• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    KALIPH: já to sem jen odložím, pro jistotu :)

    "Bývalý představitel ministerstva obrany Luis Elizondo, který se věnoval otázce UAP skoro deset let, podotkl, že objekty překonávají techniku jakékoli země. Zmínil, že jde o zařízení, které vzdoruje síle 600 G, může létat rychlostí 20 tisíc kilometrů za hodinu, uniknout radaru a pohybovat se ve vzduchu i ve vodě a zřejmě i v kosmu. Přitom to nemá křídla ani řídící plochy a dokáže vzdorovat gravitaci."
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    další hejno ptáků někdo pozoroval...

    Kulovité UFO zmizelo v moři. V USA zkoumají další neidentifikované vzdušné jevy - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/kulovite-ufo-zmizelo-v-mori-v-usa-zkoumaji-dalsi-neidentifikovane-vzdusne-jevy-40360315#
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    UFOs Likely In Possession Of Lockheed Martin, Says Ex-Sen. Harry Reid – Deadline
    https://deadline.com/2021/04/ufo-fragments-in-possession-lockheed-martin-says-harry-reid-1234748095/
    MTO
    MTO --- ---
    Kanada zveřejnila databázi záznamů o UFO - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/kanada-zverejnila-databazi-zaznamu-o-ufo-40357974#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=R406V1vTfjn-202104232022&dop_id=40357974&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&;amp;utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

    Nedlouho poté, co americká CIA pro potřeby Kongresu odtajnila své zprávy ohledně fenoménu UFO, přichází se zveřejněním podobných dokumentů také Kanada. Jedná se o databázi, která mimo jiné zahrnuje také záznamy o neidentifikovaných létajících objektech, které v posledních letech nahlásili piloti komerčních letů, informoval deník Daily Mail.

    Záznamy o UFO (unidentified flying object, neidentifikovaný létající objekt) jsou uvedeny v databázi CADORS (Civil Aviation Daily Occurrence Reporting System), kterou spravuje vládní agentura Transport Canada. V databázi je téměř 300 tisíc záznamů, ty však nezahrnují pouze spatření UFO, ale i jakékoliv záznamy spojené s letadly.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    KUKIDE: Podle mě se ještě nikdo nekouknul ze správného úhlu. A naopak to vypovídá o kvalitě vypočítávání trajektorie a pravděpodobnosti jevů, jež by vedly k jejich kompromitaci. Zkrátka, pokud je to v "jejich" režii, dělají to velmi dobře.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    KALIPH: "It is pointless to say that there have been countless UFO sightings in history before the 20th century. We selected some of the lesser-known cases from the Medieval Era and later instead of focusing on the past 200 years. It really is unbelievable how after so many sightings, we do not have a real confirmation about a single mysterious object seen in the sky."

    to mě ba tohle, no ne asi když to nejde z oficiálních kruhů páč by to podkopalo tehdejší moc lidí co ji měli... všechny ty války a vždy se protivníkovy ničila i historie od kulturní až po vědomostní... jen země se točí když si to tak člověk vezme co to stálo za to to tvrzení prosadit jako oficiální názor... :-/

    kruhy v obilí taky nikdo nevysvětlil a kupodivu na to se hafo peněz a grantů vědcům na výzkum toho nesype...
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    10 UFO Sightings In The Last 1000 Years That Show UFOs Are Not New | Curiosmos
    https://curiosmos.com/10-ufo-sightings-in-the-past-1000-years-that-show-ufos-are-not-new/
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ICE: pochopil jsem to jako dost přímej dotaz, ironie v tom nebylo zamák
    ICE
    ICE --- ---
    PALEONTOLOG: ta "otazka" byl takovej hint smerem k tobe na zmysleni. no pochopil's to po svem.. .)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KUKIDE: presne... dalsi rozmazany videa, dalsi ocity svedectvi, ale zadny fyzicky dukazy. Fenomen ufo nepopiraji ani ti nejvetsi skeptici. Ten proste existuje :)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    AVATAR: ti to říkám VYHULENY_UFO: to teprve začíná... :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //tyvle, dulezity informace tu nejsou?

    Pentagon potvrdil pravost nových záběrů UFO. Pocházejí od námořnictva - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/pentagon-potvrdil-pravost-novych-zaberu-ufo-pochazeji-od-namornictva-150467
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KUKIDE: tak ja si taky zaprognozuju. Neukaze se nic. Prvne to budou dva roky studovat nadsenci, kteri najdou maximalne tak nazory nakych lidi, ze to a to nemohlo byt pozemske, ale dukaz zadny, mimozemstani se nekonaj.

    Uvidime, kdo ma lepsi odhad ;)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Tak co těšíte se? už jen 80 dnů než to začne :D

    The document dump comes just as UFOs – or, as the US government calls them, unidentified aerial phenomena (UAP) – seem to have caught the attention of lawmakers in Congress.

    That "committee comment" included a rarely-discussed section that gives the Central Intelligence Agency, the Pentagon, the FBI, and other spy agencies 180 days to provide documents regarding unidentified flying objects (UFOs).

    Bude jízda juhůůůůůů :)

    zatím to co už je venku z CAI: https://www.cia.gov/readingroom/collection/ufos-fact-or-fiction aby jste si ukrátili chvíli a popis k souborům zde níže na stránce: https://www.theblackvault.com/documentarchive/ufos-the-central-intelligence-agency-cia-collection/

    a kdo to stihne projít tak USA národní archiv zde: https://www.archives.gov/research/military/air-force/ufos

    myslím že zdejší diskuse ze už je bezpředmětná, za 80 dnů se ukáže :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZUULUU: tak k novýmu teorému je ještě daleko, každopádně je to zajímavý. možná poznáme blíž to nic, co se v makroskopickým měřítku jeví dualisticky, ale cesta je ještě dlouhá a bude, zaplať pámbu, lemovaná pracnou statistickou prací s opatrnými zváěry, jak tomu bylo ve vědě doposud.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZUULUU:
    Machine finds tantalising hints of new physics - BBC News
    https://www.bbc.com/news/science-environment-56491033

    According to the Standard Model, beauty quarks should decay into equal numbers of electron and muon particles. Instead, the process yields more electrons than muons.

    One possible explanation is that an as-yet undiscovered particle known as a leptoquark was involved in the decay process and made it easier to produce electrons.

    Dr Paula Alvarez Cartelle, of the University of Cambridge, was one of the scientific leaders behind the finding. She commented: "This new result offers tantalising hints of the presence of a new fundamental particle or force that interacts differently with these... particles.

    "The more data we have, the stronger this result has become. This measurement is the most significant in a series of LHCb results from the past decade that all seem to line up - and could all point towards a common explanation.



    "The results have not changed, but their uncertainties have shrunk, increasing our ability to see possible differences with the Standard Model."

    In particle physics, the gold standard for a discovery is a level called five-sigma, in which there is a one in 3.5 million chance of the result being a fluke.

    The measurement from LHCb is three-sigma - meaning there is roughly a one in 1,000 chance that the measurement is a statistical coincidence. So people should not get carried away by these findings, according to team leader Prof Chris Parkes, from the University of Manchester.

    "We may be on the road to a new era of physics, but if we are, then we are still relatively early on that road at this point. We have seen results of this significance come and go before, so we should be cautious as well as excited," he said.
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    A už začalo vzájemné lízání ran? Sice s menším zpožděním, ale přesně podle scénáře co jsem psal. Supr, bavíte mě, díky moc ;)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    omg :-)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ZUULUU: jako každej druh, nevyčítej si to, může za to tvrdě selektivní evoluce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam