, to že to neumíme neznamená, že to není možné. Pokud si to umíme byť jen představit, tak dříve nebo později to možné třeba bude.
    Teleportace, telepatie, telekineze je pro mě faktem, který je v současnosti jen teorií.
    I když teleportace dáli se tomu tak říci prakticky uskutečnila, i když jen na bázi atomu. A určitá řekněme telepatie nebo telekineze už tu v omezené míře je. Byť jsou naše myšlenky překládány skrze senzory a informace vyhodnocuje počítač, který na základě toho pak provádí dané operace.
    Vesmír nebo jak to nazvat je ohraničen jen naší představivostí.

    Nepoužil bych slovo doktor. Ale tady narážíš na myšlenku, co je naše vědomí a jak vzniká nebo kde se vzalo? To je za mě to klíčové. K rekonstrukci těla, ti stačí nepoškozený program DNA a i ten asi v sobě obsahuje nějaké ty samoopravné prvky. Ale bude to jen tělo? Prázdná schránka a nebo to budeš zase ty a nebo jen nějaká tvá kopie?

    To jaké jsou omezení ve struktuře našeho času a prostoru a co je doopravdy možné, se můžeme zatím tak akorát domýšlet.

    Jediné o co se tak nějak asi zatím můžeme pevně opřít je matematika. U fyziky stále čekáme až někdo přijde s teorií všeho.
    SVANC
    SVANC --- ---
    ROLAND: Jakože vyspělá civilizace schopná mezihvědného cestování sice lidi nepotřebuje na manuální práci, zato ale na duševní činnosti nebo dokonce jako zdroj potravy? Tak určitě, člověk je ideální tvor na výkrm, rychlé přírůstky, dvacetikilový jateční kousek máš k dispozici ani ne za 6 let :D. To je snad ještě lepší než ten tvůj první koment :D.
    ROLAND: A ta tvoje teorie, že je možné téměř cokoli (třeba teleportace nenáročná na spotřebu energie, čímž nemyslím objekty na kvantové úrovni, ale objekty makrosvěta, např. živé bytosti), je prostě nesmysl. V samotné struktuře vesmíru jsou určitá omezení, přes která nejede vlak ani s libovolným stupněm poznání či vyspělosti techniky.
    Myslíš, že někde ve vesmíru, v té nejvyspělejší civilizaci, existuje doktor, který tě bezchybně včetně vzpomínek opraví poté, kdy ti hydraulický lis rozmačká hlavu na kašovitou placku o tloušťce zlomku milimetru? (nemyslím vytvoření kopie, ale opravu z té kaše)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    ZUULUU: Jde o to jestli to vůbec jsou ještě přírodní zákony.
    V tomhle mi přijde zajímavý film Matrix.

    To je jen krátká verze, textu. A vím že hloupá holka nejsi, jsem o tom více než přesvědčen.
    Také nevím všechno a mnoho rychle zapomínám. A není to ani v mých možnostech vše obsáhnout.
    A také když tě Google nemá rád, špatně se hledá. A tak si některé věci překládám tak abych si je snad dokázal zapamatovat a vybavit. A tak vznikají nepřesná či zkreslená pojmenování, kterým rozumím já a dokáží je rozkličkovat ti co mají vědění nebo tušení.

    Tak jak jsem popsal na příkladu A a B.

    Co ti třeba připomíná tento obrázek?
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    ZUULUU: Já si nehraji na tajemného. A nechci nikoho poučovat. Také by to bylo zbytečné TLTR. Na to si musí přijít každý sám. Já na to přišel při Hawking(ově) energii nebo teorii prázdného prostoru? v kombinaci prázdného prostoru třeba v 3D grafickém programu nebo Enginu a to jak musí být takový program definovaný a na jakých pravidlech je postaven a jaká pravidla povoluje a nastavuje. A v podstatě bych řekl, že asi cokoliv si dokážeme představit, není vlastně naše tvořivot, ale definice toho co si můžeme představit a co již někde existovalo či existuje nebo bude existovat a my jsme to viděli a případně deformovali nebo přeložili do pro nás spíše pochopitelného což nemusí být vůbec pochopitelné pro druhé. A umí vidět třeba (1,2,3,5,7,9) B umí vidět třeba (2,4,8,16) Oba pak dokáží vidět 2. A pokud má A funkci sčítání sousedních, pak je schopno vidět s B i 8 a 16, ale může jej vidět a vnímat jinak.

    Je to něco co souvisí i tak trochu s vývojem AI a kdy máme obavy z toho co se může stát pokud si AI uvědomí samo sebe a začne s pravidly a nastaveními samo pracovat a případně je měnit dle toho co do něj bylo vloženo a co mu bylo umožněno. Kdy AI není zatíženo tím čím jsme obvykle zatíženi my nebo nemáme povoleno.

    Je to možnost aplikace superpozice a vytvoření spojení mezi libovolnými body v 3 rozměrné struktuře. Kdy k teleportaci či přenesení stačí zaměnit jen hodnoty aby se objekt posunul než nutnost jím hýbat a vynakládat tak energii kterou třeba ani nemáme nebo bychom potřebovali. Vše je o nějakém řádu, pravidlech, o jejich chápání a možnostech zda lze a jak nalézt příslušné cesty či přístupy.

    Je to když překročíš hranice nebo když se ti povede pohlédnout za ně a to co jinak normálně nevidíš. Ale můžeš tušit, cítit a nebo si získala informace a to jak s tím naložíš.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    ZUULUU: To co je myšlenka.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    SCHWEPZ: Tak na google mapě toho chybí a je vyretušováno hodně.
    Já bych řekl, že cokoliv si umíš představit tak je reálné, jen třeba ne zrovna v daném čase, prostoru a lokaci.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    SVANC: to mi připomíná jak mi jeden týpek v baru na Kanárských ostrovech, kde je pozorování UFO prý hojné, vysvětloval, jak mimozemšťani stvořili lidskou civilizaci (Mezopotámie, Egypt) a jak jednou za čas jejich lodě překonávají galaktické vzdálenosti, aby ....
    ...aby si přiletěli pro zlato které se těží v "tajných" dolech v Africe. Prý nejsou ani na google mapě!
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    SVANC: A co jako? Myslíš jako že otrok znamená jen manuální práce? R vs H pokud H není R má své + a -. Teď si třeba představ, že pro někoho si jen kus žvance. ;)

    ZUULUU: Mě by třeba zajímalo co je to za vizuální chybu?
    A je to lokace vojencské základny o které se mluvilo v tom dokumentu.
    SVANC
    SVANC --- ---
    ROLAND: Viděl jsi pokroky robotiky za poslední roky? Fakt si myslíš, že by vyspělá mimozemská civilizace potřebovala lidské bytosti na nějakou práci? LOL
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    ZUULUU: No viděl jsem zajímavý dokument, a to co se domnívám o US army a secret army a že náhoda že zrovna jsem byl na stránkách které druhý den prý jako nikdy neexistovali aby se objevili v nové formě po asi roce nebo roce a půl?
    Ale základní pravidlo je to co USA army ukáže tak si připočti 25 let toho co mají.
    Takže to co ukázali veřejně tak už to měli v provozu 25 let před tím.

    Také zajímavé pokoukání https://uloz.to/...s-begun-ce5-blizka-setkani-pateho-druhu-kontakt-zapocal-2020-1080p-cz-titulky-mkv

    To s tím laserem bych ale stejně možná někdy chtěl zkusit. :)

    Také zajímavá grafická mishmash :D https://www.google.com/...m4!1s0x86d6db5ad12ef551:0x79e6d29d7cc61cb6!8m2!3d31.5918848!4d-110.4356164

    ROLAND
    ROLAND --- ---
    ZUULUU: Já mám také ži... předky z nějaké části a ne zrovna ... eh, :D Jen škoda že nejsem z té bohaté větve. :)

    ZUULUU: Oteplování - jsou 3 možné scénáře - nějaký přirozený jev. Dost nepravděpodobné, spíše jsme mu hodně dopomohly. - velice pravděpodobné, kapitalisti a lidi jsou zmr.. a třetí nevyloučitelná - hybatel či hybatelé co to řídí a posunují nás na to. :) A proč by to nemohl být nějký dejme tomu i zlý mimozemštan a bude střídání populace? I když otroci jsou potřeba. aby pečení holuby lítaly. :)

    Chem trails také vychází z reality, jen byla obrovsky klasicky nafouknutá.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    CAR2N: Obrázek bohužel tady nevídím. Ale nechápu jak s církví souvisí Soroš? A jak chceš zjistit kolik má Vatikán na účtě ve svých bankách a fungují jak fungují? ;)
    Institute for the Works of Religion - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Institute_for_the_Works_of_Religion
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam